Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan - szukam, przyjmę etc.

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: EvilD
Krótka informacja o sobie: 19lat, ogarnięty, 1350h, najwyższa ranga LE, ale jakby się spiąć to i by może i supreame był. Aktualnie MGE, ostatnio sporo faceitów gram i mam wywalone na rangę. Gram wieczorami, przeważnie 18-22, na weekendzie do późnej nocy. 
Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/EvilDGaming
Preferowane bronie: AWP, Deagle, ale i z AK i M4 też pozamiatam. 
Kontakt: Steam, PW
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętego teamu 18+ (nie chce grać z dzieciakami), no toxic, bez spin, chętni zagrać mixa bo MGE to trochę przypał, ale i turniejem online nie pogardzę. 

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będę obijać w bawełnę. Poszukuję drużyny z ambicjami. Chciałbym być coraz lepszy, ale gra samemu się nudzi i chciałbym wrócić do gry w zespole, spędzać więcej czasu z cs'em, oraz odbudować dawną formę. Tu coś o mnie:
Nick: GALAXY
- Mam na imię Damian
- 18 lat
- Ponad 2,327h w CS:GO
- 4lvl faceit
- Mam aspiracje
- Potrafię grać zespołowo
- Mam doświadczenie gry w teamie
- Chciałbym coś osiągnąć
- Godziny w jakich mogę grać: 18-23
- LANY: ON
Oczekuję:
- 0 spin
- Zaangażowania
- W przyszłości wyjazdów na lany
- Profesjonalizmu
- Punktualności
- Treningów
- Gry zespołowej
- Dobrej zabawy
- Żeby team utrzymał się dłużej niż tydzień ;>
Preferowana rola w zespole:
- Riffler
- Second AWPer
Kontakt:
http://steamcommunity.com/id/Galaxovsky/
Pozdrawiam i czekam na poważne oferty od osób z ambicjami!
Ps. Jeżeli zbierasz drużynę i zaraz masz odejść, nawet nie pisz ;> CZEKAM TYLKO I WYŁĄCZNIE NA POWAZNE OFERTY

Opublikowano

Nazwa: Gamnit

Krótka informacja: Gracze, którzy chcą zabłysnąć na scenie e-sportowej

Wymagania: +16 lat, mnóstwo wolnego czasu (Treningi) oraz min MG max Global

Co oferujemy: Oferujemy miłą atmosferę, koszulki, naklejki, bluzy, darmowy transport na lany i wiele wiele więcej

Kontakt: GG : 48835185, oraz priv

Czas istnienia: Istniejemy od 04.04.2017 czyli od dzisiaj, za mną już miałem 3 teamy, 1 do teraz gra na lanach i zdobywa sporo nagród, więc wiem jak poprowadzić Team do zwycięstwa

Dodatkowe informacje : Brak, więcej pytać na GG, albo priv. aktualnie jest nas 3 - 4 szukamy 2 - 3 do teamu

Opublikowano

Yo,

Nick
: damdi
Krótkie info: 19 lat, ogarnięty, LEM/Supreme. Lubię grać drużynowo i nie lubię gdy gracze nie grają zespołowo. Doświadczony, w serii CS około 2.5k godzin, CS 1.6 = 
800hrs, CS:S = 1200hrs, CS:GO = 500hrs

Link do Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198265464960/
Preferowane bronie: AWP/AK
Kontakt: Dodajcie i piszcie na Steamie
Dodatkowe info: Chwilowo z czasem jest cięzko, niedługo będę miał więcej, po maturze.

Pozdrówki

Opublikowano

Nick: ProKiller

Krótka informacja o sobie:

Nazywam Się Robert mam 18 Lat mam range MGE , jestem osobą ambitna kiedy mam jakieś zadanie staram się je zrobić jak najlepiej. Pochodzę z kujawsko pomorskiego, miasto Bydgoszcz

Codziennie trenuje ok; 3/4H na aim mapach (kropeczki / serwery aim 1v1 / mapy fast Aim.) + indywidualnie smoke. Nie jestem osoba toksyczna i nadgorliwą. Do osób z drużyny odnoszę Się z szacunkiem i zachowaniem kultury , oczywiście czasami można po żartować , ale bez przesady . Sprzęt jako tako mam dobry 400 stałych fps-ow na każdej mapie daje mi plynność w grze , myszka , klawiatura tez całkiem dobre z serii 4 techa i razera.  Gram na każdej pozycji
Hmm... Jak już to napisałem Co bym mógł wymagać od Teamu ? :

- 0 Toxików
- Zaangażowania
- Osoby , które maja doświadczenie z graniem w Teamie
- TS3 - jeżeli nie ma posiadam ts3
- Możliwe , serwer do treningów
- Codziennego Grania (min 2-3H dziennie)
- Grania Sparingów etc...

-Drużyny do sparingów

Teraz Co ja oferuje
- Zaangażowania
- Treningów ind.
- Punktualności
- 0 Toxików
- Doświadczenia
- Chęci do grania i rozwijania się
- Skilla - z dnia na dzień staje się coraz lepszy
- Współpraca
- Komunikacja na Poziomie +++

- Dobrego Osobnika na każdej pozycji, preferuje Snajpera :)
- Znajomość pozycji i smoke'ow na poziomie +++
- Umiejętność , Pestkowania itp
- Jestem osoba otwarta i często mowie wprost to co myslę , a nie obgadywanie za plecami
oraz nie współpraca na dzień

To tyle dzięki , ze przeczytałeś jeżeli jesteś zainteresowany Dodaj mnie na steamie

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198351908808/

GG : 48835185

Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198351908808/

Preferowane bronie: AWP, AK, M4 w sumie wszystkie

Kontakt: GG 48835185 i steam

Dodatkowe informacje: Siemano , Szukam teamu na stale nie na 3/4 dni / tygodnie , lecz na dluzej .

Opublikowano

Zapraszam na rekrutacje do klanu AlvAn0 Clan ! Klan dopiero co powstal wiec poszukuje ludzi do niego  Wymagania:
-Min.13 lat
-Aktywność
-Nie wyzywanie młodszych
-Ogar
-Pomaganie innym
Oferuję:
-Miłą Atmosfere
-Granie we wszystkie Gry
-Publiczny Ts
-Równość Pomiędzy Członkami
Zapraszam na ts:Te-Esik.eu

Zapraszam na rekrutacje do klanu AlvAn0 Clan! Klan Powstal wczoraj w nocy, i mamy mało członków, Przyjmujemy od 13 lat , nie musi być mutacji, gramy we wszystko, Kontakt z nami to ts:Te-Esik.eu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Głównie zwę się vCastir, lecz na steamie używam nicku ,,soft.'' - raczej nie używam jednej i tej samej nazwie na tej platformie.
Krótka informacja o sobie: Mam na imię Patryk.
Moją ulubioną bronią od zawsze była AWP'a, niezależnie od wersji CS'a.
Mam obecnie 15 lat, lecz gwarantuje, że wiek u mnie nie gra roli!
Osobiście byłem przyjęty do kilkunastu klanów, lecz szybko je odpuszczałem głównie ze względu, że nie mogłem grać moją ulubioną bronią (dlatego prosiłbym nie zgłaszać się do mnie, gdy również wam to nie będzie pasować).
Jestem pozytywnym kolegom z drużyny, który już przegrał w tą grę blisko 750 godzin.
Mam wysoki dystans do siebie i potrafię zrozumieć, gdy kolega z drużyny ma słabszy dzień - jestem po prostu przyjazny, nie narzekam po przegranej.
Jestem otwarty na wszelkie rekrutacje! :)

Link do profilu Steamhttp://steamcommunity.com/id/vCastir/
Preferowane bronie: AWP, AK47 i M4A4/M4A1-S (Zależnie jak się czuje, jaka mapa).
Kontakt:
GG: 
62278881
Steam: (podany wyżej) <----- tam jestem praktycznie cały czas, najlepsza forma komunikacji :)

Oraz oczywiście PW na forum :)
Dodatkowe informacje: Jestem niestety graczem który popełnia błędy.
Szukanie klanu jest głównie po to, by nauczyć się czegoś, otrzymać parę rad jeżeli mam przed sobą bardziej doświadczonych ludzi oraz oczywiście znalezienie drużyny.
Spędzam na komputerze sporą część mojego życia, więc do grania jestem chętny praktycznie cały czas (często w czasie szkoły 15-22 / weekendy 10-24+ - zawsze zależnie od samopoczucia).
Gwarantuje, że współpraca ze mną na dłuższą metę będzie dobra - od pierwszej rozmowy jestem sobą i nie będę zmieniał się na osobę, która nie miała być taka jak się przedstawiała.
Ogółem jestem osobą która lubi sobie pożartować, lecz czasami jest poważnym skurczybykiem, który ma mały dystans do siebie.
AWP'ą grałem ponad 500 godzin - wiem, że to nie jest dobry wynik, ale strasznie kręci mnie to, gdy mam w jakiejś grze postać lub broń która przy umiejętnym użyciu niszczy wszystko.
Jeżeli ktoś byłby ciekaw, obecnie mam MG1, lecz gdy mam swój dzień dużo osób ocenia mnie na o wiele większą rangę.

Jeżeli jesteś mną zmieszany i nie wiesz czy warto mnie wybrać, po prostu zgłoś się do mnie i zagraj parę gierek - ocenisz wtedy, czy faktycznie przypadłem do gustu waszemu klanowi.
Pozdrawiam! ;)

5120514749178281372145.png

Opublikowano

Nick: Roccer / RoKi
Informacje o sobie:
- Ranga; LE

- Liczba Godzin; ok. 1600 w samego CS:GO

- Wiek; 13
- Cel; Szukam teamu do gry i wbica globala :D Szukam rang LE/LEM.
Profil Steam: http://steamcommunity.com/id/AnonionimowyTyp/
Preferowane bronie: AWP jako CT oraz AK-47 jako T.
Kontakt: Profil Steam :)
Dodatkowe informacje: Szukam teamu do dłuższej gry. Wbicie globala, potem jakieś faceit'y, turnieje. 
Wymagam od moich kompanów z drużyny tylko ogarnięcia i nie krytykowanie młodszych graczy (m. in. mnie :3).
Sam jestem ogarnięty i miły. Moją największą wadą jest rage'owanie sie (ale to zazwyczaj gdy gram z ruskimi).
Moje ulubione mapy to: Mirage, Overpass, Train, Vertigo, ale moge grać wszystko.

Pozycja na której mogę grać to: IGL, Sniper, Re-Frager.

Oprócz w cs'a pogrywam także w lola, więc zawsze po meczach w cs'a można się odstresować na lolu :p

PS. mam kanał ts na którym możemy gadać.

Pomogłem?
Zostaw 
 unnamed.png
Dzięki!

Opublikowano

Nazwa: mV.Gaming
Krótka informacja: Poszukujemy członków do Drużyny!

Wymagania:15lat+, ts3, Ranga do main składu +LEM/DMG, Do akademii GOLD NOVA+
Co oferujemy:-Fajną atmosferę ,Prywatny kanał na ts3 -Częste gierki

Kontakt:TS3: eu153.ts3.cloud:19103 Bezpośredni kontakt w grze  LINK:http://steamcommunity.com/profiles/76561198120576188/ 
Czas istnienia:około 1 rok
Dodatkowe informacje:Chcesz dołączyć w szeregi mV.Gaming? Zgłoś się na naszym teamspeak'u na kanale "Rekrutacja mV.Gaming" oraz daj o sobie znać. 

Wymagania: min 16 Lat, ts3, odrobinę oleju w głowie oraz poczucie humoru!
Ranga: Aktualnie szukamy kilka osób do main składu(+LE/DMG) Jeżeli zgłosi się kilka osób jesteśmy w stanie zorganizować tzw "Akademie" w której osoby  z niższymi rangami będą mogły grać ze sobą pod banderą mV.Gaming po to aby w przyszłości jak nabiera doświadczenia zagrać z nami bądź z innymi osobami ze squadu!
Opublikowano

Nazwa:  Do Uzgodnienia
Krótka informacja: Chciałbym stworzyć pół-profesjonalną drużynę w CS:GO, powstała by w okresie do miesiąca, aktualnie szukam/y graczy.
Wymagania: DMG/LE+, 15+, aktywność ok. 10h w tygodniu, no toxic, ogarnięcie podstawowych map smoków itp.

Co oferujemy: Treningi codziennie, w przyszłości coach, sponsoring itp ; wspólne granie 
Kontakt: http://steamcommunity.com/id/pythonpython/
Czas istnienia: Jeszcze nie powstało
Dodatkowe informacje:

Cześć .

Opublikowano

Nick: Hokaros

Mam 15 lat, posiadam mikrofon/ts3/kdr na + :D

Ranga: MGE (Przed przerwą SUPREME/LEM). Nie grałem przez okres 3 miesięcy.

Profil: PW

Kontakt: Pw

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Nazwa: Kamil751
Krótka informacja: 11 lat | Silver 1 D:
Wymagania: Mikro, Discord albo TS3 i min 11 max 14 lat
Co oferujemy: Drużynową rozgrywkę i miły team (mam nadzieje)
Kontakt: [email protected] Skype: Kamil751 (Bez Zdjęcia)
Czas istnienia: 2017-05-11 16:23
Dodatkowe informacje: Nazwa klanu: One.USP.Two.Heads | Skrót: O.U.T.H

Opublikowano
Nick: Aequa (bedzie sie zmieniac pewnie)

Krótka informacja o sobie: Patryk 16lat Smieszkuje ze wszystkiego co sie rusza/mistrz sucharow

Link do profilu Steam: http://steamcommunity.com/id/Aequa

Preferowane bronie: Wszystko co strzela

Kontakt: Forum/Steam

Dodatkowe informacje: Nie gralem spory czas (bardzo spory) z tego powodu mam zamiar powrocic oczywiscie z kims bo samemu bedzie nudno i znow skoncze gre. Rangi sa obojetne bo naucze sie grac w tydzien. Mozna grac turnieje/dm/czy co tam jeszcze jest. Najlepiej gdyby to byla stala ekipa a nie ze gram z 4 a skoncze z 2 i reszta randomy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nazwa:Nie mamy.
Krótka informacja:Szukam 3 gosciu, którzy mają rangi w okolicach golda. Szukam 2 supportów i 1 awpera.
Wymagania:Głos po mutacji, dobry internet, w tyg czas od 19 do 22-23, 0 toxicu, osoba musi musi się bardzo dobrze komunikować.
Co oferujemy:Serwer to treningów, turnieje online pozniej offline, sparingi na inne teamki.
Kontakt:http://steamcommunity.com/profiles/76561198176643965/
Czas istnienia: -
Dodatkowe informacje:Chcemy ogólni sobie luźno grać, ćwiczyc różne zagrywki cos grac zeby sie rozwijać pod wzgledem teamowosci.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Nick: SeD
Krótka informacja o sobie: Mam 17 lat. Gram w cs'a od 2 lat. Jestem sniperem, mogę grać również jako IGL. Ranga: LEM

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/sedfi (Nowe konto, poprzednie zostało skradzione)
Preferowane bronie: AWP, 
Kontakt: steam
Dodatkowe informacje: Szukam drużyny do faceitów, mmów i turniejów np. gfinity, esl.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick:GibS
Krótka informacja o sobie:Gram w cs od kilku lat kiedyś miałem GE obecnie zaczolem znow grac w cs czas jaki mogę oddac na granie to około 7h tygodniowo weekendy ile dusza pragnie

PS:Nie szukam teamu do gry mm tylko do gry faceit itp

Link do profilu Steam:

To jest ukryta treść, proszę

Preferowane bronie: DEAGL/AK47/M4A4/AWP
Kontakt:Steam
Dodatkowe informacje:Na PW

Opublikowano
Nick: +pike
Krótka informacja o sobie: 18 lat . MG2 , no toxic  
Link do profilu Steam: 

Preferowane bronie: m4a1 . ak . awp Kontakt: tutaj , steam Dodatkowe informacje: szukam teamu do grania mm . treningów i luźnej gry wieczorkiem
Opublikowano
Nazwa: - 
Krótka informacja: Szukamy 2-3 osób do pogrania sobie na początek mm'ów. Ja grywam także na ESEA, ale jest to płatne i nie będę od nikogo tego wymagać. Po pewnym czasie, jeśli ktoś będzie zainteresowany, jestem w stanie zaoferować o wiele więcej i możemy stworzyć coś poważniejszego. 
Wymagania: minimum MG1, stabilny sprzęt, ogarnięcie i punktualność
Co oferujemy: TS3, ogarnięcie, atmosferkę :) 
Kontakt: PW i Steam: http://steamcommunity.com/id/hardstrikeeu
Czas istnienia: - 
Dodatkowe informacje: Mamy dość randomów, bo z takimi ludźmi nie da się wyjść z rang. 
Opublikowano
Nick:RetribOu
Krótka informacja o sobie: Mam na imię Dawid, lat 19, poszukuje drużyny z zaangażowaniem : )
Link do profilu Steam: 

Preferowane bronie: AWP Kontakt: Steam Dodatkowe informacje: 2 miesiące temu miałem GE lecz po przerwie zgubiłem passy do konta. Na dzień dzisiejszy swoj skill oceniam na LE-LEM wiec proszę o zaproszenia od tych rang : )
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: KATZE

Krótka informacja o sobie: Przemek 17 lat   woj. małopolskie

link do profilu Steam: 

Preferowanie bronie: uniwersalność (każdą, nie mam głównej)

Kontakt: steam  lub PW tutaj

Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej  drużyny z która można byłyby co osiągnąć na scenie e-sportowej.

Co wymagam od teamu?
- różnorakiej aktywności całego zespołu 
- luźnej atmosfery 
- poważnej gry 
- treningów 
- czasu 
- umiejętność współpracy

Co oferuję?
- dobrą komunikacje
- dostępność cały czas
- możliwość długotrwałej współpracy (szukam  czegoś na dłużej niż 2-5 dni)
- staż w turniejach online jak i zdobyte na nich osiągnięcia.
- pomysłowość 

Ranga DMG( gdyż nie grywam ostatnimi czasy żadnych MM'ow, gdyż nie skupiam się bardziej na umiejętnościach osobistych)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Krótko i na temat, poszukuję stałej ekipy 5 osób z umiejętnościami min. supreme do ciągłego grania pcw etc. Bez toxic osób, dobre info i znajomość kilku podstawowych map, oferuje z własnej strony serwer cs go i pełna konfiguracje. Więcej info na pw

Opublikowano
Krótka informacja o sobie: Nie poddaje się, nie rage'uję na czacie, rozumiem, że nie zawsze się wygrywa, gram regularnie, często online, G3, spadłem z MG1
Link do profilu Steam: steamcommunity.com/id/zeeby/
Preferowane bronie: Jest w ogóle ktokolwiek kto gra czymś innym niż AK, M4, AWP, opcjonalnie TEC-9?
Kontakt: Steam
Dodatkowe informacje: CS:GO to gra zespołowa, a z ruskimi i toksycznymi fanami IsamuIxSraczki nie da się nic zrobić. Poszukuję drużyny która posługuje się taktykami, gra często.

Edit: Mam mikrofon

Koniec wypowiedzi

Opublikowano

Nazwa: RGD Team

Krótka informacja: Otwieramy rekrutację dla nowych osób, aby przejść w ogóle do rekrutacji musisz spełniać następujące warunki:Wiek:

18+ 
Minimalna ilość godzin w CS:GO (na jednym koncie): 2000 
Poszukujemy: sniper / lurker / entry / support / riffler 
Musisz: 
Być komunikatywny/a 
Angażować się w drużynę 
Słuchać się się prowadzącego, kapitana drużyny 
Posiadać dużo wolnego czasu na grę 
Stawiać się na treningi 
Mieć możliwość wyjazdu na LAN'y, na terenie całej Polski 
Mieć profesjonalne podejście do gry 
To na tyle jeżeli chodzi o wymagania, pomijając te oczywiste jak niski ping i przyzwoita ilość FPS. 

Co oferujemy:

Wszystko czego potrzeba drużynie

Kontakt:

Otwarta grupa steam: 

Czas istnienia:

2 lata

Dodatkowe informacje:
Rekrutacja będzie polegała na ułożeniu 5 osobowych drużyn, które następnie zagrają sparing. Najlepsi gracze przejdą do następnej fazy testów, o której poinformuje prowadzący.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano
Nick: Roccer
Krótka informacja o sobie: 13 lat, ranga LE, preferowana pozycja IGL / Entryfragger
Link do profilu Steam: 

Preferowane bronie: AK-47/M4A4/DESERT EAGLE Kontakt: Steam Dodatkowe informacje: Szukam teamu na dłuższy okres czasu do wbicia globala, a potem grania faceit'ów.

Pomogłem?
Zostaw 
 unnamed.png
Dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...