Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca - LIPIEC | Podziękowania dla TCQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@TCQ dziękuję za współpracę, naprawdę miło ją będę wspominał. Nie zgadzaliśmy się zawsze we wszystkim, ale pomimo tego potrafiliśmy się dogadać. Już kiedyś jak rezygnowałeś podkreślałem to, ale teraz również muszę - zawsze będziesz wzorem dla innych moderatorów, potrafisz z każdym porozmawiać jak równy z równym. Najbardziej kulturalna i najspokojniejsza osoba jaką poznałem na forum. W dodatku nigdy nie bałeś się podzielić swoją opinią z resztą załogi, nawet jeśli całkowicie różniła się od innych i to świadczy o Twoim obiektywnym spojrzeniu na forum. Rzadko się to u nas zdarza.

Wracaj szybko! :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dzięki za współpracę @TCQ.

Zawsze, gdy coś Ci nie odpowiadało, to śmiało i od razu o tym pisałeś; nigdy się z tym nie "czaiłeś".

Oceniałeś każdego w obiektywny sposób, o czym samemu się przekonałem. Zawsze szanowałem Twoje zdanie, mimo że o tym nie wspomniałem.

Teraz chyba nadeszła odpowiednia pora, by to napisać. xD

Spóźnione gratulacje @Tremo.

TCQ i Ariella lubią to

636451494245979649038.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...