Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.gr2 w 3ds msx

Teufelka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć (:

Ogólnie rzecz biorąc, jestem zielona w tych sprawach i zapewne dlatego nie potrafię znaleźć rozwiązania. Moje próby nic jednak nie dają, więc nie pozostaje nic innego, jak poprosić kogoś o wytłumaczenie (:

Przeczesuję internety w poszukiwaniu sposobu na to, by wrzucić plik .gr2 do 3ds maxa z 2015 roku.

Próbowałam konwertować plik gr.2 do wersji 2.4 (a następnie użyć pluginu do 3ds maxa), nie mogłam użyć popularnego konwertera do wersji 2.4.0.7, bowiem mój już jest w wersji 2.4.0.10 (plugin do 3ds maxa zawodzi?), zaś konwerter obsługuje tylko 2.6.

Topiąc się w przeróżnych pluginach, a nawet konwerterach bezpośrednio z .gr2 do .obj - na czym główny problem polega (starałam się to zrobić przez 3ds maxa), z .gr2 do 3ds max-owego pliczku, pozostaję wciąż bezradna i proszę fachowców o pomoc :)

Podsumowując; jak mam zmienić plik .gr2 na .obj?

(wygrzebałam kilka tematów, jednak one są stare i nie dotyczą mojej wersji programu)

Z góry dziękuję za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...