Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a moze dodamy kilka fajnych spotów na arene i zrobimy wymagania resowe do nich?

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w sumie masz racje.

a w ogóle bede jakies wymagania na spoty?

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

Panie Admin proponuje cos zrobic z tym smiesznym donate poki jeszcze serwer nie ruszyl bo w taki sposob bardzo szybko stracisz graczy..
bo widze ze za 40 pln mozna sie ubrac na maxa a jest to bezsens bo all beda biegali w FO itemach...
Prosze o przemyslenie tego

Opublikowano

no miejmy taka nadzieje bo to co jest teraz z tym donate jest przerazajace i przez to mozesz stracic wielu graczy ktorzy tylko czekali na taki serwer bardzo wiele czasu.

Opublikowano

no miejmy taka nadzieje bo to co jest teraz z tym donate jest przerazajace i przez to mozesz stracic wielu graczy ktorzy tylko czekali na taki serwer bardzo wiele czasu.

Jestem w trakcie już przygotowywania do startu server :) ruszamy o 19:00

Opublikowano

wchodze na strone wywala alert, rozpakowuje klienta wywala virusa mhm? i jak tu grać ;o

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Cillenta skanowałem NOD32 to co ci pokazuje to nie jest wirus jak masz kacperkiego lub nod32 będzie maina spostrzegało jako zagrożenie którego tak naprawdę nie ma dodaj maina do wyjątków tak samo jak stronę servera.

Bardzo proszę o przeczytanie regulaminu gry dostępnego na stronie żeby nie było żadnych nie porozumień.

Opublikowano

Ma ktoś zamiar tutaj zawitać ?

Pytanko do admina, za 100 pkt'ów.

Czy sklepy, spoty i reszta ustawień zostają takie same po starcie ?

Jeśli tak, to dlaczego MG ma 2 bronie z Power Slashem a dla DL'a tylko jest "Electric Spark" <--- wtf it is ? Kto ku*wa tego używa w ogóle na DLu ;o ?

A no i proponuje zmniejszyć troszkę liczbę mobów na spotach bo z tego 150 expa, robi się 500 :D

Opublikowano

Chwila chwila.. skanowałeś klienta NOD32 i Ci nie wyszło wirusa, a potem mówisz, że jeśli mamy kasperskiego lub nod32 to będzie wirus. Przecież to jest sprzeczność..

Opublikowano

Chwila chwila.. skanowałeś klienta NOD32 i Ci nie wyszło wirusa, a potem mówisz, że jeśli mamy kasperskiego lub nod32 to będzie wirus. Przecież to jest sprzeczność..

źle mnie zrozumiałeś skanowałem nodem32 ale nie wykrył potencjalnego zagrożenia po dodaniu Maina do wyjątków i ponownym przeskanowaniu Cillenta nie wykryto żadnych zagrożeń na niektórych ver servera Main jest wykrywany jako potencjalne zagrożenie dlatego że ma wbudowanego gameguarda nic na to nie mogę poradzić

Opublikowano

Ma ktoś zamiar tutaj zawitać ?

Ja :D

Widzę, że moja opinia ze starej publikacji przeszła, cieszę się, że staty sie kasują, jest low exp i mam nadzieję, że nie bedzie spotów na arenie :)

Admin drop z wypadajek dałeś taki jak pisałem ?

Opublikowano

a ja mam nadzieje ze bedzie dostepna na serwia jakas elitka czy cus bo ten clicker co go admin dal przyda sie tylko i wylacznie dla MG/BK/SM a co z dl tez mam w jeden punkt bic z Fire Bursta?

Opublikowano

No wiadomo, nie zmieniaj teraz godziny starttu to by byłoo samobójstwo. A sklepy ogarnij :)

ogarnij to znaczy ? i tak są moim zdaniem ubogie nie ma skillów wszystko jest w dropie.

Opublikowano

ogarnij to znaczy ? i tak są moim zdaniem ubogie nie ma skillów wszystko jest w dropie.

Myślę, że zmiana z Electric sparka na Firebursta była by ok. Itemki z +6 zmieniłbym na +3+opta+L.

Tak reszta jest ok, poza przewagą MG na starcie :D

Opublikowano

Jeżeli w sklepach nie ma skillów dla żadnych z klas, no po za DW i itemki są w miarę słabe to jest dobrze. Proponowałbym tylko osłabić itemy dla DL i MG, które można było kupić w testach i usunąć tego gościa na środku lorki, który sprzedawał jakieś tam Dragon Sety itp. itd. Reszta spoko ;)

Myślę, że zmiana z Electric sparka na Firebursta była by ok. Itemki z +6 zmieniłbym na +3+opta+L.

Tak reszta jest ok, poza przewagą MG na starcie :D

Zgadzam się z tym. Zmiana tego skilla i osłabienie itemków. Niech drop będzie użyteczny nawet na początku ;)

Opublikowano

No dokładnie, jak dla mnie sety do plate, spirit, sphinx +3+4+l. Bez żadnych skilli typu twisting slash, evil spirits, fireburst, i przede wszystkim miecz z PS! Przecież to normalnie dropi w kanturu...

Dla DW dodać tam jakieś podstawowe czary typu lightning, meteor, teleport. A dla BK na start jakies mieczyki slabe ze skillem i to samo z bowami dla elfa - bez orba dmg, żeby EE też musiał coś pozbierać. To uruchomi handel od SAMEGO początku gry :) Coś pięknego. Moim skromnym zdaniem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...