Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwieszanie gry przy ładowaniu mapy

Patryk2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć mam problem z CS GO. Mianowicie jak gram w cs go i mi się ładuje mapa to jak mam te 5 sekund albo kontynuj no to mi się zawiesza cs. Nie raz jest tak, że mi się załaduje do końca i normalnie gram 5 min i po 2/3 minutach znowu mi się zawiesza cs i wywala mnie. Mam taki komunikat: CS go przestał działać bla bla bla :_:

Pomoże ktoś? Jest to bardzo denerwujące podczas grania turniejowego. Dodam, że wcześniej takiego problemu nie miałem dopiero od kilku dni mi się on pojawił. A i próbowałem reinstall cs'a i sprawdzałem spójność plików, aktualizowałem sterowniki i dalej nic. Daje dużo + za pomoc :(

Opublikowano

Jutro dodam, tym czasem jeszcze informację:

Ustawiłem inne opcję, i dopiero mi się wyłącza po jednym meczu. Tak samo miałem z starą kartą graficzną, że jak gram nexta to mi się wyłącza. Czy to może być spowodowane przegrzewaniem się karty? Co mogę zrobić, jest to nowa karta starą wyrzuciłem bo poległ 

Opublikowano

Daj wreszcie ss jak niewiesz co to to juz ci mowie ze to screenshot czyli zrzut ekranu bo pisanie po tysiac razy co gdzie jak ile nie ma sensu daj ss ja lookne i rozkminie w czym moze byc problem

Opublikowano

Wiem, co to jest ss.. Obecnie nie mam czasu, aby wchodzić w grę i czekać zanim mnie  ponownie wywali.. Podałem ci, główny błąd reszta to jakieś moduły, które sądzę że ci się nie przydadzą w pomocy.. 

Opublikowano

To radz sobie sam co ja jestem kuhwa jasnowidz ze mam sie domyslac co pisalo w raporcie oraz jakie masz temp. podzespolow ? Moze po prostu jestes jeszcze dzieciak i matka nie pozwala ci wlaczyc pc w tygodniu ? Ja ci nie pomoge i serdecznie pozdrawiam

P.S prosze moderatora o reakcje autor tematu poprostu przekomaza sie ze mna i nabija posty co sklania mnie do braku udzielenia pomocy

Opublikowano

To radz sobie sam co ja jestem kuhwa jasnowidz ze mam sie domyslac co pisalo w raporcie oraz jakie masz temp. podzespolow ? Moze po prostu jestes jeszcze dzieciak i matka nie pozwala ci wlaczyc pc w tygodniu ? Ja ci nie pomoge i serdecznie pozdrawiam

P.S prosze moderatora o reakcje autor tematu poprostu przekomaza sie ze mna i nabija posty co sklania mnie do braku udzielenia pomocy

Zjebie napisałem ci ze oprócz tego appcrah nic praktycznie nie było.. Nie mam teraz zamiaru grac ponad 1h, abym ci wrzucił to samo co napisałem. A i mam wywaloną na twoją pomoc :)

P.Snaucz się pisać 

Opublikowano

@Patryk2003 to moj ostatni post w tym temacie po napisaniu tego jeszcze bardziej sie osmieszyles bo to co napisales appcrash to po prostu potwierdzenie tego ze ci wywalilo gre troche angielskiego app-aplikacja crash-jakis bląd w app

Nic mi tu nie napisales a szczegoly sa zawsze w raporcie nie moze nie byc szczegolow bo jakas przyczyna musiala byc skoro cb wywalilo

P.S Kazdy czlowiek jak czyta to z automatu dodaje sobie sam koncowki czytajac wiec po co pisac ł ą ? Nwm ja po prostu pisze szybko :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...