Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot działający w tle ?

yyy :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wiele osób boci i napewno bardziej ogarnia ten temat czy jest jakiś bot który działa w tle i jest dostępny na dzień dzisiejszy?

Opublikowano

wszystkie boty z gory mi nie dzialaja vdbot wgle fsbot nie chce sie pobrac bo jest jakis error a nanobot od wczoraj nie dziala ;/

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Czasami mam wrazenie jakby niektore osoby nie powinny miec dostepu do internetu jak wam blokuje plik w chrome to kilkacie nowa karte ctrl+j odzyskaj plik dziekuje dobranoc

boty dzialaja wszystkie trzeba je umiec skonfigurowac obejrzec filmik jak sie ustwia jak nie rozumie sie instrukcji po angielsku

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Czasami mam wrazenie jakby niektore osoby nie powinny miec dostepu do internetu jak wam blokuje plik w chrome to kilkacie nowa karte ctrl+j odzyskaj plik dziekuje dobranoc

boty dzialaja wszystkie trzeba je umiec skonfigurowac obejrzec filmik jak sie ustwia jak nie rozumie sie instrukcji po angielsku

Dalbys linkacza do fsbota ? jak urchomic download bylbym wdzieczny :))

Opublikowano

Dalbys linkacza do fsbota ? jak urchomic download bylbym wdzieczny :))

K***a mac napisalem chyba jak uruchomic download a tu jest strona http://fuso98.com/wystarczylo wpisac w google fsbot bez premium dziala tragicznie takze nawet bym nie probowal

Zostaw like

Opublikowano

Nie dziala jak nalezy przynajmniej od jakiegos czasu po przejsciu w background robi dziwne rzeczy np. zatrzymuje sie albo leci w strefe promieniowania

Zostaw like

Opublikowano

tak robie tylko ze potem juz archiwum jest uszkodzone :)

@DO123321

Opublikowano

pobieraj ze strony tworcy

K***A A SKAD MAM POBIERAC NIBY? XDD wyzywasz tutaj kazdego a sam gowno pomagasz mam blad archiwum pobierac ze strony tworcy

Opublikowano

sorki mi sie tematy pomieszaly bo ja mowilem o tym nowym pdobocie czy jak mu tam bo tam mam blad w archiwum a vdbot dobrze mi smiga dzisiaj 5k na h urki bez zadnych podwajaczy itp i bez peta

Opublikowano

Mowie o nano nie o v a pbdo mowilem ze nie ma go na zadnym forum wiec nie wiadomo co to i czy dziala

Zostaw like

Opublikowano

@DO123321

Nanobot działa w tle?

A i ja niemam antivirusa a niemoge ani z chrome, mozilli, explorera pobrac tego Nano BG

nanobotBG to chyba dziala nie?

Zostaw like

Opublikowano

nanobotBG to chyba dziala nie?

No nei chce sie pobrac BG z zadnej przegladarki  a antivirusa nie mam 

pobieram Tego nanoBG i błąd jakis tam sieci pewnie dlatego, że w tym Nano jest plik ktory chrome rozpatrzuje jako virus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...