Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 września - wracamy do szkoły!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:makka: - To takie prawdziwe. xD

Makin, widzę, że będzie nowe "kappa". ;p­

Opublikowano

:)  ;)  :(  :D  xD  B)  ^^  :lenny:  :v  :((  :yay:  :O  o.O  :s  <.<  -.-  ._.  T_T  :pls:  :mad:

:sex:

:love:

:zaczepka:

lel

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

UWAGA! Nie mam humoru i przyszłam wyładować się na forum :)

Opinia jest jak d.. każdy ma swoją  :ass:  ale...

@Ksawiryn

Błąd w pierwszej ciekawostce. 

UN0zPze.png

Fajnie, że takie coś powstało :D:makka:

Ale to, że nikt wcześniej tego nie znalazł :D

To był test jak uważnie czytacie.  :makka:

jk'. zaraz bedzie poprawione.

Wczesniejsze byly ladniejsze, te strasznie spixelowane

@Julietta jesteś jedna z nielicznych tu osob majacych dostep do MGT, mialas okazje wpłynąć na projekt z nowymi emotkami - nie zrobilas tego.

­W jednym z 'renderów' (czy tam nazwijcie to jak chcecie) widać pikselozę, a niektóre fragmenty wyglądają jakby pisała to typowa gimbaza. Bez urazy, ale jakoś tak niezbyt się to czasem czytało w takich momentach, z takim niesmakiem.

Ogółem może być, a nowe emotikonki teraz kolorystycznie bardziej pasują do forum. Trzeba się będzie do nich przyzwyczaić.

No tak lepiej być poważną osobą. W wieku 16 lat zrobić sobie poważnie dziecko, a w wieku 20 lat poważnie je wychowywać i spłacać poważne kredyty.

Nie wiem w jakim swiecie zyjesz ale obecnie rocznik '95 jest jednym z tych starszych na forum, wiec przywyknij, ze nie wszystko bedzie Cie bawic.

Kubek, Immoral, harnaś i 2 innych lubią to

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

­A kto tu mówi o dzieciach? Nie stwarzajmy głupich historii tylko dlatego, że ktoś wyraził swoją opinie na dany temat. ;)

Jeżeli według Ciebie powaga ogranicza się do posiadania dzieci i kredytów to gratuluję. :D

I tu nie chodzi o to co mnie bawi, a co nie. Raczej o coś innego. ;))

SmoKu™, Eryk i Małpa lubią to

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ach ten studenckie 3 miesiące wakacji  :yay:

Zmiany bardzo pozytywnie, myślałem, że tylko ja te emotki widzę, nie zauważyłem nowego Newsa :p Good job @Lord Makin.

giphy.gif

Opublikowano

nie mam zamiaru już być murzynem

A to kiedykolwiek byłaś? ;) nikt tu nikogo na siłę nie trzyma, chociaż jest zasadą, że administrator jest miły i dba o swoich użytkowników.

Poza tym newsy nie są odpowiednim miejscem do spinania się o takie rzeczy, jeśli ktoś ma prawdziwy problem, to zapraszam do rozmowy w odpowiedniejszym miejscu.

The Shifter i Kubek lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

Wreszcie nie będę musiał dostać warna jak nazwę kogoś pedałem. Teraz wstawić to :  :gaaay:  i z głowy :v

Ale serio powinniście dodać te z twitcha typu 8422314411228461388944.png 3115814411228141388944.png itp. Często pisząc posty chcę napisać te emotki z przyzwyczajenia xD

Edytowane przez Challenjour
Opublikowano

Wreszcie nie będę musiał dostać warna jak nazwę kogoś pedałem. Teraz wstawić to :  :gaaay:  i z głowy :v

Ale serio powinniście dodać te z twitcha typu 8422314411228461388944.png 3115814411228141388944.png itp. Często pisząc posty chcę napisać te emotki z przyzwyczajenia xD

Nie mogą od tak dodać bo twitchowi zbytnio się to nie spodoba 

­

Opublikowano

:sex:  Ta na pewno się przyda na tym forum :v

Stare lepsze, ale z drugiej strony pasują pod kolor :D

A teraz do szkoły 1 dzień jutro i już trzeba siedzieć do 16 :l

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano (edytowane)

moje zdanie o emotikonach wyrażę w formie mema.

1441130187_by_anonymous_500.jpg?14411301

poza tematem.

podobno sygnatury z gifami są zabronione i od razu usuwane. na moim poprzednim koncie które usunął nasz ukochany administrator Makin (na własne życzenie) od razu mi usuneli, a dla osoby która jest w redakcji i ma gifa w sygnaturce nic nie robią?

@SmoKu™ to dlaczego mój gif został usunięty i był odnośnik do regulaminu sygnaturek?

Edytowane przez Lord Kapucyn
Opublikowano

moje zdanie o emotikonach wyrażę w formie mema.

1441130187_by_anonymous_500.jpg?14411301

poza tematem.

podobno sygnatury z gifami są zabronione i od razu usuwane. na moim poprzednim koncie które usunął nasz ukochany administrator Makin (na własne życzenie) od razu mi usuneli, a dla osoby która jest w redakcji i ma gifa w sygnaturce nic nie robią?

Są dopuszczalne. Czytaj regulamin.

// Super robota, ryło Makina będzie teraz latało w co drugim poście :D.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...