Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy celownik do strzelania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@JohnTGM 

Po ch** wstawiasz te filmy tutaj ? Nie reklamuj się cały czas z tymi twoimi obsranymi filmikami bo takich poradników jak ty zrobiłeś jest tu już kilka więc nie mam pojęcia po cholere to wstawiasz tak samo jak na youtube..

Nie umiesz sam znaleźć jakiegoś pomysłu tylko zgapiasz od innych wszystkie filmiki ? 

Opublikowano

@JohnTGM 

Po ch** wstawiasz te filmy tutaj ? Nie reklamuj się cały czas z tymi twoimi obsranymi filmikami bo takich poradników jak ty zrobiłeś jest tu już kilka więc nie mam pojęcia po cholere to wstawiasz tak samo jak na youtube..

Nie umiesz sam znaleźć jakiegoś pomysłu tylko zgapiasz od innych wszystkie filmiki ? 

Nie oglądam żadnych filmików na yt od innych youtuberów którzy nagyrwają CS:GO. (Jedynie czasem jakieś akcje  od profesionalnych graczy)

A jak widzisz tytuł najlepszy celownik i widziałeś gdzieś już taki poradnik to nikt ci w niego nie każe wchodzić i wyzywać bez powodu.

Opublikowano

nazwałes filmik najlepszy celownik a nie przedstawiles go :)

Jak juz wrzucasz jakis fimik to nazwij go tak aby nazwa przedstawiala co sie znajduje w filmiku..

Nazwales filmik najlepszy celownik a przedstawiasz w nim mapke do celowników i swoj celownik.. no cos tu nie gra..

w dodatku nie udawaj idioty ze nie wiesz ze takich rzeczy jak ty wrzucasz jest milion na youtubie 

8kHod.png

Opublikowano

nazwałes filmik najlepszy celownik a nie przedstawiles go :)

Jak juz wrzucasz jakis fimik to nazwij go tak aby nazwa przedstawiala co sie znajduje w filmiku..

Nazwales filmik najlepszy celownik a przedstawiasz w nim mapke do celowników i swoj celownik.. no cos tu nie gra..

w dodatku nie udawaj idioty ze nie wiesz ze takich rzeczy jak ty wrzucasz jest milion na youtubie 

Chyba nie słuchałeś go na tym filmiku

"Najlepszy celownik to celownik zrobiony przez nas"

Zgadza się Takich poradników było wiele, ale nie w formie filmiku tutaj na forum (o ile się nie mylę)

To jest forum nie YT. Nikt nie zabrania zrobić takiego poradnika ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@JohnTGM Ale to już jest nudne.. Bo nie ma bata, że nie oglądałeś tego u kogoś.. Byłeś silverem i chciałeś stać się lepszym to musiałeś oglądać..

Mapę tą znam jeszcze od 2014 roku nie była ona w ogóle pupularna. Jedynie co na niej było to możliwość stworzenia własnego celownika i nic więcej. I nie znalazłem jej na yt bo nawet tam jej nie było. Co do rangi to w 2012 co jeszcze nie było tak łatwo zaczynałem w g3 w silverze nigdy nie zawitałem ani poniżej mojej początkowej rangi. :) Jak na tam te czasy to było dobrze ;) Teraz jak gram na smurfie i widzę jak jakiś kałach nie potrafi wskoczyć na skrznkę na B lub nie słyszy przeciwnika za pleców to aż płakać się chce. A co do stawania się lepszym sam do wszyskiego doszedłem. W 1.6 grałem jeszcze jak chodziłem do podstawówki, a teraz już jestem w 3 technikum. 

Pozdrawiam ;)

ss: http://scr.hu/1ow8/1r149

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...