Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierogi ruskie

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jadłem ich, ale z tego co słyszałem są średnie. Mają tam również pierogi z mięsem, które polecam.

Opublikowano

ruskie pierogi mógłbym jeść bez końca można powiedzieć że mam na nie osobny żołądek 

Opublikowano

Te w tym brązowym opakowaniu są moimi ulubionymi. Jadłem pierogi ruskie w restauracji i mi jakoś nie smakowały. Albo kwestia gustu albo jakieś kijowe mieli. ;p

9La1rOf.gif

Opublikowano

Te w tym brązowym opakowaniu są moimi ulubionymi. Jadłem pierogi ruskie w restauracji i mi jakoś nie smakowały. Albo kwestia gustu albo jakieś kijowe mieli. ;p

Te z "Pyszne Danie" są z*******e. (jeśli o nich mowa) Też nie smakują mi inne, w restauracjach, ciekawe czemu. 

Opublikowano

Nie jadłem ale dla mnie domowe najlepsze. Sam wiesz z czego zrobione i dodajesz sobie co chcesz :).

ruskie pierogi mógłbym jeść bez końca można powiedzieć że mam na nie osobny żołądek

Ja tak samo

Opublikowano

Nie jadłem ich, ale z tego co słyszałem są średnie. Mają tam również pierogi z mięsem, które polecam.

Ruskie lepsze od tych z mięsem. W tych pierogach zamiast dobrego mięsa to jakaś kiełbasa jest zmielona.

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Lubię z serem i z owocami (w dupę nie, serio takie pierogi są fajne ;_ ;)

Please. xD

Ja lubię z Netto. Jadłem je od 12 roku życia i jem je do dziś. :v

Opublikowano

Nie dzięki, gdybym chciał się podtruć to wziąłbym jakieś prochy, a nie pierogi z chemikaliów.

Kiedyś kupiłem mleko w biedronce. Otworzyłem, zrobiłem kakao i zostawiłem w lodówce po trzech tygodniach gdy miałem zamiar wyrzucić mleko, bo "myślałem", że trochę się zestarzało okazało się, że jest dobre. Oczywiście potem palec w gardło, bo szkoda niszczyć organizm takimi truciznami.

Opublikowano

Nie dzięki, gdybym chciał się podtruć to wziąłbym jakieś prochy, a nie pierogi z chemikaliów.

Kiedyś kupiłem mleko w biedronce. Otworzyłem, zrobiłem kakao i zostawiłem w lodówce po trzech tygodniach gdy miałem zamiar wyrzucić mleko, bo "myślałem", że trochę się zestarzało okazało się, że jest dobre. Oczywiście potem palec w gardło, bo szkoda niszczyć organizm takimi truciznami.

Te pakowane sery są normalne, po 4 dniach zielone :D

7891614428580671076560.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...