Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości z gier - wszystkie redakcje w jednym miejscu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4383414399017231239038.png

Bry ;)

Newsy na MPC to nie tylko awanse, ale też poprawa komfortu korzystania przez Naszych użytkowników z forum. Jak pewnie większość z Was zauważyła na MPC od pewnego czasu powstają kolejne redakcja publikujące ważne i ciekawe nowinki z gier. 

Dla porządku i szybszego dostępu do działów z nowinkami, a także dla poprawy wewnętrznej organizacji ekip zajmujących się tworzeniem i publikowaniem tych wiadomości utworzylismy specjalne zbiorcze forum, znajdujące się nad kategorią gier MMO. 

Mozna je znaleźć TUTAJ

Oczywiście, aby nie pozbawić dostępu do niego i zmuszać do poszukiwań na forum pozostawiliśmy dostęp do działów z nowościami także z poziomu działów z daną grą, aby nie wprowadzać zamieszania.

Dodatkowo zmienilismy dotychczasowe, różne dla każdej z redakcji plakietki redaktorów zostały zmienione na jednolitą i równą dla całego MPC plakietkę redaktora. Jednocześnie ranga Redaktora staje się kolejną z rang funkcyjnych na MPC i przestaje być tylko projektem, jak to było do tej pory :)

Dodaliśmy także, zgodnie z głosami w Sugestiach, redakcję dla gier Blizzard oraz redakcję anime.

To tak krótko słowem informacji, żeby kazdy wiedział, co zmienia się na Naszym forum.

Za obrazek dziękuję @Xquartz

Pozdrawiam,

Makin

PS całkiem mozliwe, że w najbliższy weekend będzie można spotkać ekipę MPC na Polconie 2015 w Poznaniu :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gratuluje wszystkim.

Ups pomyliłem tematy.

Dobra robota.

Opublikowano

Już dałem, ale tak czy siak niech leży na dole bo gówno piszą w tych newsach, zlepki z innych stron i tyle.

Co prawda to prawda, przykład tej bety metina polskiego, ludzie robili tematy w metinie dzień wcześniej, dopiero kiedy dzień później redakcja to wypuściła.

imo i tak bez sensu są te redakcje, ale kk.

Opublikowano

Jak dla mnie to umiejscowienie tego wszystkiego w jednym miejscu jest zbędne. Każdy zainteresowany danymi news'ami miał do tego łatwy i czytelny dostęp w dziale danej gry, powiększyło to jedynie stronę główną. Moim zdaniem jak już musi być taki osobny dział, to powinien znajdować się na samym dole..

Opublikowano

­

[...] Dodatkowo zmienilismy dotychczasowe, różne dla każdej z redakcji plakietki redaktorów zostały zmienione na jednolitą i równą dla całego MPC plakietkę moderatora. Jednocześnie ranga Redaktora staje się [...]

plakietkę moderatora? :O

tripipi i bilus155 lubią to

sygnatura.png

Opublikowano (edytowane)

Redakcja mangozjebów. #Z*********e

Połowa redakcji gówno robi. Napisze na tydzień jeden artykuł na tydzień i zadowolona. Przykład: mobilne.

Mam nadzieję, że wyjebiecie z teamu tych co się opierdalają...

Co z aktualizacją ipb?

Edytowane przez KrzywyJP
Lord Zeus lubi to
Opublikowano

­Dobre posunięcie. :)

Ale faktycznie - plakietka ma złą czcionke no i gazetka trochę nie pasuje chyba, ale idzie się przyzwyczaić. Chociaż i tak jest lepsza niż ta od rotm, gdzie już pikseloze widać.

bilus155 lubi to

­VeIMQWU.png

Opublikowano (edytowane)
Świetna robota, nie będę latał po całej stronie!  ;)

super

świetna robota

btw. myślałem, ze gdzieś awansowałem i odkryłem nowy dział, a tu dupa.

Miałem podobnie, na początku myślałem, że to bug i mi się nie wszystko załadowało. 

Edytowane przez GTAVOnline
Dzienny lubi to

Opublikowano

Ja jestem zdania, że nowości w danych grach powinny być przy danych grach, resztę nie będą obchodziły newsy z nieinteresującej ich bądź nieznanej im gry. Dla mnie zbędny dodatek...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...