Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do profilu: 

To jest ukryta treść, proszę

Ranga w grze: Supreme
Liczba godzin w CS:GO: 1,5k
Wymagana ranga: Supreme/Global
Kontakt: Steam
Dodatkowe informacje: Szukam osób do grania mmów,total 4fun sam jestem graczem który jakimś cudem wbił supreme chociaż jestem totalnym retardem nie umiejącym strzelać, może się uda wbić globala hehe :P

• Odpowiedzi 745
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Link do profilu:

Ranga w grze: Silver Elite

Ilość MM wygranych: 10 ;)

Liczba godzina: 374 (realnie koło 300)

Wymagana ranga: S1 do G1

Kontakt: Steam

Dodatkowe info: Gram dla zabawy, jak mnie coś denerwuje to tylko moja własna gra, i moje błędy. Jak coś nie wyjdzie lepiej się pośmiać, niż płakać i stękać. Marudzenie nic nie wnosi do gry. Nie załamuję się nawet jak przegrywam 15:3. Jeśli ktoś ogarnia TS było by fajnie bo mam konto ale nie wiem jak tworzyć kanał żeby pogadać. Zwykle dołączałem do już istniejących. Wiek minimum 16, nie ma dla mnie znaczenia jeśli osoba jest ogarnięta (ja mam 33) . Jeśli chodzi o grę to Mikrofon dobra opcja, podawanie info, kiedy ktoś zostaje sam na polu bitwy dajemy niezbędne info i nie dyktujemy jak ma grać. Każdy realizuje swój plan na grę skoro został sam :D Jedynie niezbędne rzeczy. Po rundzie będzie czas na refleksję co można było zrobić lepiej. Nie wyzywamy i nie oczerniamy ostatniego w tabeli - zawsze ktoś będzie ją zamykał. Czasami to możesz być ty i nie chciał byś żeby ktoś Cię chamsko wyzywał od noobów itp. Nie oszukujmy się, na tych poziomach full auto nie jest idealne, heady nie wchodzą tak często, i zdarzają się źle rzucone granaty. Pozdro i do zobaczenia. 

Opublikowano

Link do profilu: 

Ranga w grze: Silver Elite Master
Liczba godzin w CS:GO: 110h
Wymagana ranga: S2-G4
Kontakt: Steam/PW Forum
Dodatkowe informacje: Gram w CS'a od niedawna, jestem typowym entry fraggerem i szukam ludzi do gry, bo jak każdy wie, samemu ciężko jest grać MM'y. Jeżeli ktoś jest chętny do luznego pogrania zapraszam do dodawania na steam/pisania PW forum

Opublikowano

Link do profilu: 

Ranga w grze: S2
Liczba godzin w CS:GO: 68
Wymagana ranga: Silver wzwyż
Kontakt: Steam lub forum

Dodatkowe informacje: Szukam 3 osób do pogrania mm. Ja mam s2, kolega kałacha w laurach. W razie pytań pisać na stem lub forum

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Link do profilu: 

Ranga w grze: MG2 Liczba godzin w CS:GO: +- 1300 Wymagana ranga: MG1+ Kontakt: Steam Dodatkowe informacje: Gram aktualnie dla zabawy opierając grę głównie na Novie, lecz jeżeli jest potrzeba to również inne bronie. Szukam ogarniętych osób dzięki którym odzyskam poprzednią rangę (LEM) przy okazji dobrze się bawiąc. Mam TS3 i Discorda.

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Link do profilu: 

Ranga w grze: Global Elite Liczba godzin w CS:GO: Nowe konto, stare 5kk godzinek. Wymagana ranga: Global Elite Kontakt: Steam / Pw forum Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do mojego teamu, potrzebuje 5os.[ 1 rezerwowa ] 18+, konto na faceit.com, doświadczenie i opór, mikrofon + ts3, czas na gre + treningi online, umiejętność gry w zespole / teamowej

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Link do profilu: >>>

<<< Ranga w grze: LEM Liczba godzin w CS:GO: 1400 Wymagana ranga: LEM+ Kontakt: Steam Dodatkowe informacje: Szukam osób do luźnej gry mm'ów i faceit-ów. Nie lubie grać ciągle jednej mapy, znam dużo smoke-ów. Mam 18 lat - nie jestem toxiciem. Sprawny mikrofon, mam Administratora na jednym TeamSpeak-u więc mogę zagwarantować kanał. Jestem bardzo aktywnym graczem z bardzo dużym dystansem do siebie i świata.

sygnatura2.jpg

Opublikowano (edytowane)

Link do profilu: 

Ranga: Aktualnie G (spadłem z mg1 po nieudanej serii do mg2)

Liczba godzin : 900

Wymagana ranga: Gold 3+  mogą być nawet g1 zrozumiem ze ktoś nie grał dłuższy czas ale maja być jakieś umiejętności żeby razem awansować.

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do teamu lub teamu gdzie brak 1-2 osób na steam jestem praktycznie 24/7 więc pisać

Edytowane przez Mrroczny.
estetyka
Opublikowano
Link do profilu:

Ranga w grze:unranked Liczba godzin w CS:GO:10 Wymagana ranga: Kontakt:steam Dodatkowe informacje:witam poszukuję osób do wspólnej gry nie grałem id roku ale nadal pamiętam wiele wcześniejszą ranga mg1
Opublikowano

Link do profilu: 

i 

Ranga w grze: 2 kalachy
Liczba godzin w CS:GO: okolo 3k (mam dwa konta)
Wymagana ranga: ogarnieci ludzie powyzej nnajlepiej 25 roku zycia, ranga no jakis kalach chociaz
Kontakt: Steam albo fejs Filip Siuchol
Dodatkowe informacje: ,gramyy przewaznie w tygodniu kolo 20 z kolega, ja mam 27 lat on ma 28, szukamy kogos do wspolnej gry, kto uzywa mozgu i chce grac TEAMPLAY, a nie latanie na debila, gramy na normalnych komputerach z normalnymi mikrofonami i tego tez wymagamy, mamy tsa.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Link do profilu: 

Ranga w grze: wbijam

Liczba godzin w CS:GO: 17 nowe konto poprzednie poszło do zyda

Wymagana ranga: nie wymagam

Kontakt: poprzez steam

Dodatkowe informacje: 16+ lat , mile widziany ts podczas gry, szukam ludzi do wspolnej gry <3 

Opublikowano (edytowane)
Link do profilu: 

Ranga w grze: mg2 Liczba godzin w CS:GO: 103 Wymagana ranga: kałaszek Kontakt: pw/steam Dodatkowe informacje: Szukam mordeczek do poklikania w gierkę, najlepiej po mutacji/ +18/ i żeby chociaż info dawali :D
Edytowane przez Prismooo
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Link do profilu: 

Ranga w grze: Kałach w zbożu Liczba godzin w CS:GO: Łącznie jakieś 2k Wymagana ranga: ta sama lub wyższa, nie niższa. Kontakt: Steam Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do gry, smurfuje po dość długiej przerwie.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano
Link do profilu:

Ranga w grze:LEM Liczba godzin w CS:GO:tutaj 1500, łącznie około 3000 Wymagana ranga:mg2+ Kontakt:steam Dodatkowe informacje: Szukam ludzi, którzy nie spinają się o byle gówno..
Opublikowano (edytowane)

Link do profilu:

Ranga w grze: Aktualnie G4 xD

Liczba godzin w CS:GO: 3,5k

Wymagana ranga: Obojętnie, byleby szło grać razem. 

Kontakt: Steam albo PW na forum, na PW podam TSa

Dodatkowe informacje: Szukamy z kumplem jeszcze trójki. Nie szukamy ludzi, którzy plują ogniem, szukamy ludzi wyluzowanych, z wielkim dystansem do siebie i całego otoczenia. Rzadko kiedy bierzemy grę na poważnie, w większości przypadków gramy sobie od tak, byleby pograć. Najlepiej gdyby to była stała trójką, dwójka bądź jedna osoba. Jeśli masz zamiar się pruć o jakiś bezsens to lepiej nawet nie pisz, szkoda Twojego i naszego czasu. Gramy dla zabawy, nie na poważnie. 

Edytowane przez Lothos
Opublikowano (edytowane)
Link do profilu: 

Ranga w grze: brak Liczba godzin w CS:GO: 455 Wymagana ranga: Legendarny orzeł, ale rangi nie zawsze odzwierciedlają umiejętności gracza Kontakt: PW lub Steam Dodatkowe informacje: Chłopak po mutacji, który szuka towarzystwa do grania na pvpro, faceit i inne - lubię bardzo zdystansowane i dojrzałe osoby, z którymi będę mógł miło spędzić czas i nie tylko.
Edytowane przez BLUE FATHER
literówka
Opublikowano
Link do profilu: 

Ranga w grze: Supreme

Liczba godzin w CS:GO: 300h

Wymagana ranga: Lem

Kontakt: Steam

Dodatkowe informacje: Wiek minimum 18 lat, Szukam osób z dystansem do siebie, nie cisnących po rodzinie itp.
Opublikowano
Link do profilu:steamcommunity.com/id/shotybuchy
Ranga w grze:LEM
Liczba godzin w CS:GO:2,4k
Wymagana ranga:LE+
Kontakt:steam
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś kto w miarę ogarnia gre ,ale nie spina się o przegrane mecze. Nie obraża i nie wyzywa. Wiek 18+ ,ts3 opcjonalnie jak się nam zachce towarzystwa.