Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan - szukam, przyjmę etc.

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: breaK
Krótka informacja o sobie: 15 lat, Global Elite od czerwca 2014, gram od bety CS:GO, w FPSy od CS 1.6 ( 2007 ), lanowa morda, wszystko na profilu
Link do profilu Steam: Steamcommunity.com/id/officialBreaK
Preferowane bronie: AK47 / M4A4 / DEAGLE / USP
Kontakt: PW / Steam
Dodatkowe informacje: BRAK (?)

Opublikowano

Nazwa: Do ustalenia
Krótka informacja: Szukam tylko i wyłącznie ludzi, którzy mogą jechać dnia 27.02.2016 na LAN'a obok Częstochowy. Do tego czasu będziemy się przygotowywać w jak najlepszy sposób. Zostało 5 miejsc, także proszę o szybkie decyzje. Należy pamiętać, że nie chodzi tylko i wyłącznie o wygraną, ale o zdobycie jakiegoś doświadczenia i czerpania frajdy z takich eventów. Dalsza "kariera" klanu opierałaby się na treningach, grach drużynowych itp.
Wymagania: ~15 lat+, umiejętność myślenia i strzelania ( nie podaje minimalnej rangi, choć nie myślcie sobie proszę, że jak macie gold2 i powiecie że umiecie strzelać i myśleć to wam tak o uwierzę, przejdziecie weryfikację :) ), oczywiście przyjazność i brak "rejdżów"
Co oferujemy: Super przyjemna atmosfera, o ile będziemy dobrze sobie radzić to nagrody z turniejów i inne, pozytywne rzeczy :)
Kontakt: PW forum; Steam (smurf, nie patrzcie na godziny)
klik
Czas istnienia: Od teraz :)
Dodatkowe informacje: Proszę o szybkie propozycje, jak wcześniej wspomniałem, zostało tylko 5 miejsc.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nick: Jacob$
Krótka informacja o sobie: "Jestem" sniperem , kałachem czy też m4 nie pogardzę ,Lubię współpracę oraz dobry teamplay , ogarniam jako tako smoki ale nie za dużo , preferuję mapy Dust 2 , cache , mirage , overpas [dawno nie grałem] i trochę  inferno / ogólnie mogę grać WSZYSTKIE mapy ale np na cbble nie będę grać tak samo jak na np dust 2 
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198070083956/
Preferowane bronie: AWP , ak , m4 - m4S , Famas , deagl
Kontakt: Steam,PW
Dodatkowe informacje:Nazywam sie Jakub , jestem z zachodnio pomorskiego woj. W fps-y gram od jakiegoś 2007-8 roku , mam 14 lat. Mogę grać 2-4 godzin  ale NP: 8h to nie problem

Szukam ekipy na stałe / dłuuugi okres 

Opublikowano

Nick: Dead Bite
Krótka informacja o sobie: Zapalony gracz CS'a poszukujący dobrego klanu.
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198254206502/
Preferowane bronie: AK47 / AWP / M4A1S
Kontakt: Skype: masakra1236 steam oraz mpcforum.
Dodatkowe informacje: Aktualna ranga Supreme, były global.

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Nick:Filipek

Krótka informacja o sobie:Mam 14 lat mieszkam w małopolsce. Szukam teamu do grania ale nie, że zagramy 1 mm i koniec. Szukam teamu który będzie chciał dążyć do czegoś. Mam na myśli. Idą ferie a dokładnie już jutro zaczynają się więc szukam coś aby się nie nudzić. Chcę aby team organizował treningi, nowe taktyki itp. Po prostu chcę abyśmy wyglądali jak pro plejsy ( xD chodzi mi, że własne taktyki itp. Chodź kto wie. Może kiedyś dorównamy poziomem z PP :) ) aha no i nie chcę ludzi w swoim wieku i poniżej gdyż miałem dużo przypadków gdzie w np 1 na 3 grałem i nie udało mi się wcelować w przeciwnika i zaczął drzeć japę i wyzywać. Po prostu ludzie +14 są jak dla mnie wyrozumiali i nie trują dupy bo nie strzeliłem w typa.

Link do profilu Steam:http://steamcommunity.com/id/Pyrex23Bo/

Preferowane bronie: AWP, m4a1-s, ak, Deagle (Tak średnio dopiero uczę się grać z niego) Ale najlepiej wydaje mi się, że awp mi idzie. Są takie momenty np. Dziś ustrzeliłem na MM x3 noscope z odległości... Boxów na B do trupa czyli nawet duża odległość(dd2)

Kontakt:Steam

Dodatkowe informacje:Posiadam teraz rangę mg2 Jak każdy wie. Valve rozwaliło system. Wcześniej LEM

@f5

Opublikowano

Nick: Shayker
Krótka informacja o sobie: Mam 15 lat, jestem ogarniętą osobą, nie denerwuje się z byle źle zagranej akcji badz przegranego meczu. Tym samym nie toleruje tego u innych. Jestem często online, zwłaszcza na facebooku, więc kontakt ze mną nie bedzie przysparzał kłopotów ;) Moja ranga przed update było LE, lecz teraz jestem w Mg2. Staram się codziennie poświęcać czas na trenowanie swojego aima: 1vs1 esl, mapy z warsztatu, areny itp. Szukam teamu, który posiada ambitnych członków, punktualnych i zgranych. Myślę, że dobrze spisałbym sie na pozycji snajpera jak i riflera. Grać mogę praktycznie codziennie: w tygodniu 18+ , w weekendy 13+. Jestem otwarty na propozycje ;)
Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/shaykeroklahoma/
Preferowane bronie: AK, AWP
Kontakt: Steam oraz FB
Dodatkowe informacje: Chyba nie :)

Opublikowano

Nick: Kraav

Krótka informacja o sobie: Bartek, 16 lat. Myślę, że dość ogarnięty, nie wkurzam się na innych ani nic z tych rzeczy. Aktualnie SILVER III. Ktoś napisze, że silver i szuka teamu... W CS:GO gram dopiero 3 dzień. W 1.6 grałem ok. 4 lata. Na steamie proszę na patrzeć na godziny bo konto kupiłem od kumpla.

Link do steama: http://steamcommunity.com/profiles/76561198075151322/

Preferowane bronie: AWP | DEAGLE | AK | ew. M4 ale to rzadkość u mnie.

Dodatkowe informacje: Moge grać 2h dziennie, po szkole albo od 22 do 2-3 w nocy. Jak coś to pw steam.

Opublikowano

Nick: NIjo
Krótka informacja o sobie: Mateusz, 15l MG1
Link do profilu Steam: steamcommunity.com/id/frugziom
Preferowane bronie: Umiem grać wszystkimi
Kontakt: Dodajcie do znajomych na steamie
Dodatkowe informacje: Oczekuje wmiare dobrego klanu 5 osobowego aby, kazdy byl w podobnym wieku, żebyśmy dobrze sie poznali i razem wspólnie moglismy grać ;)

Nick: NIjo
Krótka informacja o sobie: Mateusz, 15l MG1
Link do profilu Steam: steamcommunity.com/id/frugziom
Preferowane bronie: Umiem grać wszystkimi
Kontakt: Dodajcie do znajomych na steamie
Dodatkowe informacje: Oczekuje wmiare dobrego klanu 5 osobowego aby, kazdy byl w podobnym wieku, żebyśmy dobrze sie poznali i razem wspólnie moglismy grać ;)

Opublikowano

Nick: Jacob$

Krótka informacja o sobie: "Jestem" sniperem , kałachem czy też m4 nie pogardzę ,Lubię współpracę oraz dobry teamplay , ogarniam jako tako smoki ale nie za dużo , preferuję mapy Dust 2 , cache , mirage , overpas [dawno nie grałem] i trochę  inferno / ogólnie mogę grać WSZYSTKIE mapy ale np na cbble nie będę grać tak samo jak na np dust 2 

Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198070083956/

Preferowane bronie: AWP , ak , m4 - m4S , Famas , deagl

Kontakt: Steam,PW

Dodatkowe informacje:Nazywam sie Jakub , jestem z zachodnio pomorskiego woj. W fps-y gram od jakiegoś 2007-8 roku , mam 14 lat. Mogę grać 2-4 godzin  ale NP: 8h to nie problem

Szukam ekipy na stałe / dłuuugi okres 

Opublikowano

Nick: Heaven

Krótka informacja o sobie: cześć :) obecnie szukam ekipy, składającej się z MG2-LEM w tych granicach do trenowania oraz wbijania najwyższej rangi :) nie jestem toksyczny, ale każdemu może się to zdarzyć, nie lubię gdy ktoś rozmawia podczas gdy Ty próbujesz coś ugrać, szanuję osoby grające ze mną i oczekuje tego samego od Ciebie. Lubię się pośmiać, pożartować, ale gdy trzeba - staram się skupić i dać z siebie wszystko. Nie poszukuję 15 letnich piskliwych osób w teamie.

Link do steam: http://steamcommunity.com/id/smurfsupremebitch/  (nowe konto, jeżeli będziesz zainteresowany to napisz a odpowiem na wszystkie pytania)

Preferowane bronie: uwielbiam AWP, jako tt gram tylko Ak47, tec-9 i czasami deaglem. Jako ct, m4a1-s oraz famas. Na eko lubię zagrać fivesevenem.

Kontakt: steam lub tutaj na pw

Dodatkowe info: jeżeli macie kilku graczy, którzy mają chociaż te szeryfy, czy tam skrzyżowane kałachy to chętnie przyłączę i pomoge wam jak i wy mi we wbijaniu rangi. Obecnie mam konto unrank, na poprzednich kontach miałem LE oraz Supreme, lecz z kilku tygodniowa przerwą. 

Opublikowano

Krótka informacja o sobie: Szukam ludzi do drużyny (3 osoby) 
-Nick: Vango, Marciu, Daro(meneger) 
-Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198169339015/ 
-Preferowane bronie: Wszystko. 
-Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198169339015/ 
-Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do klanu, celem jest wygrywanie lig online, czołówki w lanach, ranga minimum DMG(ranga nie gra, ale rozpatrzone to zostanie pod względem skilla.), zostanie wykupiony serwer 128tick,ts, nawiązane kontakty ze sponsorami (rozmawiałem już z 1 jackpotem) Oferuję częste treningi, sparingi, zostanie ułożony plan ćwiczeń. Poszukuję : entry fraggera, lurkera (skracasz mniej więcej orientujesz się o ruchach przeciwnika, snipera, ja osobiście jestem igl i mój kolega jest riflerem.) Oferujemy: Skiny i inne rzeczy od sponsorów(po uzyskaniu takich o co będziemy się starali bo mamy rozwinięty fanpage), w ramach możliwości bootcampy w wakacje , świetną atmosferę, możliwość poznania nowych ludzi , opłacenie przez sponsorów wszelkich wpisowych do turniejów( jest menager, który jest bardzo aktywną osobą i postara się pozyskać sponsorów). Projekty koszulek i unikalną stronę www, możliwe, że postawioną na własnym cms. 

Teraz się jeszcze o sobię rozpiszę: Posiadam aktualnie 820 h, W cs 1.6 grałem ~5/6 lat, w go gram ~800 h, lecz większość czasu przeznaczam na osobisty trening, aim itd. Dużo czasu poświęcam też na analizowanie zagrywek profesjonalnych zespołów ( zajmuję się betowaniem). Potrafię poprowadzić bardzo dobrze trening zanalizować mecz i znaleść nasze błędy i dążyć do ich wyeliminowania. Mam 16 lat, pochodzę z Lublina, nie spinam, chyba mam poczucie humoru, no to chyba tyle. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nazwa: Nie mamy jeszcze nazwy, jesteśmy otwarci na sugestie ;)
Krótka informacja: Szukam ambitnych ludzi do (2 OSOBY) Teamu CS:GO którzy chcą coś osiągnąć na scenie Counter Strika, nie takiego na 1 mixa/faceita, szukam ludzi z którymi się zżyje, zgram, itd.! (Po roku grania z sobą może jakiś lanik, jeśli szczęście pozwoli i sie nie rozpadniemy)
Wymagania:- NAJLEPIEJ ZEBYS MIESZKAL W WOJ. POMORSKIM ! C:

- GRA NA POWAZNIE ( BEZ SMIECHOW CHICHOW ITP.)
- Ranga mnie nie obchodzi !
- Wiek = ?
- Mutacja obowiązkowa
- Umiejętność gry w zespole nie wymagam, tego trzeba się nauczyć
- Znajomość map - Mirek,DD2,Train,Cobble,Overpass,Cache oraz Inferno(moja najgorsza mapka  :D) Otwartość na poznawanie map których sie nie lubi/nie umie grać ;-0
- 1000+/- godzin (Chodzi mi o doświadczenie w grze)
- Dysponowanie czasem w codziennie w ustalonych godzinach, treningi/wspólne gry - CODZIENNIE - NIE MASZ CZASU - NIE PISZ
- Posiadanie sprawnego mikrofonu oraz TS

Co oferujemy:- Kanał na Ts

- Grę w dobrym towarzystwie z planami na jakieś osiągnięcia w przyszłości  :)
- W przyszłości grupkę drużyny na FB i Steam
- Siebie - www.steamcommunity.com/id/AndrewOnFire/

Kontakt:www.steamcommunity.com/id/AndrewOnFire/ | https://www.facebook.com/andrzej.kutysz
Czas istnienia: Tydzień +/-
Dodatkowe informacje:

POTEM ROZDZIELIMY ROLE W DRUŻYNIE I W MIARĘ POSTĘPU NABORU TEN POST A RACZEJ TA CZĘŚĆ POSTA BĘDZIE EDYTOWANA, SZUKAM:

-Przede wszystkim dobrego IGL-a który umie czytać grę, to też można wyćwiczyć, ale łeb trzeba mieć do tego ! (JA COŚ TAM PRÓBUJĘ :P)
-Entry fraggera = Raczej będzie Mati więc już raczej zajęte :P
- Snajpera = Mogę być ja (raczej będe ja(99%))
- Support
- Lurker/Aim-er
- Aim-er

Jeśli jesteś zainteresowany to napisz pod postem odpowiedź z informacjami o sobie WZÓR:
Mutacja: np. Tak
Godziny w CS:GO: Np. 1000498219 h
Link do profilu steam: np. www.steamcommunity.com/id/AndrewOnFire/

REKRUTACJA BĘDZIE WYGLĄDAŁA NASTĘPUJĄCO:
1. Selekcja z pośród odpowiedzi
2. Granie razem (ja +2 team matów których mam + 2 was) (oczywiście Ts itd..) paru meczy i zobaczenie jak gracie/zachowujecie się.
3. Złożenie drużyny z najlepszych  ;)

REKRUTACJA BĘDZIE TRWAŁA DŁUGO WIĘC SIĘ NIE BULWERSUJCIE, ŻE JESZCZE Z WAMI NIE ZAGRAŁEM/NIE ZAPORSIŁEM!

Wymagania zawsze można minimalnie naciągnąć. Szukam wyluzowanych, brak spin, w miarę możliwości... Bo każdemu od czasu do czasu się zdaża...

JEŚLI SĄDZISZ, ŻE CIĘŻKĄ PRACĄ I WYTRWAŁOŚCIĄ W DZIAŁANIU MOŻNA OSIĄGNĄĆ COŚ NA SCENIE CS:GO - ZAPRASZAM !

ZASTRZEGAM SOBIE ZAJEBANE PRAWO DO KICKNIĘCIA CIĘ Z TEAMU !
Opublikowano

Nick: Antifascista
Krótka informacja o sobie: gram praktycznie codziennie, mam 20 lat, posiadam rangę gold nova 3. mikrofon oraz TS3 - jak najbardziej.
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/nero31/ oraz http://steamcommunity.com/profiles/76561198213585992   -  zależy na którym koncie mam bana
Preferowane bronie: M4A1-s/AK47 & USP/TEC
Kontakt: kontakt poprzez PW bądź zapro i kontakt steam.
Dodatkowe informacje: Szukam drużyny do wspólnej gry, drużyny która ma ochotę się rozwijać.
Chociaż przede wszystkim chciałbym znaleźć ludzi z którymi będę miał dobry kontakt.

Opublikowano

Krótka informacja o sobie: cześć :) obecnie szukam ekipy, składającej się z MG2-LEM w tych granicach do trenowania oraz wbijania najwyższej rangi :) nie jestem toksyczny, ale każdemu może się to zdarzyć, nie lubię gdy ktoś rozmawia podczas gdy Ty próbujesz coś ugrać, szanuję osoby grające ze mną i oczekuje tego samego od Ciebie. Lubię się pośmiać, pożartować, ale gdy trzeba - staram się skupić i dać z siebie wszystko. Nie poszukuję 15 letnich piskliwych osób w teamie.

Link do steam: http://steamcommunity.com/id/smurfsupremebitch/  (nowe konto, jeżeli będziesz zainteresowany to napisz a odpowiem na wszystkie pytania)

Preferowane bronie: uwielbiam AWP, jako tt gram tylko Ak47, tec-9 i czasami deaglem. Jako ct, m4a1-s oraz famas. Na eko lubię zagrać fivesevenem.

Dodatkowe info: jeżeli macie kilku graczy, którzy mają chociaż te szeryfy, czy tam skrzyżowane kałachy to chętnie przyłączę i pomoge wam jak i wy mi we wbijaniu rangi. Obecnie mam konto unrank, na poprzednich kontach miałem LE oraz Supreme, lecz z kilku tygodniowa przerwą. 

Opublikowano

Nazwa: Nie mamy jeszcze nazwy, jesteśmy otwarci na sugestie ;)

Krótka informacja: Szukam ambitnych ludzi do (2 OSOBY) Teamu CS:GO którzy chcą coś osiągnąć na scenie Counter Strika, nie takiego na 1 mixa/faceita, szukam ludzi z którymi się zżyje, zgram, itd.! (Po roku grania z sobą może jakiś lanik, jeśli szczęście pozwoli i sie nie rozpadniemy)

Wymagania:- NAJLEPIEJ ZEBYS MIESZKAL W WOJ. POMORSKIM ! C:

- GRA NA POWAZNIE ( BEZ SMIECHOW CHICHOW ITP.)
- Ranga mnie nie obchodzi !
- Wiek = ?
- Mutacja obowiązkowa
- Umiejętność gry w zespole nie wymagam, tego trzeba się nauczyć
- Znajomość map - Mirek,DD2,Train,Cobble,Overpass,Cache oraz Inferno(moja najgorsza mapka  :D) Otwartość na poznawanie map których sie nie lubi/nie umie grać ;-0
- 1000+/- godzin (Chodzi mi o doświadczenie w grze)
- Dysponowanie czasem w codziennie w ustalonych godzinach, treningi/wspólne gry - CODZIENNIE - NIE MASZ CZASU - NIE PISZ
- Posiadanie sprawnego mikrofonu oraz TS

Co oferujemy:- Kanał na Ts

- Grę w dobrym towarzystwie z planami na jakieś osiągnięcia w przyszłości  :)
- W przyszłości grupkę drużyny na FB i Steam
- Siebie - www.steamcommunity.com/id/AndrewOnFire/

Kontakt:www.steamcommunity.com/id/AndrewOnFire/ | https://www.facebook.com/andrzej.kutysz

Czas istnienia: Tydzień +/-

Dodatkowe informacje:

POTEM ROZDZIELIMY ROLE W DRUŻYNIE I W MIARĘ POSTĘPU NABORU TEN POST A RACZEJ TA CZĘŚĆ POSTA BĘDZIE EDYTOWANA, SZUKAM:

-Przede wszystkim dobrego IGL-a który umie czytać grę, to też można wyćwiczyć, ale łeb trzeba mieć do tego ! (JA COŚ TAM PRÓBUJĘ :P)
-Entry fraggera = Raczej będzie Mati więc już raczej zajęte :P
- Snajpera = Mogę być ja (raczej będe ja(99%)attachicon.giftumblr_mhhqls3MTD1qzp9weo2_1280.jpg)
- Support
- Lurker/Aim-er
- Aim-er

Jeśli jesteś zainteresowany to napisz pod postem odpowiedź z informacjami o sobie WZÓR:
Mutacja: np. Tak
Godziny w CS:GO: Np. 1000498219 h
Link do profilu steam: np. www.steamcommunity.com/id/AndrewOnFire/

REKRUTACJA BĘDZIE WYGLĄDAŁA NASTĘPUJĄCO:
1. Selekcja z pośród odpowiedzi
2. Granie razem (ja +2 team matów których mam + 2 was) (oczywiście Ts itd..) paru meczy i zobaczenie jak gracie/zachowujecie się.
3. Złożenie drużyny z najlepszych  ;)

REKRUTACJA BĘDZIE TRWAŁA DŁUGO WIĘC SIĘ NIE BULWERSUJCIE, ŻE JESZCZE Z WAMI NIE ZAGRAŁEM/NIE ZAPORSIŁEM!

Wymagania zawsze można minimalnie naciągnąć. Szukam wyluzowanych, brak spin, w miarę możliwości... Bo każdemu od czasu do czasu się zdaża...

JEŚLI SĄDZISZ, ŻE CIĘŻKĄ PRACĄ I WYTRWAŁOŚCIĄ W DZIAŁANIU MOŻNA OSIĄGNĄĆ COŚ NA SCENIE CS:GO - ZAPRASZAM !

ZASTRZEGAM SOBIE ZAJEBANE PRAWO DO KICKNIĘCIA CIĘ Z TEAMU !

Cześć. Możesz dodać mnie na steamie jak będziesz miał chwilę, bo jestem poważnie zainteresowany.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198279994315/

Opublikowano

Witam!

Mój Nick:  Kurasorożec

Ranga: DMG

Link do profilu Steam: http://steamcommunit...id/kutasorozec/

Preferowane bronie: AWP, AK-47, M4A1-S, P90

Kontakt: Preferuje przez steam/tsa

Krótka informacja o sobie: Mam na imię Konrad i 20 lat. Gram od roku w CS'a po kilka godzin dziennie jak mogę. W cs mam ponad 556h. 

Przed update rank miałem Lema, niestety po 7 wygranych i 1 przegranej spadłem do MGE... wstyd i niedowierzanie biggrin.png

graphic.png

Opublikowano

Nick: p4w6i
Krótka informacja o sobie: gram codzinnie, dość długi czas do poświęcenia mam. Ranga gold nova 3 ( kiedyś podwójny kałach ),ts3 jak najbardziej.
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198262998966/
Preferowane bronie: AK47 & USP/TEC
Kontakt: kontakt poprzez PW bądź zaproszenie i kontakt steam.
Dodatkowe informacje: Szukam drużyny do wspólnej gry, drużyny która ma ochotę się rozwijać.

/

Opublikowano

Odbierz zaproszenie steam ;)

Opublikowano

Nick: KLEBAN
Krótka informacja o sobie: 16 latek , opor , 1,200h csgo , 3000h w 1.6 RANGA SUPREME
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/klebano
Preferowane bronie: AK , M4 // Lurker , Riffler , Taktyk 
Kontakt: TYLKO STEAM
Dodatkowe informacje: Szukam teamu na poziomie SUPREME / GLOBAL TYLKO ! /  powazny gracz / gram od 2k7 / duzo osiągnieć w cs 1.6

Opublikowano

Nick: Zaki
Krótka informacja o sobie: Gerard lat 18, posiadający 1.3k h na aktualnym koncie, dobrze współpracuje w grupie ranga Global/ aktualnie supreme ale to dlatego ze nie gralem ostatnio MM'ów i nie wbijalem znow, skill ? hmmm średnio 20 killi zawsze rano rozgrzewam sie godzinkę na arenach DM'ach itd.
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/zakoooo/ 
Preferowane bronie: Wszystkie M4a4,AK, AWP
Kontakt: GG/TEL/TS/STEAM  (na początku steam a później zobaczymy)
Dodatkowe informacje: Szukam zespołu który na prawde wie czego chce, nie mam zamiaru brać udziału w dziecinadach w których po 3 dniach komuś sie juz nie chce. 
pozdrp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...