Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YGWeb.pl - Twoje ulubione aplikacje internetowe!

Bartek4175-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­sygnatura.png

YGWeb to grupa młodych freelancerów, którzy poświęcają większość swojego wolnego czasu na tworzenie stron internetowych. Wykonujemy strony internetowe na zlecenie jak i tworzymy gotowe skrypty, które sprzedajemy co jakiś czas za niskie ceny. Nie wierzysz? Skontaktuj się z nami, a otrzymasz wersję testową dowolnego naszego skryptu!

mail-128.png facebook-128.png youtube-128.png imessage-128.png

Formularz na stronie YGWeb

E-Mail: [email protected]

GG: 44225804 lub 52581133

sygnatura.png

Opublikowano

Nie żebym się czepiał, ale wasze prace nie powalają.

Mam dziwne wrażenie jakby strona główna była z gotowca.

Logo w ogóle nie pasuje do reszty strony.

W kodzie macie lang="en" a strona po polsku? Rozumiecie od czego jest ten atrybut?

Informacja o "Czcionki z Google" jest tak na serio? Nie wiem czy to jest jakiś powód do zaufania Wam

ale czcionki takie są z reguły proste, jaka jest różnica czy dodam czcionkę samemu czy pójdę na łatwiznę i po prostu skopiuje link z google?

Opublikowano

Nie żebym się czepiał, ale wasze prace nie powalają.

Mam dziwne wrażenie jakby strona główna była z gotowca.

Logo w ogóle nie pasuje do reszty strony.

W kodzie macie lang="en" a strona po polsku? Rozumiecie od czego jest ten atrybut?

Informacja o "Czcionki z Google" jest tak na serio? Nie wiem czy to jest jakiś powód do zaufania Wam

ale czcionki takie są z reguły proste, jaka jest różnica czy dodam czcionkę samemu czy pójdę na łatwiznę i po prostu skopiuje link z google?

Zajmujemy się głównie backendem więc to żadna nowina.

Tak, strona jest kupiona. (edit: Nie strona tylko styl :D)

Tak, rozumiemy.

Czy tam jest napisane, że to powód do zaufania?

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Tak, strona jest kupiona. (edit: Nie strona tylko styl :D)

Tak, rozumiemy.

Czy tam jest napisane, że to powód do zaufania?

Nie ale czym innym jest umieszczenie informacji o firmie na stronie, jak nie przekonaniem do siebie klienta?

­

Opublikowano

Robicie coś open source, żeby można było zweryfikować jakość kodu? Bo skoro robicie głównie backend to przydałoby się pokazać tą "przejrzystość i łatwość w edycji" - jeśli nic takiego nie robicie to koniecznie zacznijcie.

PS

Na to żeby pisać o czcionkach Google też bym nie wpadł, ale kto wie - dla kogoś nietechnicznego może to brzmieć nieźle ;)

PS2

Macie 404 w waszym portfolio -> http://ygweb.pl/WINGAME

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Robicie coś open source, żeby można było zweryfikować jakość kodu? Bo skoro robicie głównie backend to przydałoby się pokazać tą przejrzystość i łatwość w edycji - jeśli nic takiego nie robicie to koniecznie zacznijcie.

PS

Na to żeby pisać o czcionkach Google też bym nie wpadł, ale kto wie - dla kogoś nietechnicznego może to brzmieć nieźle ;)

Myślałem nad napisaniem jakiegoś prostego frameworka, lecz @Bartek4175- nie jest do końca przekonany. Może jakiś pomysł :P?

Opublikowano

E, szkoda czasu na frameworki - frameworka możecie napisać jak zajdzie wyraźna potrzeba i będziecie mieli za sobą już kilkanaście projektów (zwykle taka potrzeba nie zachodzi). Lepiej zróbcie coś konkretnego, nie będę Wam podpowiadał co ;)

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

poleciłbym ze względu na @Kawamintai gdyby nie to, że jeden lay z portfolio to gotowiec (wszystko z bootstrapa) a drugi jest nieczytelny i słaby.

Jutro do naszego zespołu powinien dołączyć frontender więc może się dużo zmienić :P

Opublikowano

Nie rozumiem - jesteście web developerami, a wasze portfolio to praca użytkownika Design_mylife - Narani?

Opublikowano

Nie rozumiem - jesteście web developerami, a wasze portfolio to praca użytkownika Design_mylife - Narani?

Jesteśmy web developerami nie zajmujemy się grafiką i wyglądem poza tym pare postów wyżej:

SmJShr3.png

A nowy styl będzie miał publikacje na dniach.

­

sygnatura.png

Opublikowano

@Bartek4175-

Możesz jeszcze 10x powiększyć fonta, co nie zmieni faktu, że web deweloper może się jak najbardziej frontendem zajmować :D Podkreślasz nie to co trzeba.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...