Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wywiad] Marselo - Pytania

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

412551443455664369478.png

MPC News wraz z MPC Mentor postanowiło przeprowadzić wywiad w formie audio z Marselo.

By on się jednak odbył, potrzebne są nam pytania, które można zadawać bezpośrednio w tym temacie.

Zapraszamy!

Niezmiernie miło mi ogłosić fakt, że w dniu dzisiejszym @Marselo otrzymuję awans na rangę Administratora. Jest to nie tylko wyróżnienie jego intensywnej, ambitnej pracy. Jest to po prosty swoista kolej rzeczy która musiała nadejść, logiczny ciąg rzeczy by coś następnego miało miejsce, tak właśnie Marselo otrzymuje range. Pracował za czterech, nie tylko potrafił zanalizować problem, ale go rozwiązać, swoim zaangażowaniem imponował nie tylko mi, słowny, ambitny, a także po prostu doświadczony moderator - a własnie takich osób nam właśnie trzeba. Przedstawiam Wam i prezentuję nowego Administratora. Jest do jednogłośna decyzja całego zespołu. Wielkie brawa i oby tak dalej. Powodzenia ;-)

http://www.mpcforum.pl/topic/1085693-nowy-administrator/

@Marselo - DC Universe Online Konsole Metin2 Global Moderator Mentor Koordynator Administratorzy

Zapraszamy też do zadawania pytań Antixowi, z którym również przeprowadzimy wywiad: Kliknij, aby przenieść

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak tam życie, co aktualnie robisz, jak wspominasz stare kontakty z MPC, czy nie cofnąłbyś się do czasów 2k11-12 gdy na dobrą sprawę zaczynałeś 'przygodę' z MPC?

// Jak nie znajdą się te pytania w wywiadzie to stwierdzam, że tematy tego typu nie mają sensu.

Opublikowano

Standardowe pytanie, jak rozpoczęła się twoja przygoda z mpcforum?

Zakaz linków wychodzących poza MPC oraz reklam serwerów //  NIE MA SPRAWY MORDO

Opublikowano

W jakim stopniu Twoim zdaniem zmieniło się MPC? Co sądzisz o dzisiejszym "kolesiostwie" i "plecach" na forum? Patologia czy zwykły rozwój forum? Gdybyś mógł coś zmienić na forum i w swoim życiu, co by to było? PS. Pozdrów mnie w wywiadzie  B)

76561198169311417.png

Opublikowano

I tak nie zadacie tych pytań, które wymyślimy tylko jakieś nudne, niepobudzające niczyjej wyobraźni, a więc po co ten temat? 

@AntyWarn

Jesteś znajomym Makina z realu? 

Tak jak pisałem w statusach... Jeśli nie będą to pytania typu czy lubię pierogi, tylko coś bardziej sensownego to sam postaram się o ich zamieszczenie w wywiadzie. ;-)

Nerwy do konserwy. :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jest i on <3

1. Najlepsza spina na forum/az jaką pamiętasz

2. Najgorszy GM odkąd zostałeś adminem

3. Kto jest lepszy w lola - ty, kierzek czy Farex

4. Kiedy zrezygnujesz, żeby mógł wskoczyć na Twoje miejsce?

5. DC Universe, zacząłeś grać żeby zostać modem, czy już wcześniej pykałeś?

6. Masa nowych rang i naklejek, zmiana na lepsze czy utrata prestiżu nagrody?

I to na tyle, na priv odpisz jak bardzo mnie kochasz w skali 1-10

Opublikowano

­Czemu masz taką bardzo słabą aktywność?
Czy widzisz w przyszłości siebie na forum jako administrator?
Co sądzisz o aktualnej polityce mpc?

@QuarK w koncu zostanie globalem?

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...