Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Do realizacji]Dostęp po banie.

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli użytkownik zostanie zbanowany to nie ma dostępu do praktycznie wszystkiego (w sumie dokładnie to nie wiem, nigdy przecież bana nie dostałem, więc nie wiem jak to jest B) ), a jeśli chce się odwołać od banicji musi zakładać nowe niepotrzebne konto;

5. W celu odwołania się od nadanej kary użytkownik powinien:
- Zarejestrować nowe konto na MPCForum.pl

zatem może dacie zbanowanemu użytkownikowi dostęp do tego subforum, aby mógł się odwołać bez tworzenia zbędnego konta.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak + dostęp do powiadomień i wiadomości.

Co z osobami, które reklamują swoje fora, etc. poprzez pw? Jeśli zbanowani mieliby dostać możliwość pisania w dziale Zbanowani, to tylko i wyłącznie tam. Powiadomienia, czy pw to zbyt duży przywilej i nie jest im do niczego potrzebny.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Co z osobami, które reklamują swoje fora, etc. poprzez pw? Jeśli zbanowani mieliby dostać możliwość pisania w dziale Zbanowani, to tylko i wyłącznie tam. Powiadomienia, czy pw to zbyt duży przywilej i nie jest im do niczego potrzebny.

Samo odczytywanie.

Opublikowano

Tak. Sam dostęp do pisania postów w Zbanowanych.

Nie trzeba męczyć się z nowymi kontami, ale pamiętajmy również, że wtedy będą częściej pisane odwołania.

Opublikowano

Nie, przynajmniej można się pozbyć ludzi którzy nie potrafią czytać i zakładają kolejne konto do trollowania, bądź obrażania. Dobrze jest tak jak teraz.

Opublikowano

Nie, przynajmniej można się pozbyć ludzi którzy nie potrafią czytać i zakładają kolejne konto do trollowania, bądź obrażania. Dobrze jest tak jak teraz.

Sądzisz iz ludzie którzy trollują czy działają na szkode forum nie wiedza co to wyczyszczenie ciastek czy proxy?

Tak.

­

Opublikowano

yolo

(tak)

PS. Proszę moderatora o zdjęcie % z paska harnasia, bo ma zajebistą sygnaturę.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

tylko do działu zbanowani i była już taka sugestia tylko nie pamięta czy tutaj, czy w dziale dla moderacji 

w każdym razie jestem na tak, obecny system jest głupi, bo koleś polubi z konta do odwołania jakiś post i dostaje perma

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...