Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO Shadow Daggers - Szkarłatna Sieć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ogólnie trafiłem tydzień temu właśnie :

CS GO Shadow Daggers - Szkarłatna Sieć

Jakość : Ślady używania

Nie chciałbym go sprzedawać na steam, ponieważ mało gram w CS-a i chciałbym raczej PLN na koncie bankowym.

Wystawiłem go na allegro licytacja 800 i kup teraz 1000.

Na ile byście wycenili te noże ?

Opublikowano

Mała szansa, że ktoś je za tyle kupi, cena spada, słaba jakość i raczej ludzie wolą batyo, M9, kara.

Ich cena w markecie to około 200euro czyli na allegro musiałbyś wystawić pewnie za 600-650  

Widze ze na allegro za 850 są daggery Fade FN.

Trzeba było od razu sprzedać, za pieniądze na steam kupić lepsza kose albo klucze i to wystawić.

Opublikowano

Cena na steam się cały czas waha.. Dzisiaj to 212euro a wczoraj było 240 euro.. Wczoraj było 3 oferty a dzisiaj już ich jest 2 razy więcej. No zobaczymy.

Ogólnie to sprzedałem je tydzień temu dla gościa z ameryki na Ebay za 1100zł... On kupił i dzisiaj mi zeszła blokada, i mówi że kase wysłał na paypal, jedynie co to na maila dostałem że jakiś PayPal Gift i żeczywiście 1100zł było... Tylko kasy nie mam na głównym koncie paypal więc mu nie potwierdziłem wymiany. Poczekam do jutra może dojdzie to.

Ale bardzo mi to śmierdzi oszustwem i fałszywym mailem.. Więc niech to też będzie przestroga dla innych.

Opublikowano

Cena na steam się cały czas waha.. Dzisiaj to 212euro a wczoraj było 240 euro.. Wczoraj było 3 oferty a dzisiaj już ich jest 2 razy więcej. No zobaczymy.

Ogólnie to sprzedałem je tydzień temu dla gościa z ameryki na Ebay za 1100zł... On kupił i dzisiaj mi zeszła blokada, i mówi że kase wysłał na paypal, jedynie co to na maila dostałem że jakiś PayPal Gift i żeczywiście 1100zł było... Tylko kasy nie mam na głównym koncie paypal więc mu nie potwierdziłem wymiany. Poczekam do jutra może dojdzie to.

Ale bardzo mi to śmierdzi oszustwem i fałszywym mailem.. Więc niech to też będzie przestroga dla innych.

Czasami próbują dymać jakimiś giftami lub wysyłają fakturę na daną kwotę zamiast samej kasy. Nie daj się takim krętaczom i uważnie patrz na swoje saldo.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tak tak, ten tak samo.... Tak czy siak dopiero bym mu wysłał te noże kiedy bym miał realnie kase na swoim koncie bankowym. Więc nie udało mu sie.. Jedynie co to teraz prowizja od sprzedaży została na ebayu, prawie 30zł .. Wie ktoś może jak to zwrócić ? Tak jak na allegro ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...