Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|Stable Online!

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam w planach drugi server PVP ale na ver Seazon 4 znaczy się kolega stawia ja będę tylko udostępniał hosting

Na sezonie 4 niestety to juz nie jest to samo PVP co pod s2, no szkoda, trzeba czekać 

Snopi

Opublikowano

Na sezonie 4 niestety to juz nie jest to samo PVP co pod s2, no szkoda, trzeba czekać 

Dokładnie, S2 brak od dłuższego czasu:/ no nic pozostaje czekać w nadziei że kiedyś taki serwer powstanie:/ Szkoda że ty takiego serwa nie planujesz.

Opublikowano

Dokładnie, S2 brak od dłuższego czasu:/ no nic pozostaje czekać w nadziei że kiedyś taki serwer powstanie:/ Szkoda że ty takiego serwa nie planujesz.

Może dlatego, że ciężko dostać niebugnięte pliki oraz potrafić zbezpieczyć serwer przez hackami :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Na Virdis jedzie na 1 resie mooby z kalimy bije solo . Zrób party exp bo nic nie daje

Party Exp jest ustawiony mam ci pokazać plik ? działa tylko na rasówkach.

To jest plik z party expa

[Exp]

LevelMaximo = 400 ; Predeterminado 400
LevelUpDL = 7 ; Predeterminado 7
LevelUpMG = 7 ; Predeterminado 7
LevelUpNormal = 5 ; Predeterminado 5
MaxLevelNoXP = 401 ; Predeterminado 401
Party2Exp = 160 ; Exp para party de 2 personas
Party3Exp = 180 ; Exp para party de 3 personas
Party4Exp = 200 ; Exp para party de 4 personas
Party5Exp = 220 ; Exp para party de 5 personas
SetParty3Exp = 230
SetParty4Exp = 270
SetParty5Exp = 300 ;
FixPartyZen = 1 

Ktoś ma inny pomysł ?
Opublikowano

dragon ty jestes zjebany czy co... sprawdzaj logi bo w ch.j ludzi leci na haxach w tym nevermind, ktorego przylapalem

P.S p******e ten server party exp nei dziala, przy tylu graczach na tym servie to graniczy z cudem zrobienie rasowki

Opublikowano

dragon ty jestes zjebany czy co... sprawdzaj logi bo w ch.j ludzi leci na haxach w tym nevermind, ktorego przylapalem

P.S p******e ten server party exp nei dziala, przy tylu graczach na tym servie to graniczy z cudem zrobienie rasowki

Też pracuje nie mam czasu siedzieć i sprawdzać logów cały czas mam ustawiony exp party po prostu działa on tylko na rasówkach inaczej go nie ustawie.. 

Opublikowano

Siema mordy możecie ogarnąć czemu jak odpalam DragonsDogma.exe to wyskakuje bląd :

Wystąpił problem z aplikacja DragonsDogma.exe i zostanie ona zamknięta. 

Tzw. Nie wysyłaj. 

Komputer świeżo po formacie win xp 32 bit. brak jakichkolwiek firewalli i etc.

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Siema mordy możecie ogarnąć czemu jak odpalam DragonsDogma.exe to wyskakuje bląd :

Tzw. Nie wysyłaj. 

Komputer świeżo po formacie win xp 32 bit. brak jakichkolwiek firewalli i etc.

Wklej patcha. Ustaw zgodność i odpalaj jako administrator może pójdzie

PS. serwerek naprawdę niczego sobie, miałem długą przerwę ale się wciągnąłem od nowa hehe.

Opublikowano

Znakiem rozpoznawczym każdej edycji tego serwera były działające haki. Spora część osób do dziś pewnie pamięta jednego asa, co po arenie śmigał i kroił wszystkich na autocombo. Dobrze też pamiętam, że administrator miał zwykle w głębokim poważaniu wszelkie sygnały dotyczące "wspomagania się". Mimo wszystko życzę panu Dragonowi, żeby stara poczciwa wersja jego serwera przetrwała dłużej niż do pierwszego CS'a.

Opublikowano

Tak patcha wkleiłem :> wszystkie pierdoły zrobi łem nawet przez sandboxa próbowałem odpalać ;> 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Może masz coś w rejestrze(jakis syf). Próbowałeś   np. Malwaresbytes Anti-Malware, później czyszczenie kompa i rejestru CCleaner. Mnie to pomagało kiedyś, jak nie mogłem odpalić jakiegoś mu.

mozesz ss wrzucic?

spróbuj jeszcze w innej zgodności odpalać 

Opublikowano

Może z tym party exp spróbuj podnieść te liczby, bo może są zakłamane.  Trzeba metodą prób i błędów. Może da jakiś efekt? Bo exp pt jest faktycznie strasznie zyebany. Normalnie w 20 min wbijałem średnio 3 - 4 lvl (350lvl) a w pt przez 20 min ledwo jeden wskoczył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...