Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta (nie pamiętam emaila)

sLnLn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! czy wie ktoś może, czy jest szansa na zmiane emaila do konta lola? Pamiętam hasła normlanie loguje się na konto ale email na którym zakładałem to konto to był albo fake albo dawno dawno przeze mnie zapomiany... czy jest na to jakiś sposób?

x

Opublikowano

Niestety, ale masz przejebane. Nie obchodzi ich twoj e-mail. Chyba, ze udowodnisz im to screenem jakos, ze pisales do supportu gmaila i tez Ci nie pomogli. Nie wiem, licz na farta, moze to ja akurat mialem pecha, bo trafil mi sie idiota :P

Opublikowano

" Pamiętam hasła normlanie loguje się na konto" <-- cytat ( bo inaczej nie umiem xD )

Obrazek:

4932614427711251143028.png

Tak ciezko wejsc na strone lol-a ? ;x

skoro znasz hasło i możesz się zalogować do gry... to zaloguj sie na swoje konto na stronie głównej lol-a

i zmień hasło ( Profil -> Ustawienia -> zmień email // no i zmień go ;x )

Opublikowano

Jeśli konoto stworzyłeś sam, to nie ma problemu co do zmiany emailu przez support. Kilka miesięcy temu odzysakłem swoje konto z 1 sezonu nie pamietajac hasla i loginu do emaila oraz do konta. Wystarczy do nich napisac, opisać problem i powinni ci pomóc zmienić email-a.

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Nie ;x po prostu nigdy tej opcji nie używałem bo jestem normalnym użytkownikiem internetu

i nie potrzebuję zmieniać co chwila emaila... 

a tak w ogole masz przeciez 10 minut i może dasz rade zgadnąć ten kod ;x ( lel )

ale... wszystko jest mozliwe ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...