Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawiłem 0,33$ na G4U-48% vs GP wygrana powinna być 0,35 bo G4U wygrało a dostałem tylko te skiny które postawiłem a nagrody nawet 0,1 nie ma.

Opublikowano

poprzednio stawiłem 0,11 wygrałem 0,22$.Jakby przegrali stracił bym wszystko jak wygrali nic.Strona do dupy nie da się zarobić,brat stawił skin warty 2$ nagroda powinna być 0,50 a dostał 0,28,nie obstawię już nigdy nic.

Opublikowano

Wygrywasz itemy, które zostały dodane w pule, przez innych graczy, stawiających na przeciwny zespół. Jeżeli lounge nie ma jak Ci ich wysłać, to po prostu nie wyśle. Też kilka razy miałem beta 0.10, 0.07, wygrywałem i przedmiotu nie dostawałem. Miałem też tak, że vaule było 22, a dostałem 26 $. Nic tu nie wskórasz. 

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz lounga. Załóżmy, że jest do obstawienia mecz - 50%-50%. Stawiasz 1$ i drużyna, na którą postawiłeś wygrywa. Potencjalnie zyskujesz wtedy 0.5$ ( no chyba, że nie mają jak wydać ) 

Ci, których drużyna przegrała, nie dostają tych skinów, idą one w pule do tych, którzy postawili na zespół, który wygrał.

Opublikowano

Ja miałem 0,60 potential value na tym meczu i też nic, a w regulaminie było że do 0,30 możesz nic nie dostać, przynajmniej kiedyś. Szczególnie że to mecz był 50/50 to skiny na pewno były do wydania. Na meczach typu 90/10 oczywiście nie było by to nic dziwnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...