Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dostalem wygranej... kilka razy z rzedu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam problem otoz gdy powinienem dostac ok 50 centow (stawka od 0,05 do 0,13 euro za 1 euro) postawilem 6 euro, wygralem i nic, poprostu zwrocili mi moje skiny, raz moze sie zdarzyc ale to juz ktorys raz z RZEDU, stracilem tak z dobre 2 euro, wczesniej bylo ok, a od kilku dni to samo... obojetnie na jaka druzyne stawiam. Skiny stawiam z returnsow, moze to tego wina?

Opublikowano

Wygranych do 1 euro możesz nie dostać, bo to są za małe kwoty. Sam tak miałem nieraz, a do tego bot nie zawsze ma itemki o takiej wartości.

Opublikowano

Ja dzisiaj obstawiłem skiny o wartości wygranej 0,5 € i dostałem z powrotem moje skiny (oszuści mi naklejkę ukradli z m4a1 -.-) bez skinów których wygrałem.

A wcześniej też obstawiłem skiny i dostałem o wartości ~0,6 €

Opublikowano

Wczesniej tez dostawalem, czasem nawet skiny po 4 centy gdy mialem taki wygrac, teraz nic... dzisiaj juz 4 mecze... nie chodzi o to ze boty nie maja, nie mam nawet w zakladce "WON" w my bets...

Opublikowano

Zauważyłem, że CSGL zmienił jakoś swoje działanie. Teraz zamiast dostać prawie całą kwotę to sporą część zabierają.

Dzisiaj miałem do wygrania np. 6 euro, a dostałem 4..

Opublikowano

Kiedyś postawiłem, miałem wygrać 2-2,5 jojro, dostałem pstryczek w nos i moje skiny

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Ja dzisiaj obstawiłem skiny o wartości wygranej 0,5 € i dostałem z powrotem moje skiny (oszuści mi naklejkę ukradli z m4a1 -.-) bez skinów których wygrałem.

A wcześniej też obstawiłem skiny i dostałem o wartości ~0,6 €

nie obstawia się skinów z naklejką....twojego M4A1 zdobył ktos inny...po prostu kiedy obstawisz jakis skin to losuje dany skin o takiej samej jakosci...

Opublikowano

Nie dość, że boty na lounge w 99% czasu są "full" to jeszcze zabierają tyle skinów, że pewnie są bogatsi od jackpota, na którym co 10 minut są wygrane po 2k $, a zabierają 5% ^^.

Sam już tyle się wkurzałem na lounga, że postanowiłem z nim skończyć :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...