Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nazwa skina: AWP | Asiimov

Typ wyceny: Euro
Stan broni: Zaprawiona w walkach
Zdjęcia skina:
Dodatkowy opis: Wydaje mi się że jest to Field-tested/Well-worn look, i wyciągne za to trochę euro więcej, co o tym myślicie? :P

oSBCqwe.jpg

CcmgTx8.jpg?1

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Jeśli na klucze to market + 1 klucz. Jeśli na rynku to +2/3€. To są fair price, może trafisz jakiegoś lapsa co kupi jeszcze drożej. xD 

he?

Opublikowano

­No cóż, niby więcej niż cena, ale nawet za 20 euro + klucz tego sprzedać nie mogę. Nikogo nie obchodzi ładny look :/

Wyczekaj ofertę. Ktoś powinien dać klucz więcej, bo look całkiem ładny.

Opublikowano

Market +2 euro

graphic.png

Opublikowano

Z Assimovami jest tak, że jeśli nie jest MW, to ludzie mają raczej wylane na float value i kupują po prostu najtańszy skin (szczególnie że lepiej np kupić MW za np. 35€, niż FT bliski MW za np. 33€). 

Polecam Ci wymienić tego Assimova na CSGOLounge. To jedyna opcja, gdzie jeszcze ktoś może być zainteresowany wyglądem skina i może fajnie przepłacić ;-)

Opublikowano

Z Assimovami jest tak, że jeśli nie jest MW, to ludzie mają raczej wylane na float value i kupują po prostu najtańszy skin (szczególnie że lepiej np kupić MW za np. 35€, niż FT bliski MW za np. 33€). 

Polecam Ci wymienić tego Assimova na CSGOLounge. To jedyna opcja, gdzie jeszcze ktoś może być zainteresowany wyglądem skina i może fajnie przepłacić ;-)

Nie wiem po co się wypowiadasz jak nawet nie wiesz, że awp asiimov MW nie istnieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...