Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoBot - Darkorbit Pixel Bot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pobrałem tego twojego bota i powiem ,ze jest bardzo dobry i prosty w obsłudze !! Lecz ja szukam samego, identycznego programu jaki ty masz w tym bocie co włacza/naprawia peta i statek jak ktos nas zestrzeli :) Jak był bys w stanie pomóc to napisz na PW :) Nagrodzę za to oczywiście ;)

Opublikowano

Problem jaki jest w bocie to to że nie trafia za pierwszym razem w boxa a zanim się poprawi to pet mu zabiera ;/ Jak by się dało dopracować żeby trafiał za 1 razem było by mega

Opublikowano

Bardzo bym prosił o opcję zbierania palladium w bocie. Jeśli chodzi o zbieranie boxów to jest to coś pięknego <3 czekałem na takie coś , 5 !

Opublikowano

Jeśli chodzi o bota w BG pracuję nad nim i najprawdopodobniej wrzucę filmik w tym tygodniu, a jeśli chodzi o bota nie w BG to masz filmik w temacie, ew. napisz do mnie na priv.

btn_donate_SM.gif - Zmotywuj mnie do dalszej pracy. ;)

Opublikowano

Można by wprowadzić opcje otwierania okna peta, bo po zniszczeniu statku okno z petem samo się zamyka, wiec wystarczylo by tylko wstawic do skryptu uruchamiającego peta najpierw sprawdzanie czy okienko otwarte np poprzez sprawdzanie obrazka "peta" albo cos w tym stylu (tylko na każdym lvl pet wygląda inaczej :/) a jesli nie jest otwarte to otwieranie okienka peta poprzez kliknięcie w ikone otwierającą peta :) jak by to było usprawnione to bot byłby IDEALNY. 

Ale i tak trzeba pochwalic Ciebie / Was bo naprawde kawał dobrego bota -.- najlepszy pixel bot jakiego dotychczas używałem, nie wyskakują niepotrzebne okienka ładnie chodzi, zbieranie przez statek pozostawia wiele do życzenia ale jeśli ma się peta z radarowymi i zbieraczem to nie problem :D Naprawdę godny pochwały ^^

ByFresh lubi to
Opublikowano

bot całkiem niezły, ale uciekanie leży i kwiczy, bot klika każdy portal po kolei przez co za każdym razem jest zabity(ponieważ nie doleci nawet do tp), a czas oczekiwania w przypadku kliknięcia na mapę jest bardzo długi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie da się po prostu ustawić skryptu, aby klikał w "jaśniejsze" punkty?

Albo ustawić tolerancję koloru.

Edytowane przez mariopl01