Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 745
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Link do profilu: 

To jest ukryta treść, proszę
Ranga w grze: Aktualnie Gold 1 przed przerwą master guardian 2 Liczba godzin w CS:GO: 480 Wymagana ranga: Obojętne ,aby coś grał. Kontakt: Mpcforum pw Dodatkowe informacje:Mam 20 lat i jest nas dwóch do gry i siedzimy na ts.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano
Dnia 14.12.2017 o 14:55, arek2112 napisał:

Link do profilu:

Ranga w grze:S3 Liczba godzin w CS:GO:ok. 250 h Wymagana ranga: obojetnie tylko zeby cos grała Kontakt:poprostu dodaj do znajomych na steamie Dodatkowe informacje: Mam 14 lat i szukam graczy w podobnym wieku nie musi być po mutacji tylko żeby nie piszczalo przez mikro i żeby sie nie wkurzala na gre bo gramy 4fun i żeby cos tam grała

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Link do profilu: 

Ranga w grze: Nowe konto Liczba godzin w CS:GO: Nowe konto Wymagana ranga: - Kontakt: Steam Dodatkowe informacje: Nowe konto po przerwie... Szukam ludzi do grania MM'ów.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Link do profilu: 

Ranga: MG2 i kolega MG2

Liczba godzin : 1300

Wymagana ranga: MG1+

Dodatkowe informacje: Szukam teamu razem z kolega zeby sobie na luzie pograc ale zeby wygrywac :D Wiadomosci prosze kierowac na steam.

Oboje gramy nawet na wyzszym poziomie nic MG@

Opublikowano
Link do profilu: ~ 

Ranga w grze: ~ mg1 spadek do g4 Liczba godzin w CS:GO: ~ podliczając konta wyjdzie z 1.500, a na obecnym 300 Wymagana ranga: ~ byle nie silver Kontakt: steam lub tu Dodatkowe informacje: +18 i ts ;)
Link do profilu: ~ 

Ranga w grze: ~ mg1 spadek do g4 Liczba godzin w CS:GO: ~ podliczając konta wyjdzie z 1.500, a na obecnym 300 Wymagana ranga: ~ byle nie silver Kontakt: steam lub tu Dodatkowe informacje: +18 i ts ;)
Opublikowano
Link do profilu: 

Ranga w grze: Szeryf, spadek z LE Liczba godzin w CS:GO: 500 (pół na tym koncie zrobiłem ja) Wymagana ranga: No tez tak z szeryf, żeby po prostu nie kaleczyć. Kontakt: PW, Steam Dodatkowe informacje: Szukam normalnych spokojnych ludzi do gry, mam 17 lat, w csa gram od wakacji tamtego roku.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Link do profilu: 

Ranga w grze: GOLD 3 Liczba godzin w CS:GO: 1,5k Wymagana ranga: OBOJĘTNIE Kontakt: PW, Steam Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do pogrania mmów, poprostu tak 4fun bez spiny bo wiadomo każdemu może się zdarzyć gorszy mecz albo 10 Zawsze w grupce lepiej niż solo Hehe :P
Opublikowano
Link do profilu:

Ranga w grze:MG1 wcześniej suprime Liczba godzin w CS:GO:1200 Wymagana ranga:Od MG1 Do DMG Kontakt:Poprzez steam Dodatkowe informacje:Mam na imię Łukasz mam 19 lat. W cs gram bardziej na pozycji sniper ale mogę też grać jako entry-fragger
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Link do profilu:

Ranga w grze: obecnie LEM był Global ale nie grałem prawie rok Liczba godzin w CS:GO:1300 Wymagana ranga: minimum lem Kontakt: steam Dodatkowe informacje: poszukuje 3 graczy którzy posiadają lem (z wyjątkami) i 3 lvl faceit do farmienia turnieji
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Link do profilu:

Ranga w grze:MG2 Liczba godzin w CS:GO:100 Wymagana ranga:G4-DMG (Ostatecznie -+ o jeden stopień) Kontakt:Steam albo tu na pw. Jak chcesz. Dodatkowe informacje:Szukam graczy do mm'ów lub wingmana. Wiek 18 lat. Aktualnie 17,5lvl, więc prime niebawem.

Edytowane przez Nightday96

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Link do profilu: 

Ranga: G4

Liczba godzin : Troche ich jest.

Wymagana ranga: GOLD+ (W sumie to rangi nie grają)

Dodatkowe informacje: Chciałbym znależć jakieś grono osób to pogrania jakichś mm, pózniej się zobaczy co to będzie sam chciałbym powrócić do giereczki i coś tam grać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najpierw krótki wstęp: 
Po przerwie 3 miesięcznej od Cs'a niestety przez 3 tygodnie nie udało mi się znalezć ekipy z którą można pograć dobrego cs'a i co najważniejsze dłużej niż dwa dni. Granie solo niestety też jest bez sensu, spadłem kilka lv fc i nic mi to nie dało. Wystarczy sprawdzić historię meczy ; ). Więc spróbuję sam wszystko zorganizować, czyli dobrać czwórkę graczy do swoich oczekiwań. 

Kilka punktów o mnie: 
-Staż w cs ogólnie: ponad 9 lat. 
-Pozycja: Dostosuję się do zgłaszających, chętnie poprowadzę. 
-Grałem w dwóch dobrych organizacjach. 
-Obecnie ranga: unranked, czesniej od lem do ge. Faceit: 3/4 szybko spada na solo gierkach. Kiedyś 48pkt do 8. 
-Dobry sprzęt: 300fps, słuchawki, myszka, mikrofon i oczywiście stały ping. 
-Profesjonalne podejście, naszym celem są turnieje off i online. 
O więcej możecie pytać po dodaniu na steam ewentualnie na ts3. 

Jaki jest plan na drużynę: 
Oczywiście najpierw znalezć 4 odpowiednich graczy, następnie utrzymać się razem minimum dwa tygodnie. Postaram się wszystkich dobrze ze sobą zapoznać, stworzyć przyjazną atmosferę aby grało nam się jak najlepiej. Wstępnie pogramy faceity, pcw na niższym poziomie aby po prostu zgrać się i jak wyżej napisałem utrzymać się w jednej ekipie. Po tych kilkunastu dniach znajdziemy organizacje. W obecnych "czasach" cs'a nie jest to trudne, jest sporo profesjonalnych lub półprofesjonalnych organizacji które szukają drużyn i mogą zapewnić podstawowe oczekiwania. Dobrze by było zabrać się jeszcze do września na jakiś lan. Więc mobilizacja pełną parę. O więcej informacji śmiało pytaj po dodaniu. Myślę, że taki plan to dobra podstawa i dobry pomysł do stworzenia silnej drużyny. 

Wymagania: 
-Godziny na koncie z którego dodajesz: 2000+ (1900+ jeszcze przejdzie). Na lv/rangi nie patrzę. Ma być poziom high. 
-Ostatnie 14 dni aktywności minimum 50H+. 
-Czas w godzinach wieczornych min. 4/5 razy w tygodniu. Myślę, że gierki od 19:30/20 wczesniej indywidualnie. 
-Zaangażowanie, punktualność, komunikatywność, chęci rozwoju, zero toxicu, słuchamy się prowadzącego 
-Podejście profesjonalne, naszym celem jest wygrywanie nie tylko zwykłych fc/pcw. 
-Określenie swojej pozycji, umiejętność jej stosowania. 
-Mózg, gamesens, wyjazdy: on 

Wszystkie pozycje wolne,jak wyżej pisałem wszystko zostanie ustalone. Ja się dostosuje aby nie zaczynać od jakiś sprzeczek. Tylko miła atmosfera pozwalająca nam się rozwijać. 

Wysyłajcie zaproszeni tutaj -> 

[Spełniaj wymagania!]

• Aive przypiął/eła ten temat
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Link do profilu: 

Ranga w grze: Global

Liczba godzin w CS:GO: Razem 5k

Wymagana ranga: Global

Kontakt: PW lub STEAM

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do grania w 5 na platformie Faceit. Mecze w dzień po godzinie 16 (nie codziennie) oraz wieczorami koło godziny 21. Kiedyś miałem ekipę i trzymałem 9-10 poziom. Obecnie gram solo co skutkuje na 17 meczy 1 wygraną. Nie muszę wspominać co randomy robią na takich mixach. Mam 29 lat, jestem ogarnięty, zero toxicu. Najlepiej czuję się jakoi wolny elektron na mapie - lurker. Dobrze sobie radzę z AWP.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Link do profilu:

Ranga w grze: g2

Liczba godzin w CS:GO: 802

Wymagana ranga: obojętnie

Kontakt: steam

Dodatkowe informacje: szukam kogoś do gry, bo granie z randomami jest trochę beznadziejne,ranga jest mi obojętna ważne żeby się fajne grało i bez rage'a

Edytowane przez Nyden
Opublikowano

Link do profilu: 

Ranga w grze: SUP

Liczba godzin w CS:GO: Na aktualnym 1.3k godzin łącznie 10k godzin

Wymagana ranga: LEM-GE

Kontakt: STEAM

Dodatkowe informacje: Dodatkowe informacje na PW STEAM 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Link do profilu: https://steamcommunity.com/id/datguyarek

Ranga w grze: DMG

Liczba godzin w CS:GO: 2,5k+

Wymagana ranga: mg2 - LE

Kontakt: STEAM 

Dodatkowe informacje: 18+, ts3, luźne podejście do gierki - spinasz się jak plandeka na żuku po przegranej giereczce to nawet nie pisz. PEACE