Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zengaming - darmowe skiny/liga 1vs1, 2vs2, 3vs3, 5vs5.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZENGAMING jest stroną, która powinna zainteresować większość (o ile nie wszystkich) graczy CS:GO, którzy podchodzą do gry troszkę bardziej e-sportowo lub chcą zarobić trochę darmowych skinów.

1. Czym tak na prawdę jest ZENGAMING?

Jest to bardzo świeża liga CS:GO, oferująca (póki co) gry 1vs1 oraz na dniach również gry 2vs2, 3vs3, 4vs4 oraz 5vs5. Wszystko odbywa się na 128tick'owych serwerach. W bardzo łatwy sposób można zmierzyć się z losowym graczem (wyszukiwanie przeciwnika trwa z reguły nie więcej niż 5 sekund) lub znajomym/kimś kto wyzwał nas na aimerski pojedynek (jest to duże uproszczenie, ponieważ od razu dostajemy gotowy, skonfigurowany serwer - wystarczy się tylko połączyć).

Za każdą wygraną grę otrzymujemy punkty doświadczenia naszego profilu. Wraz z osiągnięciem 20 poziomu, możemy grać gry rankingowe.

2. Ranking gier normalnych.

Ponadto, znajdziemy tutaj ranking gier normalnych w postaci trzech tabelek - daily, weekly, all. Co nam daje pierwsze miejsce w którejkolwiek z nich? Już tłumaczę.

Daily - pierwszych dwóch graczy (w konkretnym przedziale czasowym, np. między 1-16 dniem danego miesiąca) kwalifikuje się do udziału w 32 osobowym turnieju 1vs1. Ostatni taki turniej odbył się końcem sierpnia, a pierwsze dwie osoby zgarnęły świetny sprzęt.

WeWcF8l.png

Więcej informacji na temat ostatniego turnieju oraz nowego, który odbędzie się w listopadzie znajdziecie tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

Weekly - tutaj wygrywa tylko pierwsza osoba. Bycie pierwszym w tygodniu pozwala nam na odebranie wyznaczonego skina. Przykładowo w tym tygodniu jest to: StatTrak Desert Eagle Cobalt Disruption (FN).

All - tutaj nie wygrywamy nic, poza sławą biggrin.png

3. Darmowe skiny? Czemu nie!

Kolejną funkcją tej strony jest możliwość zgarnięcia zupełnie darmowych skinów bez konieczności posiadania żadnych umiejętności. Potrzebujemy do tego kilku/kilkudziesięciu znajomych, którzy zarejestrują się z naszego ref-linku oraz zagrają jedną grę. Za każdą taką osobę dostajemy 50 punktów. Poniżej zobaczycie kilka przykładowych nagród. Możemy również wybierać spośród tańszych oraz sporo droższych skinów.

i9uvWEc.png

ejijDsk.png

Kolejną opcją na zdobycie skinów jest uczestniczenie w DAILY GIVEAWAY'ach. Po zagraniu 5 gier 1vs1 danego dnia możemy przystąpić do losowania. Musze jednak przyznać, że przedmioty, które możemy tu wygrać są dużo mniej atrakcyjne (może wraz z rozwojem strony będą pojawiać się tutaj lepsze wygrane). Przykładowe wygrane zobaczycie na obrazku poniżej.

bYDuTaQ.png

4. Szukasz drużyny lub gracza do aktualnej drużyny?

Zengaming posiada również sporo opcji dla osób, które poszukują drużyny. Przykładowy screen poniżej.

c8GNlaq.png

Zakładka Coach (trener) nie została jeszcze udostępniona.

5. Słowami podsumowania...

ZENGAMING jest prężnie rozwijającą się ligą z coraz większą ilością możliwości oraz graczy. Jedyne co mi pozostało to zaprosić was do zabawy.

PS. Każdej osobie zarejestrowanej z mojego ref-linku będę dłużny pojedynek 1vs1 (a ostrzegam, nie należę do łatwych przeciwników, hehe)!

CZYSTY-LINK:

Jeśli ten krótki opis zainteresował was ZENGAMING'iem i zdecydujecie spróbować tam swoich sił to proszę was o podanie linku do swojego profilu w tym temacie, żebyśmy mogli się znaleźć i zawalczyć przeciwko sobie w grze.

Mój profil:

Moje konto steam:

Opublikowano

A Słuchaj mam tam 26 lvl i jak mam zagrać mecz rankingowy ?

Mam team o danej nazwie i jak ma ktoś do niego dołączyć?

Co daje ten team można gracz 2vs2 3vs3 4vs4 5vs5 ? 

Opublikowano

Ogólnie to strata czasu. Zarobić można jedynie za zapraszanie znajomych, tak to nic nie zrobisz.

Mała szansa na wygranie giveawaya, po za tym nagrody w nich i tak są słabe. 

Jednak sam poradnik porządnie zrobiony ;d

Opublikowano

Ogólnie to strata czasu. Zarobić można jedynie za zapraszanie znajomych, tak to nic nie zrobisz.

Jeśli jest tak jak mówisz to wcześniej czy później o ile się liga jako liga nie przyjmie umrze śmiercią naturalną.

Autorze serio to jest jedyny sposób na punkty?

Opublikowano

Jeśli jest tak jak mówisz to wcześniej czy później o ile się liga jako liga nie przyjmie umrze śmiercią naturalną.

Autorze serio to jest jedyny sposób na punkty?

Autorem nie jestem, ale również Ci mogę odpowiedzieć. Niestety, tak.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Autorem nie jestem, ale również Ci mogę odpowiedzieć. Niestety, tak.

Tego się nie da lubić w takim razie bo refflinki w końcu się skończą :/. Także ten dzięki za odpowiedź, a w piramidy się nie mam zamiaru bawić

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DODALI OPCJĘ ZARABIANIA GOLDA ZA WINY

1 LEGIT WIN = 10 GOLD

1000 GOLD = JAKIŚ TAM HEHE ŚMIESZNY SKIN ­

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Polecam serdecznie, tylko czasami nie dostaję punktów za wygraną albo mecze się bugują ale tak poza tym to stronka najlepsza  B)

graphic.png

Opublikowano

Jak by ktoś chciał pofarmić golda poprzez challenge me i afk to dodajcie mnie do znajomych na Steamie­ :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Zawszę można 2-3 mecze tam zagrać przed turniejową grą i przez miesiąc lub dwa się uzbiera na jakiś konkretny skin.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...