Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dziś rano podczas wypłacania skinów z CSGL nadarzył mi się bug z którego jestem bardzo zadowolony.

Mianowicie, wczoraj wieczorem na meczu Szwecji wygrałem Worm God FN ST.  Dziś rano biorę się do wypłacania. Niestety prze moje wolne łącze trochę to trwało.

Po pewnym czasie przeszedłem do wypłacenia AWKI. Wszystko ładnie pięknie, AWP już w moim eq, a tu patrze i na CSGL cały czas stoi w returns!

Zlecam od razu jej wypłate i otrzymuje drugiego tego samego skina :P Ez 8$. Ale od razu nachodzi mi na głowę pytanie! Jak mi się to udało?!
Myślę, że błąd leży po stronie bota, a nie mojej... Chyba, że to moje wolne łącze oraz pewne czynności sprawiły, że tak się stało. Cóż zapraszam do dyskusji, ponieważ bardzo mnie to ciekawi. Jeśli okaże się, że to z mojej strony leży błąd, to cóż... zacznę experymentować :)

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Pozostaje ci się tylko cieszyć ;p

Mi się wydaje że to wina twojego łącza, i że ta baza danych CSGL czegoś nie ogarnęła ;p

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...