Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan - szukam, przyjmę etc.

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: PatolniaTeam
Krótka informacja: Gramy profesjonalnie
Wymagania: Teamspeak3,Możliwość częstego grania wieczorami, podstawowe smoke, G4+
Co oferujemy: Serwer Teamspeak3, grania w turniejach, miłą atmosfere
Kontakt: Na serwerze Teamspeak3: Patolnia.eu, Pw lub http://steamcommunity.com/id/gruby1221l/
Czas istnienia: Klan jest dosyć stary ale nie graliśmy tam nic więc jest nowy
Dodatkowe informacje: PW

5755.jpg?random=575002

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nazwa: Exsatiare Exitium

Informacja: Tworzymy gaming, mający nie tylko na celu granie w CSa ale również kilka innych ścieżek w przyszłości. Poszukujemy odpowiedzialnych i potrafiących się zaangażować ludzi. Nie gramy dla zabawy, ale też nie wprowadzamy nieprzyjemnie poważnej atmosfery. Plany mamy duże, jest nas dwójka, dorosłych ludzi którzy znają się od długiego czasu, w "klanach", gamingach, jako menadżerzy spędziliśmy połowę życia :) Krótko powiedziawszy, chcemy ludzi z którymi można coś rozkręcić i poprowadzić. Szczegóły dogadamy prywatnie

Wymagania: 18+, potrzebujemy ludzi rzetelnych i odpowiedzialnych, jeżeli umawiamy się na jakiś dzień i godzinę to tak się widzimy, jeżeli chodzi o rangę, LEM +.

Co oferujemy: Solidną drużynę, która nie będzie miała na celu zabawę na face it, a póki co próbę rozwoju w kierunku esportowego, własną stronę i oczywiście przyszłościowo zarobek jak i Lany, dlatego też potrzebujemy ludzi z zaangażowaniem :)

Czas istnienia: 6 lat

Dodatkowe informacje: Wszelkie pytania prywatnie, dodatkowo jeżeli ktoś korzysta ze wspomagaczy, radzę sobie odpuścić :)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Nazwa: RGD

Krótka informacja: Jesteśmy już długo istniejącym klanem, który już nieraz próbował swoich sił na scenie e-sportu.
Wymagania: TS3 wraz ze sprawnym mikrofonem, 15+, aktywność - szczególnie w weekendy,  ranga powyżej golda 3, chęć do gry na ESL, FACEIT itd., konto na ESL wraz z ESL WIRE i konto na FACEIT, również brak toksyku. Hmm jeszcze się przyda żebyś umiał/a przegrywać, ponieważ jak wiadomo są wzloty i upadki. To na tyle pozdrawiam :P
Co oferujemy: Prywatny TS3, prywatny serwer CS:GO do treningów i klanówek(wkrótce),  turnieje ESL, FACEIT, MM itd, po więcej informacji zapraszam na nasz klanowy TS3.
Kontakt: PW na forum, TS3: ts4rgd.net-speak.pl (wkrótce ts4rgd.pl).
Czas istnienia: Ponad rok
Dodatkowe informacje: Najchętniej szukamy ludzi ambitnych i umiejących się zgrać. Pozdrawiam :P

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Nick: .:sQubany:. Albo d1r0n
Krótka informacja o sobie: 16lat, Wielkopolska
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198207413496/
Preferowane bronie: ak47, awp
Kontakt: steam, tu forum, ewentual poczta albo fb
Dodatkowe informacje: Mam na imię Kacper, szukam czteroosobowego zespołu który poszukuje 5-ątej osoby do wspólnej gry, treningu, jakiś turniejów :D Jestem po pół rocznej przerwie w csa, ale powoli dochodzę do siebie :)

Opublikowano
Nazwa: Do wymyślenia, jakaś bekowa może być

Krótka informacja: Jesteśmy we 2, szukamy 3 osób do teamu, lecz nie jakieś pseudo turnieje online itp. tylko granie rankedów, w przyszłości faceitów, na skupieniu z normalnym info itp.

Wymagania: Mutacja, tak z 16 lat+, my we dwóch mamy po 18. Ogarnięty mikrofon i sprzęt, ranga nie gra, ale tak żebyś umiał zrobić te 20 killi+ na orły/szeryfy.

Co oferujemy: Focus podczas gry, możemy ogarnąć tsa, można też jakieś loga odjebać, w miare przyzwoite nie w paincie.

Czas istnienia: Dzisiaj podczas przegrywania kolejnego meczu przez randomów stwierdziliśmy, że chcemy znaleźc 3 graczy do grania.

Dodatkowe informacje: Gramy sporo, najwięcej rankedy, ale rozgrzewamy się wspólnie na aimach jakiś. Co do naszych rang, ja maksymalnie byłem w lemie, aktualnie dmg, kolega mge, ale gra lepiej niż te kałachy. Co do map najczęściej gramy mirage/dust/overpass, czasem jakiś cache albo cobbel, ale może przekonamy sie do reszty turniejowych. Czasem dla beki jakaś mapa na hosty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: jalokim_pl
Krótka informacja o sobie: Chce znaleźć stałą 5 by się poznać, razem trenować i być coraz lepszym :) 16 lat Gdynia
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/jalokim_pl/
Preferowane bronie: ak47 , awp , five-seven , m4a1
Kontakt: Można pisać na steamie lub fb - https://www.facebook.com/SamsonMikolaj

Dodatkowe informacje: Gram praktycznie codziennie. Jak pisałem wyżej szukam stałem 5 do gry i mm i faceit. Moja ranga MASTER GUARDIAN I

Opublikowano

Nick:Pitbull

Krótka informacja o sobie: Lat 15, Wielkopolska, godzin ponad 2.4k+, ranga global i faceit 6lv

Link do profilu Steam:http://steamcommunity.com/id/megamend

Preferowane bronie: ak, m4a4

Kontakt: pw mpc albo steam

Dodatkowe informacje: Szukam stalej piatki na faceity,pcw czy gfnity i tylko to, nie szukam teamu ktory chce cos osiagnac na scenie cs go, szukam normalnej piatki ktora chce poprostu sie dobrze bawic.

Opublikowano

Nick:Nieoficjalnie Call me the VAC, oficjalnie Haper

Krótka informacja o sobie: Jestem Adrian, w marcu kończę 18 lat, w csgo mam 1300 godzin, range mg1.

Link do profilu Steam:http://steamcommunity.com/id/chiken13372137

Preferowane bronie: AK, m4a4, awp.

Kontakt: Steam

Dodatkowe informacje: moim głównym celem jest osiągnięcie rangi global, więc szukam ekipy która jest nastawiona na wbijanie rangi, po wbiciu globalna będę nastawiony na bardziej profesjonalną gra czyli granie wielu turniejów online jak i offline. Wprost szukam wyluzowanej ekipy na podobnym poziomie z poczuciem humoru :)

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Krótka informacja: Poszukujemy dwóch graczy, jeden sniper!
Wymagania:

- Dużej aktywności, szczególnie w weekendy(głównie wtedy będą treningi).
- Dużo własnych chęci do osiągnięcia czegoś(grunt to własna motywacja).
- Pewności siebie(bez tego mało się osiągnie).
- TS3 wraz ze sprawnym mikrofonem(oczywiście niezbędna komunikacja głosowa).
- Umiejętności przegrywania(każdy klan ma swoje lepsze, bądź gorsze chwile, trzeba umieć też przegrywać, ponieważ to porażki uczą nas być lepszymi, a nie zwycięstwa).
- Konto na FACEIT(do grania faceitów).
- Konto na ESL i posiadanie aplikacji ESL WIRE(do grania turnieji organizowanych przez ESL).
- Ranga najlepiej powyżej golda III(wszystkiego da się nauczyć oraz wszystko opanować, jeżeli będzie się systematycznie trenować).
- Obecności na każdym treningu(każdemu zdarza się nie być, proszę więc wtedy o zgłoszenie mi tego faktu).

Co oferujemy:

- Treningi (na własnym serwerze, DM, aim mapy, MM itd.),
- Własny TS3, 
- Zgraną ekipę,
- Systematyczne treningi,
- Dużo wspólnie przegranych godzin,
- Klanówki,
- Turnieje ESL,
- Wbicie rangi,
- Poprawienia swoich umiejętności,
- Nabycie nowych doświadczeń(turnieje, na których już się gra bardzo poważnie).
- Stały pobyt w teamie(jeżeli będziesz w porządku).

Kontakt:

TS3: ts4rgd.pl

steam: http://steamcommunity.com/id/PTPMisiaczek/

Czas istnienia:

półtora rok

Dodatkowe informacje:

PS. Treningi przewiduję w weekendy, w godzinach wieczornych.

PS2. Jeżeli nie spełniasz wymagań, nie pisz i nie marnuj mojego czasu.
PS3. Ranga najlepiej powyżej golda III, a poniżej dmg (nie jest to dla mnie problem grać z wyższymi rangami, lecz dla osób z niższą rangą i mniejszym doświadczeniem może to być problem).
Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
 Siema, poszukujemy dwóch graczy, a mianowicie prowadzącego oraz kogoś ktoś ogarnia awp. Zależy nam w największym stopniu na dobrej komunikacji i braku spiny. 

Od IGL oczekujemy pomysłu na grę, umiejętności przekazywania informacji w sposób zwięzły i treściwy 

Od snajpera tego czego oczekuje się od snajpera, cóż więcej się tu rozpisywać. 

Ogólnie: 

+ 1000/2000h 

+ 17/18 lat 

+ rozumienie tego co dzieje się na mapie 

+ dobra komunikacja 

+ brak toksyczności 

+ min. ranga DMG

Od nas: 

+ sympatyczna atmosfera 

+ ts 

+ gramy głównie wieczorami 

+ celujemy w coś wyżej niż mm'y 

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Nazwa: TeamPomarańcza
---------------------------------------------------------

Krótka informacja: Szukamy 2 ludzi

Wymagania:

+ Silver 3 - Gold 1

+ Wiek: 12+

+ Mikro

+ Skype

+ TS3

+ Ogarnięty Sprzęt

Kontakt:

+ Skype : jacob_1402 

+ strona grupy: http://steamcommunity.com/groups/Pomaranczz

Co oferujemy:

+ Miłą atmosferę

+ Regularna gra

Dodatkowe informacje: Osoba dołączająca zmienia zdj prof na takie które ma każdy członek teamu

Opublikowano

Nick: osejszon
Krótka informacja o sobie: Jestem ambitnym chłopakiem, który dąży do bycia najlepszym. Jako gracz raczej szybko się uczę, potrafię być spokojny w stresujących sytuacjach, stawiam sobie ciągle wyzwania i realizuję je.
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/osejszon
Preferowane bronie: Ogólnie każda, ale najczęściej AWP.
Dodatkowe informacje: Staż 400h, ranga LE, gram na faceit i challengeme - od najbliższego tygodnia mam w planach ESEA.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nazwa: HOWL''S

Krótka informacja: Poszukuje 3 członków do teamu. :yay:

Wymagania:

+ G2-G4

+ Wiek: 12-14 :D

+ Mikro

+ TS3

+ Ogarnięty Sprzęt

Kontakt:

+ TeamSpeak3 : 158.69.106.44:10550

+ Profil Steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198289426969/

Co oferujemy:

+ Miłą atmosferę

+ Regularna gra

Opublikowano

Nick:Gruby
Krótka informacja o sobie:Mam 17 lat, trenuje regularnie i już znudziło mi się granie tylko MM, chciałbym spróbować czegoś nowego.
Link do profilu Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198159281577/
Preferowane bronie: AK/AWP/TEC9
Kontakt:Steam
Dodatkowe informacje:Mam rangę LE, uczę się ale to nie przeszkadza Mi w codziennej grze, gram +/- 7 godzin na dzień. Szukam klanu w którym są ludzie przynajmniej powyżej 16 roku życia, grają regularnie, trenują ze sobą. Stawiam sobie dość wysokie cele i chciałbym je osiągnąć. 

Opublikowano

Witam, na wstępie zaznaczę, że cały opis wymagań jest bardzo długi i proszę o przeczytanie całości, żeby później nie było zbędnych pytań, na które są odpowiedzi tutaj w tym poście. 
Pierwsza i najważniejsza zasada nie spełniasz kryteriów, nie pisz, bo szkoda Twojego i mojego czasu. 
Dlaczego nie dołączę do jakiejś drużyny? Z prostej przyczyny, próbowałem po kilku próbach stworzenia czegoś samemu dołączyć gdzieś, ale niestety mało kto ma poważne podejście. Jest to coś na zasadzie gramy mmy albo for fun, jak testujemy to np. ten typ + 3 randomów i ja. Czyli? Totalny bezsens moim zdaniem. 

PRZECZYTAJ OGŁOSZENIE W CAŁOŚCI I DOKŁADNIE: 

Nazwa teamu: Legion team eSports(/L\G/E\) 
Mapy( Cache,Train + dwie do wyboru przez graczy) 
Wymagamy:
-mutacja i wiek minimum 17 lat, 
-dobry sprzęt i internet(minimum te 150 fpsów na każdej z map), 
-punktualności,odpowiedzialności, dojrzałości, 
-jeżeli nie możesz przyjść na trening, informacja nie 10 minut przed treningiem(najlepiej jakby jak najrzadziej się to zdarzało), 
-brak spin, słuchanie się prowadzącego i trenera, brak toxicu, 
-tag i logo drużyny na każdą wspólną grę(pcw,turniej etc.),
-minimum ~2000h(~40h w ciągu 2 tygodni)w CS:GO na koncie, przez które mnie zapraszasz(ranga nie gra),
-poszukuję 4 graczy(rifler,entry,awp,support) ja jestem IGL’em i lurkerem,
-regularne treningi indywidualne ustalone przez IGL’a i trenera, 
-focus wtedy kiedy gramy, przed/po treningu można pogadać na luzie, pośmiać się etc. 
-dużo czasu na grę(godziny od 19 do 23, cztery razy w tygodniu pn-czw reszta do ustalenia) 

Oferujemy Wam: 
-serwer do ćwiczeń oraz PCW(TR 128), 
-jak najlepszą atmosferę, wsparcie, 
-zaangażowanie, chęci i ambicję, 
-własny serwer TeamSpeak,
-dystans do siebie(również tego wymagamy od osoby zgłaszającej się,

- trenera który zna wiele smoków na wszystkich mapach

Osiągnięcia w różnych teamach, które miałem: 

- ESL : CS:GO 5on5 MR15 Weekly Cup #47 Europe – 10TH 
- CS:GO 5on5 Open Cup Series #14 Poland – 5TH 
- E.U. POINTS CUP - Miejsce: 5TH-8TH 

- E.U. POINTS CUP Miejsce: 9th-16TH 

Byłe teamy: 

-GoldPistols (kapitan, IGL), 
-Legion Team eSports (kapitan, IGL), 
-Nemezis eSports (kapitan, IGL) 
-LDSG(IGL/lurker)

Jak wygląda sprawdzenie Cię? 
1. Zapraszasz na Steam, krótka, wstępna rozmowa na nim. 
2. Idziemy na TS’a tam gadamy co i jak razem z trenerem.
3. Jeżeli uważam, że się nadajesz gramy mecz PCW z 3 innych testowanych(jeżeli jest dużo osób do testów prawdopodobnie zagramy 5V5 mixa na Naszym serwerze).
4. * II tura, wybieram najlepszych i spośród nich wybieram 4, która według mnie najlepiej się nadaje i najlepiej Nam się z nimi dogaduję.

*II tura, jeżeli wcześniej nie znajdziemy odpowiedniej 5, lub będziemy mieli spory ból głowy, bo wielu z Was będzie, według mnie nadawało się do tego teamu.

Jakich konkretnie ludzi szukamy? Ludzi, którzy chcą grać z innymi, nie będą typowymi gwiazdeczkami, będą polegać na teamie i teammate, będą słuchać się prowadzącego, ale czasami też poddawać jakieś ciekawe pomysły, rozwiązania etc. Team który tworzę(od podstaw) ma być kolektywem, każdy na każdego może liczyć, każdy każdego ma starać się osłaniać, grać jak najbardziej teamowo, nie indywidualnie. Pamiętajcie skilla można wyćwiczyć, natomiast ogaru, używania mózgu, współpracy jest nauczyć dużo ciężej. 
Jeżeli uważasz, że dasz rady i chcesz razem stworzyć ciekawy team, który(według mnie dzięki tym „zasadom” i „regułom”) może daleko zajść i naprawdę będzie dobrze funkcjonował, hasło to faceitlge ,zapraszam na Steam, później TS w celu przeprowadzenia „rozmowy kwalifikacyjnej”, później jakiś wspólny mecz PCW. 
Więcej informacji oczywiście można dostać pisząc do podanej niżej 
osoby(tylko proszę szanujmy siebie i swój czas na wzajem, jeżeli napisałem tak długi post, to nie po to żebyś pytał o to, co jest już tutaj zawarte). 

Link do profilu steam: 
http://steamcommunity.com/id/diablos55555/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa : Heaven9

Krótka informacja : Ranga nie świadczy o tym jak grasz lecz twój styl gry.

Wymagania : Sprzęt nadający się do gry, wyrozumiały gracz i potrafiący wyrazić konstruktywną krytykę. Jeżeli już chodzi o rangę to przybliżoną do mg2. I oczywiście teamspeak 3.

Co oferujemy : Oferujemy miłą atmosferę.

Kontakt : Steam: http://steamcommunity.com/id/kojdoko         zapraszajcie i piszcie że jesteście z ogłoszenia :D

Czas Istnienia : Heaven9 istnieje już ponad 2 lata gdzieś tak około od 2015 roku.

Dodatkowe informacje : Całe Heaven9 gra w wiele gier więc nie tylko można pograć w Counter Strike Global Offensive.

Opublikowano

Chcemy snajpera który nie wybiera albo shooter albo snajper gra 100% awp nie, że jak mu nie idzie to mówi dobra ja jednak na shootera (były takie przypadki).
+15 LAT!!!
+2000H NA JEDNYM KONCIE, NIE MASZ NIE DODAWAJ NIE PRZYJME!
GRAC CO NAJMNIEJ 5H DZIENNIE OD 18 DO 23
-myśleć podczas gry
-słuchać się igla
-umieć smoki na mapach
-nie kozaczyć
-brak banów na faceit, esl, cevo itp.
-strzelać i nie tłumaczyć się ze sprzęt czy coś
+mamy serwer csgo i ts
KONTAKT----------------> https://steamcommunity.com/id/goldix/

Opublikowano

==========
Krótka informacja: Poszukujemy jednej osoby.

==========
Wymagania:

- Dużej aktywności, szczególnie w weekendy(głównie wtedy będą treningi).
- Dużo własnych chęci do osiągnięcia czegoś(grunt to własna motywacja).
- Pewności siebie(bez tego mało się osiągnie).
- TS3 wraz ze sprawnym mikrofonem(oczywiście niezbędna komunikacja głosowa).
- Umiejętności przegrywania(każdy klan ma swoje lepsze, bądź gorsze chwile, trzeba umieć też przegrywać, ponieważ to porażki uczą nas być lepszymi, a nie zwycięstwa).
- Konto na FACEIT(do grania faceitów).
- Konto na ESL i posiadanie aplikacji ESL WIRE(do grania turnieji organizowanych przez ESL).
- Ranga najlepiej mg2 (wszystkiego da się nauczyć oraz wszystko opanować, jeżeli będzie się systematycznie trenować).
- Obecności na każdym treningu(każdemu zdarza się nie być, proszę więc wtedy o zgłoszenie mi tego faktu).
==========

Co oferujemy:

- Treningi (na własnym serwerze, DM, aim mapy, MM itd.),
- Własny TS3, 
- Zgraną ekipę,
- Systematyczne treningi,
- Dużo wspólnie przegranych godzin,
- Klanówki,
- Turnieje ESL,
- Wbicie rangi,
- Poprawienia swoich umiejętności,
- Nabycie nowych doświadczeń(turnieje, na których już się gra bardzo poważnie).
- Stały pobyt w teamie(jeżeli będziesz w porządku).
==========

Kontakt: 

TS3: ts4rgd.pl

ew. steam.

==========
Czas istnienia:

Około 2 lat.

==========
Dodatkowe informacje:

1. Jeżeli nie spełniasz wymagań, nie pisz i nie marnuj mojego czasu.

2. Musi Ci pasować taki plan treningowy: 

Poniedziałek: 20:00 - 21:00
Wtorek: -------
Środa: --------
Czwartek: 16:00 - 17:00
Piątek: 19:00 - 23:00
Sobota: 20:00 - 23:00
Niedziela: 18:00 - 22:00 

Cytat

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Nick: ADAMIGO
Krótka informacja o sobie: Mam 17 lat, sprawny mikrofon, ts3. Moja aktualna ranga to LE.  Szukam jakiegoś teamu z którym mógłbym pograć 
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/buko12/
Preferowane bronie: AK, M4, 57, czasami AWP
Dodatkowe informacje:Staż około 1240 H, posiadam sporo wolnego czasu, więcej informacji na pw

Opublikowano

Nazwa: OriginGaming / możliwa zmiana 

-----------------------------------

-Informacja: Poszukuję 3 osób 

------------------------------------------------------------------------

Wymagania:

-Ogar
-wiek  +14 do 18

-TS3 ,dobry mikrofon

-obecność na treningach 

-nie płakać po przegranej rundzie , grze 

-Konta na faceit ESL itp 

-Ranga od mg2 w gore 

-granie drużynowo 

-podawanie info 

-----------------------------------------------

Co oferujemy:

-----------------------------------------------

-Treningi 

-Pomoc 

-Gry teningowe

-ESL(może kiedyś)

-Zwycięstwa

-Nabycie doświadczenia 

-Zabawa 

-----------------------

Kontakt:

-ip TS3: 193.70.114.12:7296

http://steamcommunity.com/id/oyfiyfytftrtfuigv

-----------------------

Czas istnienia:

-2 miesiące 

Dodatkowe:

Jesteśmy nowym Zespołem który jest otwarty na nowych graczy chcemy coś osiągnąć przez zabawę,trud,wysiłek chętnych zapraszam na ts3  TRENINGI DO UZGODNIENIA (w jakich godzinach) na ts3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...