Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO na słuchawkach, a muzyka na głośnikach

MarcinCraftTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie do końca jestem pewien czy jest coś takiego możliwego. Byś musiał mieć jakiś rozdzielacz z przełącznikiem, a tak to możesz jedynie podłączyć słuchawki  i głośniki i wtedy gra Ci to i to (jak potrzebujesz samych słuchawek to głośniki wyłączasz). Na pewno nie zrobisz tak że wchodzisz do CS i graja Ci tylko słuchawki, a jak np. wyjdziesz to graja Ci głośniki, bo jak już to byś to musiał ręcznie przełączać.

Opublikowano

Da sie tak zrobić jak pokombinujesz.

Jak masz pare groszy to sprawdz to:

To jest ukryta treść, proszę

Sam sie zastanawiam czy by tego nie kupić. :P

W windowsie trza by ustawić aby cs był odpalany na sluchawkach a reszta w tle windows itp gralo na glosnikach.

Bierzesz ten glosniczek na pasku pozniej klikasz cs:go chyba odtwarzanie i tam popatrz.

Opublikowano

Jeśli posiadasz wejście 3.5mm na front panelu możesz z niego skorzystać. Następnie w ustawieniach (Sterownikach) od karty dźwiękowej musisz ustawić aby dźwięk szedł na 2 karty dźwiękowe (mobo + case). Następnie ustawiasz sobie w zakładce dźwięk co ma odtwarzać specyficzny program.

EW. pójść na skróty i kupić po prostu karte dźwiękową ktora ma dwa wejścia na 6.3mm + 3.5mm np. Audio prodigy CUBE. Samemu mam taką ale nie szperałem czy takie coś jest w niej możliwe. Wiem tylko tyle że jest w stanie puścić dźwięk jednocześnie na 6.3+3.5mm.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...