Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator Bindów do Kupowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Na wyższych rangach się przydaje, ale na niższych nie, oraz z bindami nie pojedziesz na lana, więc lepiej dusić B i nauczyć się kupować cyframi np. B-3-3 i masz w tym wypadku (chyba) p90 :)

GWhyKnn.gif

Lolzz

Opublikowano

­Na wyższych rangach się przydaje, ale na niższych nie, oraz z bindami nie pojedziesz na lana, więc lepiej dusić B i nauczyć się kupować cyframi np. B-3-3 i masz w tym wypadku (chyba) p90 :)

01:09 tu masz jak ja kupuję :)

Opublikowano

Niby dlaczego nie pojedziesz na lana? Tam posiadasz własne configi więc co to za problem?

Opublikowano

Idiot omg xD

Możesz mieć bindy na lanach, skoro na turniejach IEM ESL KOLONIE DH ITP ITD mają nawet makro w myszkach a Ty mówisz, że bindów nie można mieć? Idź człowieku w tetrisa pograj.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Dlaczego nie? Przecież Swój config możesz mieć?..

Opublikowano

Dlaczego nie? Przecież Swój config możesz mieć?..

Wystarczy jedynie autoexec, w którym bindy będą wpisane (oczywiście są w 100% legalne)... Nie wiem skąd on się urwał.

Opublikowano

A jeszcze pytanie, gdy mam np. pieniądzę tylko na p90+cevlar a w bindzie mam p90+helmet+cevlar to zakupi mi najpierw p90 czy cevlar?

Na moje oko idzie to w kolejności binda. W Twoim przykładzie będzie to raczej p90.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Czyli bind idzie zgodnie z kolejnością w jakiej wpisze itemy do kupienia? A jeżeli przykładowo mam p90, kevlar, flash nie mająć pieniędzy wystarczająco na to i na samo nawet p90 czyli mniej niź 2350, wtedy kupi mi kevlar i  granat? ominie p90?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...