Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi to sie wydaje że to nie jest żaden pośpiech, jest dopiero wtorek, dużo ludzi zaangażowało sie w testy i wyłapują wszystko i piszą tutaj, admin wygląda na pracowitego, drobne poprawki i myślę że na sobote/niedziele wszystko będzie gotowe ;P 

Snopi

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo niski(zjebany) % dropu skilli (ES,TS) stoje na lt juz pare dorych minut przy tych spotach i kapppppppaaaaaaaa! (chyba ze mam pecha)

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo niski(zjebany) % dropu skilli (ES,TS) stoje na lt juz pare dorych minut przy tych spotach i kapppppppaaaaaaaa! (chyba ze mam pecha)

Witam masz pecha sprawdzałem drop ts,es dropi w LT 1 

Opublikowano

tez macie problem z pobraniem patcha z zippyshare?

dochodzi do 100% i pisze nie powiadło sie,

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

może zrobimy główną walutę na serwerze typu jogi?

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

może zrobimy główną walutę na serwerze typu jogi?

Główna waluta serwera nie byłaby zła. Jakieś JoGi, czy chaosy. Ułatwiło i urozmaiciłoby to handel między graczami ;)

Opublikowano

antywirus ci usuwa:)) tak jak na stronie, w kliencie :))

Tak jak pisałem wcześniej NOD32 jak i Kasperski widzą wirusy w mainie np lub na stronie to favico.ico dodajcie maina do wyjątków skanowałem cillenta i patcha przed dodaniem więc nie wiem dlaczego widzi tam zagrożenie.

Opublikowano

Dragon, a może jak znajdziesz chwilke to strzelisz jakieś podsumowanie w jednym poście, co jest zriobione, co jeszcze bedziesz robił, nad czym pracowal itp, i na jakim etapie jesteśmy, czy start w sobote/niedziele, czy się przesunie. Jeśli na weekend warto by wyedytować publikacje i napisać żeby już ludzie mogli sobie termin zaklepać, Ci co sie nie udzielają i nie śledzą tematu żeby wiedzieli gdzie maja podbić w sobote/niedziele i żeby na starcie wszyscy równo ruszli z kopyta, jak napisałem Cii co post śledzą i ci co tylko przeglądają publikacje. Można by tez na innych forach zrobić publikacje, daj znak a ktoś się tym zajmie, miedzy innymi ja.

Snopi

Opublikowano

Start w 90% w sobote o 19:00 mamy dwa dni jak nic do tego czasu nie wyjdzie wystartujemy normalnie zostały mi tylko drobne poprawki sprawdzam jeszcze poszczególne rzeczy czy na pewno wszystko działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...