Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MistrzMaster napisz na początku żeby użytkownicy windows 7/8/8.1/10 uruchamiali z prawami admina aby nie było podobnych nieporozumień jak wyżej. Ja miałem podobny bład, a uruchomiłem z prawami admina i odrazu zadziałało

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

dzisiaj tak z dupy mi wylaczylo nostale, ta aktywacja na gm byla wlaczona, ale GM nie widzialem na mapie o.O

co oznacza: scan radius i "Control map"?

edit: wie ktos, co zrobic zeby postac bila szybciej strą♦czki? bo robi to wolno. Mimo zmniejszenia cd spacji - dalej to samo. szczególnie na BMie.

Edytowane przez ambeatny23
Opublikowano (edytowane)

@ambeatny23

A czemu ma zniknąć? Ten bot nawet nie łączy się z internetem ;o

Chyba że masz na myśli tajną technikę czytania w myślach kodu binarnego, to prawda, mam w mózgu mały chip, dzięki któremu mogę komunikować się ze swoim programem.

PS: To prawda.

Edytowane przez MistrzMaster
Endziu i Wrotheosaw lubią to

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Wersja 1.3 u mnie zawiesza się najczęściej gdy jesteśmy atakowani przez dystansowego moba i stoimy obok jakiegoś obiektu. Wtedy trzeba go ruszyć kawałek dalej.

Opublikowano

Bot petarda, tylko jedno pytanie, dlaczego na SINie nie działa cios? Mana jest ustawiona na jakąś kosmiczną wartość i czas użycia na 0, nie wiem, kombinowałem, zmieniałem, ale nic nie udało mi się z tym zrobić i wciąż nie używa ciosu, tomahawka np bez problemu i cri-upa...

Opublikowano (edytowane)

@Mistranis

W następnej wersji to poprawie

EDIT: Ale po zmniejszeniu many powinno działać, tutaj buguje się tylko odczytywanie many z pamięci gry.

EDIT2: Ok, ten skill castuje się inaczej niż zwykle (dla gry), będę musiał to zmienić.

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@Mistranis

W następnej wersji to poprawie

EDIT: Ale po zmniejszeniu many powinno działać, tutaj buguje się tylko odczytywanie many z pamięci gry.

EDIT2: Ok, ten skill castuje się inaczej niż zwykle (dla gry), będę musiał to zmienić.

Ok, super, tak orientacyjnie kiedy można się spodziewać poprawionej wersji?

I jeszcze jedno pytanko, jak np ustawiam bota na komecie to na srodku jest to przejscie w dol (inna mapa) da się jakoś ustawić, że jak tam wejdzie to ma wychodzić?

Pozdro!

Opublikowano (edytowane)

Dziwne pobotowałem około 40 minut i następnego dnia mam - konto zablokowane. W każdym razie dobry bot !

Edit : @down ale gdy kiedyś botowałem na tych najprostszych botach, przez 8 h i nie było problemu :v

Jak zaznacze control map to wywala bota

Edytowane przez Plejer 23

Opublikowano

Dziwne pobotowałem około 40 minut i następnego dnia mam - konto zablokowane. W każdym razie dobry bot !

Tak jest, gdy się nie uważa. :)

#temat

Czy będzie w przyszłości dodany Tutorial po EN i PL, jak korzystać z bota? :p

­

Opublikowano

@Plejer 23

Nic dziwnego, jeśli nie masz żadnej mapy na white liście i włączasz kontrole mapy... jakim cudem miałoby to działać? + Zapewne nie korzystałeś z wykrywacza GM - sam jesteś sobie winny.

@Kamyn. Wątpię, raczej wszystko jest w miarę intuicyjne i chyba we wszystkim można się połapać

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Edit : @down ale gdy kiedyś botowałem na tych najprostszych botach, przez 8 h i nie było problemu :v

Jak zaznacze control map to wywala bota

Teraz gm wchodzi na spota kilkanaście razy dziennie ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGromakon

Ale system jest tak zrobiony, że kiedy widzi admina na mapie to wylogowuje się i wyłącza NT. Więc stwierdzenie, że admin wchodzi na spota niby kilkanaście razy dziennie (w co wątpie przynajmniej w PL) to nie stanowi żadnego problemu, gdyż za każdym razem musi się wyłączyć

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB