Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

IPS Community Suite 4

Argin™

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testowałem "czwórkę" i prezentuje się bardzo fajnie, podoba mi się konfiguracja strony głównej (sidebary itp.) i przejrzystość w panelu admina.

Czy warto aktualizować? Według mnie tak.

Opublikowano

Szczerze Ci powiem że moja opinia jest raczej pozytywna - bardzo wiele rzeczy ulepszyli, w tym nowy i bardziej intuicyjny panel administratora. Mnie osobiście bardzo podoba się Block Manager - dzięki niemu możesz bardzo łatwo (poprzez drag-n-drop) ustawiać bloki na stronie głównej (typu kalendarz, chat, blog itp) oraz panelu bocznym (sidebar) a nie tak jak to było wcześniej że trzeba się było w ACP męczyć.

Tak w sumie to sam możesz przetestować nowe IPS Community Suite, tworząc sobie darmowe 5 dniowe demo na https://www.invisionpower.com/demo.

Opublikowano

Nie lubie jak coś ogranicza mnie czasowo (>o_o)>

Ogólnie mam wrażenie, że w wersji 4.0 tworzenie własnych skórek jest jeszcze łatwiejsze niż było w poprzednich wersjach + framework lepiej wchodzi imo.

Opublikowano

Osobiście mogę polecić ze względu na przejrzystość w panelu admina.

Opublikowano

Warto. Bardzo fajnie się to wszystko prezentuje i jest łatwiejsze i przejrzyste od strony administratora.

Osobiście mogę polecić ze względu na przejrzystość w panelu admina.

A od strony użytkownika też działa wszystko bez większych problemów?

Opublikowano

A od strony użytkownika też działa wszystko bez większych problemów?

Problemów nie ma, do normalnego użytkowania wszystko działa, polecam samemu przetestować pod swoje potrzeby wszystko.

Opublikowano

Problemów nie ma, do normalnego użytkowania wszystko działa, polecam samemu przetestować pod swoje potrzeby wszystko.

Okej dzięki za opinie. Poczekam też na innych.

Z tego co wiem pełne spolszczenie prawie, że jest już dostępne na polskich supportach, a jak wygląda sprawa ze stylami są jakieś już dostępne?

Opublikowano

Nie lubie jak coś ogranicza mnie czasowo (>o_o)>

Ogólnie mam wrażenie, że w wersji 4.0 tworzenie własnych skórek jest jeszcze łatwiejsze niż było w poprzednich wersjach + framework lepiej wchodzi imo.

Tak edycja stylów jest bardzo łatwa to mogę akurat sam potwierdzić. Gorzej z ustawieniem opcji "X aktywnych w ciągu X minut", ponieważ to trzeba w plikach grzebać.

Opublikowano

Okej dzięki za opinie. Poczekam też na innych.

Z tego co wiem pełne spolszczenie prawie, że jest już dostępne na polskich supportach, a jak wygląda sprawa ze stylami są jakieś już dostępne?

Właśnie darmowych chyba nie ma, nigdzie nie ma informacji na temat stylów pod 4.0

Opublikowano

Jak nie ma spolszczenia? Ja po pobraniu nulleda po około 10 minutach znalazłem dobrze działające ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Styl domyślny jest piękny a opcja zmiany headera miodzio. Pluginów również już wyszło całkiem sporo więc możesz śmiało nawet teraz aktualizować. Pozwalam Ci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jak nie ma spolszczenia? Ja po pobraniu nulleda po około 10 minutach znalazłem dobrze działające ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Styl domyślny jest piękny a opcja zmiany headera miodzio. Pluginów również już wyszło całkiem sporo więc możesz śmiało nawet teraz aktualizować. Pozwalam Ci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja nic nie pisałem, że nie ma spolszczenia ;). Kolego nie lepiej potestować legalnie tylko NULLED ;x?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...