Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz gry MMO? Zapytaj tutaj! - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bardziej itemy/ waluta obecna w grze, chyba ze jest jakis duzy popyt na konta

W ELOA cały czas reklamują (nielegalnie) sprzedaże złota, a ludzie to kupują. A o pieniążki ciężko nie jest. :P

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - żeby była żywa, i mi płynnie działała :P
Specyfikacje komputera / laptopa - pentium t2330 1,6 ghz 2 rdzenie, intel 965 chipset family, 1 gb ram
System operacyjny: - Windows XP
Dodatkowe informacje - Nie metin, bede zapewne gral w trybie okienkowym i na minimalnych, wiec gra chyba bedzie mogla przerastac co do minimalnych.

Edytowane przez zeus103
Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - żeby była żywa, i mi płynnie działała :P

Specyfikacje komputera / laptopa - pentium t2330 1,6 ghz 2 rdzenie, intel 965 chipset family, 1 gb ram

System operacyjny: - Windows XP

Dodatkowe informacje - Nie metin, bede zapewne gral w trybie okienkowym i na minimalnych, wiec gra chyba bedzie mogla przerastac co do minimalnych.

Last Chaos. ;) Ale polecam priva - LCGenericName02

Opublikowano (edytowane)

@Karusia z tego co slyszalem, w Last chaos trudno sobie poradzic na pozniejszych lvlach bez wydawaniach hajsu, nie usmiecha mi sie wydawac pieniedzy. A Rappelz?

Edytowane przez zeus103
Opublikowano

@Karusia z tego co slyszalem, w Last chaos trudno sobie poradzic na pozniejszych lvlach bez wydawaniach hajsu, nie usmiecha mi sie wydawac pieniedzy. A Rappelz?

To już się dawno zmieniło (mówię o globalu), a na privach kasa nie jest wymagana. Rappelz to fajna gra, ale nie wiem jak sprawa z globalem wygląda, bo grałam krótko.

Opublikowano

@Karusia Dzieki za polecanie, ale chyba Last Chaos odpada. Zaczynac od 100 lvla to zbyt nudne, a EXP x75 to moim zdaniem przesada, co prawda nie gralem w Last chaos, ale wole sie troche pofatygowac, niewazne w jakim mmorpg, aby cos osiagnac, a nie w krotkim czasie nabic ogromny level. Nie wiem jak inni, ale ja osobiscie mam duzo wieksza satysfakcje, gdy po paru godzinach przechodze zaledwie pare lvli. (Ah, te wspomnienia z Martial Heroes, bodajze na 54 lvlu byla przerwa do okolo 60 lvla, bez questow, grube godziny siermieznego tluczenia sie z mobami :P)

Opublikowano

@Karusia Dzieki za polecanie, ale chyba Last Chaos odpada. Zaczynac od 100 lvla to zbyt nudne, a EXP x75 to moim zdaniem przesada, co prawda nie gralem w Last chaos, ale wole sie troche pofatygowac, niewazne w jakim mmorpg, aby cos osiagnac, a nie w krotkim czasie nabic ogromny level. Nie wiem jak inni, ale ja osobiscie mam duzo wieksza satysfakcje, gdy po paru godzinach przechodze zaledwie pare lvli. (Ah, te wspomnienia z Martial Heroes, bodajze na 54 lvlu byla przerwa do okolo 60 lvla, bez questow, grube godziny siermieznego tluczenia sie z mobami :P)

No to Last Chaos PL. Kasy ładować nie trzeba, chyba, że chcesz wszystko na szybko.

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Duża liczba graczy, dużo postaci i klas, mało skili, mało skomplikowana, 

Może Aura Kingdom? Nie ma aż tak dużo skilli, a jest duży wybór klas postaci. :)

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Duża liczba graczy, dużo postaci i klas, mało skili, mało skomplikowana, 

Path of Exile, takie pół mmo, skille sprowadzają się do ppm/lpm i 6 klawiszy funkcyjnych.

GW2, limitowana liczba slotów, tylko jeden pasek na skille.

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - Wszelaki multiplayer (bez moba i strategii)
Czego oczekuję od gry-  Płynnej gry przynajmniej na medium i fajnie byłoby gdyby był język polski :)
Specyfikacje komputera / laptopa -

Laptop:

i5-3210m

4gb RAM

GT 640m

System operacyjny: - Windows 7

Edytowane przez Kitek9
Opublikowano

Rodzaj gry - Wszelaki multiplayer (bez moba i strategii)

Czego oczekuję od gry-  Płynnej gry przynajmniej na medium i fajnie byłoby gdyby był język polski :)

Specyfikacje komputera / laptopa -

Laptop:

i5-3210m

4gb RAM

GT 640m

System operacyjny: - Windows 7

Aion, Runes of Magic, NosTale.

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - FPS
Czego oczekuję od gry - W sumie tego, żeby sobie po prostu postrzelać i tej rywalizacji ( najlepiej jakby w grze bardziej liczyły się umiejętności niż granie drużynowe, bo nie mam obecnie żadnej drużyny i chce pograć tylko rekreacyjnie )
Specyfikacje komputera / laptopa - Laptop - i5 2,20GHz 2 rdzenie 4 wątki, AMD Radeon R9 M375, 8GB RAM, Dysk SSHD 1000GB
System operacyjny: - Windows 10 64 bit
Dodatkowe informacje - Gra musi być koniecznie darmowa, dobrze jakby była wersja językowa polska i gra niech będzie stabilna ( taka, gdzie gra sporo graczy i serwery nie upadają ).

Edytowane przez RexioManTM

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Rodzaj gry - FPS

Czego oczekuję od gry - W sumie tego, żeby sobie po prostu postrzelać i tej rywalizacji ( najlepiej jakby w grze bardziej liczyły się umiejętności niż granie drużynowe, bo nie mam obecnie żadnej drużyny i chce pograć tylko rekreacyjnie )

Specyfikacje komputera / laptopa - Laptop - i5 2,20GHz 2 rdzenie 4 wątki, AMD Radeon R9 M375, 8GB RAM, Dysk SSHD 1000GB

System operacyjny: - Windows 10 64 bit

Dodatkowe informacje - Gra musi być koniecznie darmowa, dobrze jakby była wersja językowa polska i gra niech będzie stabilna ( taka, gdzie gra sporo graczy i serwery nie upadają ).

Polecam Warframe - super gra i naprawdę fajni gracze. To samo mogę powiedzieć o Firefall, w którego niestety grałem zdecydowanie za mało by sie wypowiadać o graczach, ale wydaje mi się, że również są ok. 

Issia i RexioManTM lubią to

9La1rOf.gif

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - RPG
Czego oczekuję od gry - Przyjemnej gry single, żeby nie była przesadnie nastawiona na grę w party, bez ogromnego p2w, f2p
Specyfikacje komputera / laptopa

Najlepiej, żeby poszło na tym lapku: i3-3217U 1.8 Ghz, 4GB RAM 1600Mhz, GT720M 2GB

Ewt. może być mmo pod tego lapka(wszystko na nim pójdzie): i7-4712MQ bodajże 2,3Ghz z turbo do 3,2Ghz 4rdz., 4GB RAM 1600Mhz, GT840M 2GB
System operacyjny: - W10, drugi lapek W7, oba 64bit
Dodatkowe informacje - Najlepiej non-target, aczkolwiek targety też mogą być, bez problemu. Nie musi być szybki exp. Mogą być privy, jak i globale.

Edytowane przez sebasku√6
Opublikowano

Rodzaj gry - Obojętnie

Czego oczekuję od gry - Żeby gra była komunikatywna,głównie gram w celu polepszenia języka (angielski)
Specyfikacje komputera / laptopa - 4gb ram 4 rdzeniowy procek (lol na 100fps + smiga)
System operacyjny: - Windows 7
Dodatkowe informacje: byle nie metin,gram na angielskim serwerze ale strasznie malo na nim anglików..

lol okej ale zabardzo sie denerwuje,chciałbym raczej sie zrelaksować a nie wkurwi*ć

Opublikowano

Rodzaj gry - Obojętnie

Czego oczekuję od gry - Żeby gra była komunikatywna,głównie gram w celu polepszenia języka (angielski)

Specyfikacje komputera / laptopa - 4gb ram 4 rdzeniowy procek (lol na 100fps + smiga)

System operacyjny: - Windows 7

Dodatkowe informacje: byle nie metin,gram na angielskim serwerze ale strasznie malo na nim anglików..

lol okej ale zabardzo sie denerwuje,chciałbym raczej sie zrelaksować a nie wkurwi*ć

Final Fantasy XIV, p2p, ale tam najszybciej znajdziesz anglika czy amerykanina i normalnie z nim pogawędzisz. Imo to MMORPG które ma oecnie najlepsze i najbardziej pomocne community.

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - Obojetnie MMORPG etc
Czego oczekuję od gry - Duza liczba graczy, ladna grafika, insty moze, zeby tak  bardzo nie chodzilo o wklad pieniedzy w ta gre.
Dodatkowe informacje - Gralem w World of Warcraft, Metina.

Edytowane przez Maxios

reflinki

Opublikowano

Rodzaj gry - Obojetnie MMORPG etc

Czego oczekuję od gry - Duza liczba graczy, ladna grafika, insty moze, zeby tak  bardzo nie chodzilo o wklad pieniedzy w ta gre.

Dodatkowe informacje - Gralem w World of Warcraft, Metina.

Poczkaj na Black Desert, jutro startuje Blade and Soul. Oprócz tego standardowo jak każdemu polecę FF XIV, Gw2 i w zasadzie tyle.

Opublikowano (edytowane)

A kiedy wychodzi Black Desert?

@Edit I ten B&S mnie zaciekawił. Juz jakos moge sie na tym zarejestrowac pobrać itd i juz byc gotowym na ten start jutro? / OK mam wszystko.

@Edit2 A ktos w to jakos grał czy cos, zeby polecić mi jakis serwer?

Edytowane przez Maxios

reflinki

Opublikowano (edytowane)

[b][color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] - [...] MMORPG
[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - [...] Duza ilosc graczy,gospodarka nie zniszczona przez boty,wciagajaca,Posiadajaca swoj klimat.3d,2d obojetnie.
[b][color=yellow]Specyfikacje komputera / laptopa[/color][/b] - [...] Bez znaczenia,pojdzie mi kazda gra.
[b][color=yellow]System operacyjny:[/color][/b] - [...] Windows 8
[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - [...] gry w ktore gralem wczesniej : Metin2,Nostale,Tibia,Maple Story,Mu Online,Last Chaos,Rune Scape,League Of Legends,Hearhstone,World of Warcraft.

Edytowane przez Archerath
Opublikowano

[b][color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] - [...] MMORPG

[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - [...] Duza ilosc graczy,gospodarka nie zniszczona przez boty,wciagajaca,Posiadajaca swoj klimat.3d,2d obojetnie.

[b][color=yellow]Specyfikacje komputera / laptopa[/color][/b] - [...] Bez znaczenia,pojdzie mi kazda gra.

[b][color=yellow]System operacyjny:[/color][/b] - [...] Windows 8

[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - [...] gry w ktore gralem wczesniej : Metin2,Nostale,Tibia,Maple Story,Mu Online,Last Chaos,Rune Scape,League Of Legends,Hearhstone,World of Warcraft.

Blade and Soul, wczoraj otworzyli serwer eu. Ma azjatycki klimat, ładnie zrobiona. Minusem jest spam botów na czacie...