Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani setup do CS:GO !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba godziny nabijasz, a nie grasz. 

Słuchawki za 150 zł, a za 50 zł to wielka różnica. 

Ja dałem za słuchawki 320 zł ( QPad QH-90 ) i są rewelacyjne w CS:GO.

Tłumią dźwięk z zewnątrz, dodatkowo pasmo przenoszenia wynosi 15 - 25000 Hz

Do tego mikrofon, który sprawia, że słychać tylko osobę, która nosi te słuchawki na głowie a nie np. matkę w tle. Głos wyraźny a nie buczenie. 

Słuchawki za 50 zł to jest paranoja. Słychać otoczenie, albo mikrofon buczy i w większości bolą uszy od noszenia tych słuchawek.

Słuchawki minimum 200 zł do gry, jeżeli chcesz grać wyżej niż orzełek. 

50 zł to możesz na goldach/kałachach pograć. 

­

@Polski Sebek

Zaskocze Cie kumplu na moim pierwszym koncie przy sluchawkach za 29zł wbiłem supreme :D W csie nie chodzi o to jak coś slyszysz tylko CZY TO SLYSZYSZ a to roznica, Ty masz poprostu uslyszec przeciwnika a nie uslyszec w dobrej jakosci - bo po co.

@Ventos

Szkoda slow do ciebie pajacu, idz sobie w jakies mario popykaj bo cs nie jest dla ciebie.

Opublikowano

@Patrykos17

Pajacem to ty jestes, bo pisac nie potrafisz. Ale gimba jeszcze dobrze nie wystartowala, to cie nie zdazyli nauczyc. Nie GRACZĄ TYLKO GRACZOM, bo liczba mnoga imbecylu. Juz powiedzialem, jak jestes taki kocur w csa, to mozemy zajebac 1vs1 na aim mapie bo3, tak jak na eslu sie gra. :-) 

g0Tef.jpg

Opublikowano

@Ventos

Powiedz mi nerwusku gdzie napisales "graczą" ja nie wiem czy ty czytac umiesz i jezeli tak to czy ze zrozumieniem ale tak jak mowisz gimnazjum jeszcze przed toba wiedz powodzenia ;>

Opublikowano

@Ventos

Udajesz zjeba czy serio mówisz ? Powiedz mi czemu na każdym turnieju lanowym są zintegrowane karty dzwiekowe ? xD Byłem sam na mniejszych też były ale nawet na majorach o to nie dbają bo to graczom nie potrzebne to jest dla dzieci twojego pokroju tzw pedantów a i tak z golda nie wyjdziesz nawet z najlepszym sprzetem. :>

Edytowany przez Patrykos17, Dzisiaj, 17:32.

HAHAHA, pozdro patusie

g0Tef.jpg

Opublikowano

Szczerze? Poradnik słaby, poleciłeś tylko sprzęt na dobrą sprawę, dużo go nie podałeś, nic nie ma o np palm/claw/fingertipie, zrób to porządniej, inaczej ktoś w końcu Cie poprawi. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

po co wam ten setup skoro i tak macie jakieś śmieszne rangi (silver1 - dmg/orzeł).

mam globala na sluchawkach ss siberia v2 i myszce a4tech 2x quick mouse.

a wy wydajecie na setup 500zł żeby być dalej gównem xD

Opublikowano

Szczerze? Poradnik słaby, poleciłeś tylko sprzęt na dobrą sprawę, dużo go nie podałeś, nic nie ma o np palm/claw/fingertipie, zrób to porządniej, inaczej ktoś w końcu Cie poprawi. 

@Oski0202

Nazwa tematu ~ "Tani setup do csgo"

Twoja wypowiedz ~ "Słaby poradnik jest tu tylko sprzęt, dodaj chwyty myszki"

Moja reakcja ~ Ja jebie co za debile na tym forum siedzą.

Jakbyś nie ogarnął to temat tyczy się sprzętu i nic więcej wiec na ciul ci np. chwyty myszki ? Ja p******e...

Opublikowano

Poradnik miał dotyczyć tylko sprzętu najbardziej potrzebnego.

"dużo go nie podałeś" Nie będę wstawiał jakiegoś Tracera za 50 zł żeby się rozpadł po miechu tylko dlatego żeby było tego sprzętu więcej.

Poza tym skoro każdy z wymienionych sprzętów jest dobry po co wybierać inne ?

Opublikowano

Taa? podałeś jakieś gamingowe klawiatury tylko po co? o ile zalmana jeszcze rozumiem tak to poza nim powinny się znaleźć takie jak microsoft wired 600 czy logitech k120, słuchawki #2 i #3 to porażka, za tyle można wziąć lepszy model superluxów, co do myszki, czemu nie ma całkiem taniego a bardzo dobrego logitecha g100s? Nie jest to jak najtaniej i jednoczesnie najlepiej. Spoko, że miałeś dobre intencje tak zrobiłeś to średnio.

@Oski0202

Nazwa tematu ~ "Tani setup do csgo"

Twoja wypowiedz ~ "Słaby poradnik jest tu tylko sprzęt, dodaj chwyty myszki"

Moja reakcja ~ Ja jebie co za debile na tym forum siedzą.

Jakbyś nie ogarnął to temat tyczy się sprzętu i nic więcej wiec na ciul ci np. chwyty myszki ? Ja p******e...

Dla Twojej wiadomości, ludzie preferują różne chwyty a za małe kwoty też można dobrać myszkę pod siebie.. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

U mnie to wygląda tak 

Mysz:Bloody V7 70PLN

Klawiatura:Genesis gaming 40 PLN

Słuchawki:Jakies philipsy do słuchania muzyki kupione w biedronce 30 PLN

Podkladka:Esperanza 15PLN

U mnie cały zestaw 155 zł :) Ranga supreme.A co do tego co pisałeś o myszkach każdy mówi żeby była prosta a nie profilowana a ja wam powiem tak.Grajcie na takiej na jakiej wam wygodnie tylko jak pisał autor tematu zadbajcie o dobry sensor.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Mysz: X zero X-M331Y - 50 zł

Klawiatura: jakiś syf made in china - 40 zł

słuchawki: jakieś randomowe ze sklepu Cobra pro gaming za 50 zł

Podkładka: Pretus coś tam za 40 zł

Ranga: supreme na main a na smurfie również supreme.

Sprzęt nie gra roli :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Polecam:

myszkę; a4tech blody v8 60zł

klawiatura: a4tech bloody B120+ około 80-100zł

Polecam ten zestaw sam sam i jestem zadowolony

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Ventos Do csgo nie potrzeba kart dzwiekowych .. Tak w ogole one sa wbudowane w plyte glowna .

Ja osobiscie nie mam osobno kupiionej takiej karty bo mi nie potrzebna..

Jakoś bez tej płyty wbiłem globala izi

Opublikowano

Po przeczytaniu słuchawek, które polecasz można już wyjść z tego tematu. Po drugie pozdrawiam tych którzy kupują słuchawki za 300-400 zł, a siedzą na integrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...