Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Konto steam zablokowane przez właściciela"

maciek34142

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem i to DUŻY problem ze steamem. Wczoraj pierwszy raz w życiu wygrałem małą sumkę na loungu. Zadowolony z wygranej chciałem odebrać skiny, strona była przeciążona więc sobie mówię że poczekam. Oglądając jakiegoś streama na steamie wyskoczył mi komunikat że moje konto zostało zablokowane. W tym momencie moje konto wygląda jakbym nie miał internetu. W nic nie mogę grać, nie widze znajomych online, nie mogę edytować profilu, nie mogę tradować, NIC NIE MOGE.

Nie jest to Vac Ban bo w komunikacie mam napisane że jeśli dostarcze dowody na to że jest to moje konto (a jest wtf?!) to administrator przywróci mi pełne prawa do niego.

Napisałem na support, dowody jakie mogę przedstawić to tylko i wyłącznie screeny z PSC oraz z Gmail'a...

Miał ktoś z was taki problem? Jak tak to czy udało się wam odzykać konto?

Załączam zdjęcie w załączniku

post-363617-0-50640600-1443885365_thumb.png

Opublikowano

Kupiłeś CS'a w postaci gifta na allegro po taniości?

Bo  czasami sprzedawcy lubią oszukiwać i kraść konta.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

w cs'ie mam 600 godzin przegranych, dostępu nikt nie mógł mieć, nie wiem może przyczyną być fakt że z tego konta logowałem się na 3/4 komputerach...

Nie wiem, czekam do poniedziałku i zobacze co mi odpiszą ;)

Opublikowano

Pisz do supportu, jeżeli nie odpiszą w ciągu 2 tygodni to #RIPSKINS. Po 2 tygodniach lounge przywłaszcza sobie itemy

to już nie chodzi o skiny bo to jest jakieś 15 euro tylko, ale o samo konto. Sporo kasy w nie władowałem i po prostu mi szkoda. Mam nadzieje że w poniedziałek dostane odpowiedź co dalej... a jak nie to idę do sklepu po PSC i kupuje drugiego CS GO...

Opublikowano

Mam to samo. napisząłem do suportu i czekam 3 miechy :P jak ja kovham Suport steam...

3 miechy? To chyba musze się szykować na kupno 2 cs'a... wszystko spoko ale te wbicie 3 lv mnie zabije :v

Opublikowano

3 miechy? To chyba musze się szykować na kupno 2 cs'a... wszystko spoko ale te wbicie 3 lv mnie zabije :v

Mam to samo... Csa kupowałem na steam, nikomu nie dawałem pasów, także nie wiem skąd ten problem. 

Najgorsze jest to, że gram lana 17 października i muszę mieć konto... Ile odpisuje pomoc techniczna steam? 

Opublikowano

UP~

Support powinien do 3 dni odpisać.

Znajomy miał to samo też na cs lounge mu i jeszcze jego znajomkowi jakieś polaczki zczaiły konta mają dowody na to, że są od nich, ale steam nie odpowiada ma ich dosłownie w d.

Opublikowano

UP~

Support powinien do 3 dni odpisać.

Znajomy miał to samo też na cs lounge mu i jeszcze jego znajomkowi jakieś polaczki zczaiły konta mają dowody na to, że są od nich, ale steam nie odpowiada ma ich dosłownie w d.

Wcześniej betowałem na loungu, zawsze przegrywając i nic takiego się nie działo. Teraz 1 raz wygralem i odrazu takie coś :D, nie mam pojęcia, mam nadzieje że oddadzą mi to konto. napiszę jutro co mi odpisali

Opublikowano

jako dowód podaj klucz ten co otrzymałeś przy kupnie cs-a.

Pisałem dużo razy do supportu ­i nigdy nie czekał dłużej na odpowiedź niż 12 h.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemasz, odkopuje temat bo coś ruszyło z moim kontem. Przed chwilą brat do mnei krzyczy że chyba oddali mu konto bo udostępniło mi moje gry. Wchodzę na meila nic, wchodzę na konto i patrze blokada zdjęta. Ale nie do końca... Niby konto mam wolne ale dalej nie mogę edytować profilu. Bana mam na rynku na 7 dni ale to normalny ban za logowanie się z "nowego" komputera. Wie ktoś może czy mi to zniknie czy mam dalej do nich pisać?

post-363617-0-55198400-1445445542_thumb.png

Opublikowano

jak nie ściągają jak ja nawet nie miałem znajomych online, nie mogłem wejść na żaden serwer. Coś poszlo do przodu tylko nie do końca :v

po jakim czasie Ci odpisali? Ja nadal czekam...

Opublikowano

po jakim czasie Ci odpisali? Ja nadal czekam...

3 tygodnie, ale po tygodniu jak mi nie odpisywali spamowałem jeszcze z 3 razy. W końcu się udalo :v

@Edit

Do zamknięcia, odzyskałem pełny dostęp do konta ;)

Jednak coś ten support robi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...