Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp by Broly7 - Jak zainstalować i rozwiązać problemy !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo nie spełniasz wymagań autoryzacji nulleda.

Czemu gdy odpalam LSVIP nastepnie wybieram loader to gdy proboje sie zarejetrwoac mam Filed: to login ? czy jakos tak ?

Opublikowano

Jest możliwość udostępnienia paczki z L#? Z dziwnego powodu od kilku dni nie mogę wbić na nulleda.

Konto ma spełnionego autha jak coś, więc potrzebna mi sama paczka :) 

Opublikowano

co mam zrobić jeśli nie inicjuje mi się z grą? Auth mam cały na zielono i nawet pisze mi że jest zaktualizowany lecz nie działa ;/ Trzeba mieć jakaś kolejność odpalania czy jak? HEEELP xD

Opublikowano

co mam zrobić jeśli nie inicjuje mi się z grą? Auth mam cały na zielono i nawet pisze mi że jest zaktualizowany lecz nie działa ;/ Trzeba mieć jakaś kolejność odpalania czy jak? HEEELP xD

Może masz 10 repów a nie 11, bo przy 10ciu już jest wszystko na zielono a grać dalej nie można... opisz bardziej problem, bo przyczyn może być w c**j, jaki błąd Ci wyskakuje?

#edit

Aaa zwykły L# bez cracka odpala się inicjuje się bez problemu?

Opublikowano

"Nie można zlokalizować League Of Legends.exe" I tyle :/

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Może masz 10 repów a nie 11, bo przy 10ciu już jest wszystko na zielono a grać dalej nie można... opisz bardziej problem, bo przyczyn może być w c**j, jaki błąd Ci wyskakuje?

#edit

Aaa zwykły L# bez cracka odpala się inicjuje się bez problemu?

ta, na tym normalnym to gram sobie bez problemu te 2 mecze, ale gdy odpalam tego to nie mam nic jakby nie potrafił odszukać lola ;/ pisze że jest zaktualizowany... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...