Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się grać w Minecrafta na XP?

PatrykExTrEmE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz jave dla XP tyle do roboty :O

Tylko, że teraz nie da się zainstalować tej javy, jedynie mogę starszą wersję. Ta starsza wersja wystarczy? Może skopiuje to co Java napisała o tym xp: Uwaga: Ponieważ firma Microsoft z dniem 8 kwietnia 2014 r. zaprzestała obsługi systemu operacyjnego Windows XP, system ten przestał być oficjalnie obsługiwaną platformą. Użytkownicy mogą na własne ryzyko nadal używać aktualizacji Java 7 w systemie Windows XP, lecz asysta techniczna będzie świadczona wyłącznie użytkownikom systemu Microsoft Windows Vista lub nowszego.

Opublikowano

Czemu Minecraft mialby nie dzialac na XP .

Wystarczy tylko dobrze poszukac a wszystko sie znajdzie .

Troche szkoda ze wszyscy juz zapomnieli o dobrym starym windows XP ;_;

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Na moim starym lapku Minecraft działa.

więc tobie też powinien działać.

A jak ci nie działa to powiecie co wyskakuje.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Moglibyście podać link do ściągnięcia minecrafta nonpremium, bo jest tyle tych launcherów, a nie wiem który jest zaufany, wtedy bym zobaczył czy mi działa bo pobrałem tą jave dla xp.

Opublikowano

Nie jest najlepszy tylko najgorszy bo to jest Demo. Chciałbym Launcher w którym mógłbym grać na serverach i wgl bo na tym minecraft.net nie da się nawet grać na serverach.

Od dłuższego czasu używam Crystal Launcher i bardzo dobrze się spisuje  ;)

Launcher ma wiele paczek modyfikacji do wyboru, a najnowsze wersję minecraft szybko się na nim pojawiają.

Link: http://crystal-launcher.pl/#&pobieranie

Opublikowano

Nie jest najlepszy tylko najgorszy bo to jest Demo. Chciałbym Launcher w którym mógłbym grać na serverach i wgl bo na tym minecraft.net nie da się nawet grać na serverach.

Jakie demo? Ale jak nie masz premium, to polecam Shinginima i Crystal Launcher

baner2.png

Opublikowano

Jakie demo? Ale jak nie masz premium, to polecam Shinginima i Crystal Launcher

PatrykExTrEmE pisał że szuka launchera nonpremium, a Ty podałeś mu link do premki/dema nonpremium.

Cytat:

Moglibyście podać link do ściągnięcia minecrafta nonpremium, bo jest tyle tych launcherów, a nie wiem który jest zaufany, wtedy bym zobaczył czy mi działa bo pobrałem tą jave dla xp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...