Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan - szukam, przyjmę etc.

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: fakeN, aktualnie gram na nicku LOLYOU
Krótka informacja o sobie: Siemanko nazywam się Michał mam 17 lat, Uczę się w zawodzie Mechanik Samochodowy, Lubuskie ;)
Link do profilu Steamhttp://steamcommunity.com/id/fakeN98/
Preferowane bronie:  każda ;)
Kontakt: Steam
Dodatkowe informacje: Szukam teamu najlepiej na faceit i mm'y, treningi i wg. ma to być stała 4-ka która szuka 5-tego a nie jakieś 3,2 dniowe i zaraz sie rozpadnie.. MOJA RANGA TO LEM, zaraz supreme, także interesuje mnie gra LEM/SUPREME/GLOBAL, proszę o kontakt, test w każdej chwili możliwy

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick:Electro

Krótka informacja o sobie: Cześć jestem dawid i mam 16 lat. sporo gram w cs:go ,mieszkam w Niemczech .ranga G2 i rośnie cały czas ,mam skila z awp .

Preferowane bronie: AWP ,P250

Kontakt:Steam,albo tu napisać .

Dodatkowe informacje:szukam stałego teamu z gdzie panuje miłą atfosmera i jest ogólnie jest spoko .

Opublikowano
--

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Nick: Weexer

Krótka informacja o sobie: 18 lat, sprawny mikrofon, w CS:GO gram od 22 września TEGO roku (2015). Po 10 rankedach zdobyłem rangę - MGE, aktualnie mam już Supreme. Grałem w FPS'y (Multiplayer only) takie jak: BF4 - 1 rok / COD4 - 1 rok/ Combat Arms - 4 lata/ Medal of honor - 0,5 roku.

W Combat Arms miałem KD: 2,31 na 296 tysięcy killów , Ranga LTE5 *(Jak ktoś ciekawy)*

Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/wexeryt
Preferowane bronie: Jestem graczem typu: ALL-AROUNDER - lubię kazdą broń , staram się opanować teraz "spokojne celowanie" z deagla

Kontakt: Steam PW  / MPC Forum PW

Dodatkowe informacje: Gram aktualnie na poziomie Supreme ,mam niesamowity refleks

Oczekuję:  Szukam klanu z odpowiedzialnymi osobami którzy posiadają rangi Supreme+ !

Treningów takich jak Clutchowanie 1v3/4/5 , synchronizacja wejścia w 1 tempie, serwera Ts3. Jeżeli chodzi o turnieje (z prawdziwego zdarzenia) tylko wtedy gdy cały nasz team będzie miał Globale

@Edit Aktualna ranga po 30 rankedach: Legendary Eagle :) mierze w Lema i czuje że będę go mieć już za niedługo

@Edit2 Aktualna ranga po 61 rankedach: Legendary Eagle Master :) #road to supreme !!!

@Edit3 Aktualna ranga po 91 rankedach: Supreme Master First Class :) mamy #TimeToGlobal !!!

AKTUALNE << Szukam Teamu 

NU94p9A.gif

Opublikowano

Nick: Exon

Krótka informacja o sobie: Mam na imię Dawid Mam 14 lat. Moja ranga to Global Elite.Poszukuje klanu, ktory pomoże rozwinąć mi moje umiejętności.
Link do profilu Steamhttp://steamcommunity.com/id/ExonPoland/
Preferowane bronie: AK-47 M4A1-S AWP USP P250 P2000 DEAGLE
KontaktSteam
Dodatkowe informacjeJestem miły, cierpliwy i chętny do pracy. Chciałbym dołączyć do teamu (only supreme+), który uwagi nie zwraca na wiek, tylko na umiejętności

Opublikowano

Nick: Morvic
Krótka informacja o sobie: Mam na imię Mateusz, mam 13 lat i mam aktualnie MG1.
Link do profilu Steam
https://steamcommunity.com/id/morvicooo
Preferowane bronie: AWP, AK-47, M4A1-S, Five-SeveN, Tec-9, SSG 08.
Kontakt: Skype, ale bardziej TS3. Steam.
Dodatkowe informacje: Szukam teamu w miarę aktywnego, żeby można było miło spędzić czas i się pośmiać i pograć dla przyjemności bez spin. I chciałbym być snajperem :D.

Opublikowano

Nick: CyCu

ZANIM MNIE DODASZ PRZECZYTAJ CALOSC !!!!!! 

Krótka informacja o sobie: Jestem Kuba, mam skonczone 18, mieszkam w centrum polski ( lodzkie ) i w sumie co tu dużo pisać, jestem pozytywnym chlopakiem z pozytywnym nastawieniem do gry i zycia, kocham cs;a i mam ambicje zeby osiagnac cos wiecej niz pojechac na kilka lanow i plakac ze sie cos nie uda, chce dolaczyc do teamu ktory rowniez jest mega zdeterminowany i rowniez posiada sporawe ambicje na przyszlosc :) e sportem zainteresowalem sie juz dobre 2 lata temu a kiedy zaczelo byc popularne obstawienie meczy moja chec do ogladania tych meczy i milosc do e sportu jeszcze bardziej wzrosla :D Mam srednie doswiadczenie w byciu IGL;em bo na jaki team nie trafie zawsze ja musze byc prowadzacym bo nikt zbytnio nie chce i wychodzi mi to podobno dobrze, no ale niestety zawsze trafia sie osoba ktora podczas treningu musi zrobic sobie kupke potem kolacje albo kotu kuwete zmienic i poprostu traci sie dni treningowe przez takie cos, wiec jezeli masz "odwalac" nie pisz nawet:) Moja ranga w grze to supreme i team ktorego szukam dobrze by bylo zeby tez mial supreme/globusy, niby ranga nie gra ale nie mam zamiaru cofac sie do poziomow orla/szeryfa wiec niestety no ale coz :)

Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198155473219/

Preferowane bronie:  wszystkie ktorymi mozna zrobic krzywde :P

Kontakt: steam podany wyzej ew gg 3033644

Dodatkowe informacje: juz raczej wszystko napisalem, jakby co moge ogarnac team speaka i nie szukam TOXIKOW  ( ludzi ktorzy strasznie raguja i spinaja sie :)

Nie polecam.

Opublikowano

Nazwa: NIEZNANA
Krótka informacja: Szukam osób z którymi mógł bym założyć klan w cs:go. 
Wymagania:

minimum 13 lat

ranga od mg1 do DMG

ogar i kultura osobista.
Co oferujemy:

sparingi

granie faceitów

granie mmów

wspólne treningi
Kontakt: Steam: DODOPEDROSEŁ
Czas istnienia: -

Opublikowano

Nazwa: Na chwilę obecną brak nazwy.
Krótka informacja: Szukam 2 osób, aby założyć drużynę.
Wymagania: Minimum ranga MGE-DMG, więcej info na steam
Co oferujemy: Na tsie powiem.
Kontakt: 

Steam: http://steamcommunity.com/id/PTPMisiaczek/

Czas istnienia: Brak
Dodatkowe informacje: Na steamie

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Nick: Jasny

Krótka informacja o sobie: Lat 15, Mazowsze, Gram jedynie wieczorem lub gdy mam czas rano.

Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/Lukaszynko

Preferowane bronie: Ak 47, M4A4, AWP, P90.

Kontakt: steam, gg 32278584

Dodatkowe informacje: szukam klanu, ranga jaką ja mam gold 2 ale gram jak kalach i ranga rosnie co pare meczy.

Opublikowano

Szukam jedną osobę do teamu PGS eSport, ta osoba musi prowadzić naszą drużynę (IGL/taktyk) do zwycięstwa. Zadaniem tej osoby jest ogarnianie przeróżnych taktyk (musisz mieć jakieś doświadczenie).

Minimalna ranga: MGE +

Kontakt: http://steamcommunit...id/majstergold/

Dodatkowe informacje: Wszystko na PW (na steamie)

Opublikowano

Nick: Patryk "OranGe" Rutowski

Ranga: Global Elite
Krótka informacja o sobie: Mam 16 lat. Mieszkam w województwie mazowieckim. W CS:GO gram 2 lata (1300h) i w 1.6 3,5 roku. Szukam pół-profesjonalnego klanu w CS:GO, który ma zamiar rozpierdole*** sceny i osiągnięcie czegoś konkretnego :) Cenię sobie brak spiny podczas gry i nienawidzę toksycznych graczy. Jeżeli chcecie więcej o mnie wiedzieć zapraszam na steam.
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198060416610/
Preferowane bronie:  chyba ze wszystkim sobie poradzę. Najbardziej teraz AK47 ale M4 wcale nie odstaje skillem oraz z AWP też coś ustrzelę :D
Kontakt: Zapraszam na steam.
Dodatkowe informacje: nie wiem zbytnio co tu wpisać xD Zapraszajcie mnie na steam to pogadamy na luzie a nie będę tutaj pisał wszystkiego bo bym do jutra nie skończył. Mogę powiedzieć tylko tyle, że do sprawy podchodzę poważnie i tego oczekuję od drużyny (oczywiście bez przesady)

Mam czas codziennie od 18-22 a w weekendy cały dzień i w dni wolne od szkoły też cały dzień praktycznie (pomijając dni w których coś wypadnie bo chyba każdemu to się zdaża) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam! Wraz z moim serdecznym przyjacielem mamy dość grania z Rosjanami, więc postanowiliśmy coś zmienić - klan EVO5 miał niedawno swój początek lecz teraz poszukujemy grupy wsparcia która byłaby z nami chętna grać oraz przede wszystkim - wygrywać. Jesteśmy ambitni

Informacje ogólne:

• Nazwa klanu: EVO5

• Skrót: -EVO5 |

• Aktualna liczba członków: 3

Oferujemy:

• Dobrą atmosferę (gramy luźno, bez niepotrzebnych sprzeczek i wymian zdań)

• Możliwość rozwoju swoich umiejętności

• Systematyczne treningi

• Granie tradycyjnych gier rankingowych oraz meczy w "Faceit"

• Grę na zróżnicowanych mapach

• Dobrą zabawę smile.png

• Własny Server 128tick PRO +team speak

Wymagamy:

• Minimalny wiek 18 lat

• Możliwość rozmowy na TeamSpeaku

• Ranga od Suprema wzwyż

Kontakt:

• Steam Profile: http://steamcommunity.com/profiles/76561198017468191/

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano
Nick: Pakuj Sie Bejbe!

Krótka informacja o sobie: Stary wyjadacz 1.6

Preferowane bronie:  awp,ak, m4, glock,usp

Kontakt: steam/forum

Dodatkowe informacje: Dodawajcie mnie do znajomych bo mam gifta i ja nie mogę ;), co do klanu ogarnięty bez spin wyzwisk itd pełna kulturka, grywam przeważnie wieczorami na tygodniu rzadko w weekendy z powodu weekendowego braku kompa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: ✪ Jeffy

Krótka informacja o sobie: 18 lat. chce grac na poziomie z druzyna. Nalezalem do 2 druzyn w tym bylem stand-inem w PogChampion e-Sport (Top 70 w kwalifikacjach do Mistrzostw Polski). Jeździłem na LAN'y z czego jeden wygrany reszta TOP 3.
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198040079005
Preferowane bronie: AK <3 M4 i srogo trenuje AWP
Kontakt: tu lub steam
Dodatkowe informacje: ranga: supreme, ponad 1k godzin, gram na każdej mapie i na każdej mapie znam smoły, pop flashe, molo i skany. Nie spinam, przyjmuje krytykę na klatę. Nie lubię być prowadzącym :)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...