Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odszumić mikrofon w CS:GO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój mikrofon trzeszczy w grze? Ten problem już nie będzie Twoim zmartwieniem.

Dziś przedstawię sposób na szybkie odszumienie mikrofonu, jeśli szumi on tylko i wyłącznie w CS:GO, aby do tego dojść wystarczy wkleić każdą komendę wypisaną poniżej do swojej konsoli w grze. (pamiętaj, że musisz wkleić każdą osobno)

To jest ukryta treść, proszę

Nie widzę sensu rozszerzania tematu - mi to pomogło, a jeśli pomogło i Tobie, zostaw ślad po sobie niżej :)

­

Opublikowano

Polecam, mikro mi szumiało i nie wiedziałem co zrobić. Próbowałem reinstalli, formatów, wymieniłem nawet kartę graficzną i mikrofon, i nic. Na szczęście trafiłem na ten świetny poradnik. Mi pomogło mam nadzieję, że wam też.

Zostawiam lajka i czekam na kolejny ;) .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@RADTOR Skopiowałem poradnik? xD Typie, stul morde i idź do spania bo ja tego videoporadnika nawet nie brałem pod uwagę, komendy są wzięte z oficjalnej strony, a ten poradnik również widziałem, lecz nie wzorowałem się na nim, a co dopiero mówić tu o kopiowaniu. Jesteście toksycznymi ludźmi, a to już drugi poradnik, mój poradnik, który komentujecie w ten sposób. Zmień swoje nastawienie co do mojej osoby, bo sobie tego nie życzę. Żegnam.­

@Tremo

Opublikowano

No nieźle. Takie osoby w redakcji ? Może weź melise? 

teraz się zastanów - ja jestem redaktorem czy osobom ze stalowymi nerwami? Przestańcie flamić mi pod tematami, bo jest to uciążliwe i niesamowicie irytujące. Ja też jestem tylko człowiekiem, a wy mega prowokujecie. Liczę na to, że żaden z Was, naczelni się nie odezwie już pod tym tematem w kontekście mojej osoby.

­

Opublikowano

Człowieku. 

Flame (Flame war) słowo używane w slangu internetowym jako określenie wojny na słowa.

Gdzie Cie obrażaliśmy, rzucaliśmy obelgami? Podaj 1 przykład. Ja mogę podać z twojej strony. 

Opublikowano

teraz się zastanów - ja jestem redaktorem czy osobom ze stalowymi nerwami? Przestańcie flamić mi pod tematami, bo jest to uciążliwe i niesamowicie irytujące. Ja też jestem tylko człowiekiem, a wy mega prowokujecie. Liczę na to, że żaden z Was, naczelni się nie odezwie już pod tym tematem w kontekście mojej osoby.

­

Przykro mi, ale ja do Twojej osoby nic nie mam i to, że Twoim celem jest nakłonienie mnie do ataku którego nie uczyniłem to już Twój problem.

@RADTOR Skopiowałem poradnik? xD Typie, stul morde i idź do spania bo ja tego videoporadnika nawet nie brałem pod uwagę, komendy są wzięte z oficjalnej strony, a ten poradnik również widziałem, lecz nie wzorowałem się na nim, a co dopiero mówić tu o kopiowaniu. Jesteście toksycznymi ludźmi, a to już drugi poradnik, mój poradnik, który komentujecie w ten sposób. Zmień swoje nastawienie co do mojej osoby, bo sobie tego nie życzę. Żegnam.­

@Tremo

Tak to możesz mówić do kolegów z gimbazy. Nie do mnie synku.

Nauka czytania ze zrozumieniem. Napisałem, że ten koleś Ci ukradł poradnik, a nie, że Ty jemu także chyba próbuję Cię bronić na co widocznie nie zasłużyłeś skoro zaczynasz na mnie naskakiwać

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Człowieku. 

Gdzie Cie obrażaliśmy, rzucaliśmy obelgami? Podaj 1 przykład. Ja mogę podać z twojej strony. 

Co do samego obrażania - flame jest obelgą dla mojej osoby.

proponuję skończyć offtopic, dzięki za możliwość złożenia kilku raportów, zawsze zwiększy mi to statystyki. #eldo

­

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem okej ? 

Gdzie Cie obrażaliśmy

Co do raportu, redaktorowi nigdy nie powinno wymsknąć się " Stul mordę "

Powielam zdanie @Radtor'a. Osobiście też nic do ciebie nie mam, ale jak widać nie potrafisz zapanować nad nerawmi i próbujesz wmówić nam, że cie obrażamy. 

Opublikowano

Tremo jest na urlopie.

Poziom jaki w tym temacie prezentujecie jest żenujący.

Takie sprawy załatwiajcie na PW dodając do konfy moderatora, gm'a etc.

Co do warnów - nie zostaną one nadane ale przy następnej tego typu sytuacji owszem :)

Opublikowano

@Tremo

XDDD Jesteście toxic? Kto jak gra mmy to płacze co runde ku*** co wy robicie ja pierd*** pozdro 600 ;)

Poradnik taki 2/10

Opublikowano

Człowieku, to jest do 1.6 w csgo takich komend nie ma nawet XDDDDDDDDDDD

No właśnie tak mi się wydawało, więc co tym wszystimosobom wyżej niby działa :D. Myślałem że tylko coś u mnie nie tak że nie ma takich komend

XPA9.png

Opublikowano

Polecam, mikro mi szumiało i nie wiedziałem co zrobić. Próbowałem reinstalli, formatów, wymieniłem nawet kartę graficzną i mikrofon, i nic. Na szczęście trafiłem na ten świetny poradnik. Mi pomogło mam nadzieję, że wam też.

Zostawiam lajka i czekam na kolejny ;) .

Mhm wymieniłeś kartę graficzną bo mikrofon Ci szumił xDDDDDD

Nie no, leże i nie wstaję, proponuje pousuwać zbędne posty oraz przenieść temat do działu CS 1.6

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Mhm wymieniłeś kartę graficzną bo mikrofon Ci szumił xDDDDDD

Nie no, leże i nie wstaję, proponuje pousuwać zbędne posty oraz przenieść temat do działu CS 1.6

Co w tym dziwnego. Miałem kartę i5 4460 od MSI, wymieniłem ją na Asusa Gladiusa, ale nic to nie dało i dopiero te komendy zadziałały.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

KARTE GRAFICZNA MSI I5 4460 XDDDDDDDD TRZYMAJCIE BO ZARAZ PADNE XDDDD ty koleś chyba nie wiesz co piszesz XDDDD

Jak to. Pan w serwisie powiedział, że trzeba tak i pomoże, ale to nie pomogło i dopiero te komendy zadziałały.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...