Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz gry MMO? Zapytaj tutaj! - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blade and Soul, wczoraj otworzyli serwer eu. Ma azjatycki klimat, ładnie zrobiona. Minusem jest spam botów na czacie... 

Chętnie obczaje, dzięki :)

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witam!
To Sprawa
Arcyważna zależy od tego los moich ferii.
Szukam gier
MMORPG podobnych do "RiderZ", gry która już nie istnieje.
Chodzi mi o
rozbudowane drzewko talentów bardziej jak grafikę otoczenia.
RiderZ była najlepszą grą MMORPG w jaką grałem, zaraz za starym WoW-em.
Teraz mi się te ułatwienia nie podobają(W WoW-ie). :/

PS: Gry typu Vindictus odpadają, świat ma być "Otwarty", jak w Cabalu 2.

Edytowane przez Josumi

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG/ H&S
Czego oczekuję od gry - Grindu! Takiego z rodem dawnego Metina, że siedziało się kilka godzin żeby wbić jeden poziom, czy zdobyć jakiś przedmiot
Specyfikacje komputera / laptopa - Wszystko pójdzie
System operacyjny: - Win10
Dodatkowe informacje - Gram w GW2, ale szukam jakiejś odskoczni, gdzie mógłbym sobie ostro przysiąść. Zacząłem wczoraj w B&S. Zapowiada się dobrze, lecz chyba nie będzie to moja gra na dłuższa mete. Ważne żeby gra była żywa, żeby była tą MMO też w praktyce.

uosv7x.jpg

Opublikowano (edytowane)

[b][color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] -  MMO
[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - Chciałbym coś bardzo podobnego do Aiona. W Aiona nie chce grac, bo serwer nie jest w Polskie i ping skacze.
[b][color=yellow]Specyfikacje komputera / laptopa[/color][/b] - GTX 760, 16gb ram, ssd crucial bx100 250gb, i5 3330
[b][color=yellow]System operacyjny:[/color][/b] - Win7 64bit
[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - 

Edytowane przez dextigod

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG/ H&S

Czego oczekuję od gry - Grindu! Takiego z rodem dawnego Metina, że siedziało się kilka godzin żeby wbić jeden poziom, czy zdobyć jakiś przedmiot

Dodatkowe informacje - Gram w GW2, ale szukam jakiejś odskoczni, gdzie mógłbym sobie ostro przysiąść. Zacząłem wczoraj w B&S. Zapowiada się dobrze, lecz chyba nie będzie to moja gra na dłuższa mete. Ważne żeby gra była żywa, żeby była tą MMO też w praktyce.

W LC żeby być dobrym, wbić lvl, czy zdobyć fajny ekwipunek trzeba się trochę namęczyć. B&S jest pod pvp, więc raczej na dłuższą metę odpada. ;) Szybko tam się lvluje.

[b][color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] -  MMO

[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - Chciałbym coś bardzo podobnego do Aiona. W Aiona nie chce grac, bo serwer nie jest w Polskie i ping skacze.

[b][color=yellow]Specyfikacje komputera / laptopa[/color][/b] - GTX 760, 16gb ram, ssd crucial bx100 250gb, i5 3330

[b][color=yellow]System operacyjny:[/color][/b] - Win7 64bit

[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - 

Może B&S? Niedawno zostały otwarte europejskie serwery.

Valentor lubi to
Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG
Czego oczekuję od gry - Szukam gry, która wciągnie mnie na długie godziny i zawsze będzie co robić. Grałem do tej pory w World of Warcraft, jednak nie interesuje mnie dalej model gry P2P. Chciałbym aby w grze był otwarty świat, ukierunkowanie na grę w party, profesje i raidy, lecz również niech będzie możliwość pvp. Community musi być spore, w tym sporo polaków.
Specyfikacje komputera / laptopa - Sprzęt na tyle aby uciągnąć różne tytuły
System operacyjny: - Win 10
Dodatkowe informacje - Jak wspomniałem, gra może być B2P, nie interesują mnie tytuły gdzie jest P2W.

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Szukam gry, która wciągnie mnie na długie godziny i zawsze będzie co robić. Grałem do tej pory w World of Warcraft, jednak nie interesuje mnie dalej model gry P2P. Chciałbym aby w grze był otwarty świat, ukierunkowanie na grę w party, profesje i raidy, lecz również niech będzie możliwość pvp. Community musi być spore, w tym sporo polaków.

Specyfikacje komputera / laptopa - Sprzęt na tyle aby uciągnąć różne tytuły

System operacyjny: - Win 10

Dodatkowe informacje - Jak wspomniałem, gra może być B2P, nie interesują mnie tytuły gdzie jest P2W.

Idealnie do Twojego opisu pasuje Blade and Soul. :) W większości questy możesz robić samodzielnie, ale dungeony już niezbyt. Gra jest głównie pod pvp. Polaków jest sporo na każdym serwerze. ;)

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG/ H&S

Może Allods? Głównie robi się questy ale okolo od 27 poziomu trzeba dobijać grindem. Ekwipunek robi się miesiącami. Minus to chyba tylko runy i zmniejszająca się populacja, jednak z wejściem nowego patcha (7.0 - w marcu podobno) powinno przybyć dawnych graczy i sporo nowych, gdyż gra wchodzi na steam.

­

Valentor lubi to

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Rodzaj gry - dowolny,

Czego oczekuję - wciągającego gameplayu,

Sprzęt i system - i5 (dual core) 2.4GHz, Radeon 6670 (512mb), 4GB RAM, Win 8.1

Dodatkowe info: najlepiej gra F2P. Ograłem niemal wszystko. Pograłbym w LOTRO, ale bez dziesiątek godzin farmienia lub wydania ok 150-200zł nic nie ugram. Co sądzicie o RIFCie, dawajcie propozycje! Odpada WoW, PoE, Blade & Soul i jego podobne klimaty. Gram obecnie trochę w Lotro, trochę w SWToR, ale szukam czegoś na stałe.

Opublikowano

[b][color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] - [...] MMORPG 
[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - [...] DUŻA ILOŚĆ GRACZY, ROZBUDOWANA GRA
[b][color=yellow]Specyfikacje komputera / laptopa[/color][/b] - [...] OBOJĘTNE
[b][color=yellow]System operacyjny:[/color][/b] - [...] win7
[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - [...] brak

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano (edytowane)

[color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] -  MMORPG
[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - Dużo ludzi, sprawiedliwy endgame, żeby było co robić w niej, lubię dobrze wyglądające zbroje i bronie
[b][color=yellow]Specyfikacje komputera / laptopa[/color][/b] - HD6870/4Gb RAM/q6600 OC 3.0
[b][color=yellow]System operacyjny:[/color][/b] - Win 8.1
[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - Chciałbym nie nudzić się przy grze. Próbowałem już wiele tytułów, ale nie mają tego czegoś. Jedyna przyjemna gra dla mnie to był WoW na Globalu tam dobiłem 90lv. No ale ten abonament ;/ Jw. Szukam czegoś interesującego . Nie lubię japońskich stylów. 

Edytowane przez heavenglade
Opublikowano

Szukam gry mmo na tego pc :

Amd radeon hd 6800 series

8gb ram ddr3

Intel core i3 cpu 530 2,95ghz x2

Win 10 64bit

Opublikowano

[color=yellow]Rodzaj gry[/color][/b] -  MMORPG

[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry[/color][/b] - Dużo ludzi, sprawiedliwy endgame, żeby było co robić w niej, lubię dobrze wyglądające zbroje i bronie

[b][color=yellow]Specyfikacje komputera / laptopa[/color][/b] - HD6870/4Gb RAM/q6600 OC 3.0

[b][color=yellow]System operacyjny:[/color][/b] - Win 8.1

[b][color=yellow]Dodatkowe informacje[/color][/b] - Chciałbym nie nudzić się przy grze. Próbowałem już wiele tytułów, ale nie mają tego czegoś. Jedyna przyjemna gra dla mnie to był WoW na Globalu tam dobiłem 90lv. No ale ten abonament ;/ Jw. Szukam czegoś interesującego . Nie lubię japońskich stylów. 

Skoro grałeś w WoWa to powinno Ci sie spodobać Guild Wars 2. W grze nie ma typowych questów, wykonuje się tzw. serduszka, za które się dostaje gold i exp.

Szukam gry mmo na tego pc :

Amd radeon hd 6800 series

8gb ram ddr3

Intel core i3 cpu 530 2,95ghz x2

Win 10 64bit

To samo co wyżej. Dodatkowo jeśli lubisz PvP to mogę polecić Blade&Soul. PvE ma nie najlepsze, ale system walki i animacje skilli, i postaci są świetne.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Rodzaj gry: MMORPG

Czego oczekuję od gry: Grafika w stylu WoW/Allods (Realistyczna grafika w MMO to złooo), Dobry endgame, Miłe Community, Gra nie musi być jakaś super nowa

Specyfikacje komputera: Mid-Low

System Operacyjny: Win 8.1

Dodatkowe Informacje: Brak

8.jpg

Opublikowano

Rodzaj gry: MMO

Czego oczekuję do gry: Pirackie klimaty 

Specyfikacje komputera: Amterican Truck Simulator działa na full detalach ^^ Serio nie wiem, ponieważ póki co gram na laptopie u brata od tygodnia, o którym nie mam pojęcia ^^

System Operacyjny: Win 7

Dodatkowe informacje: brak

Opublikowano (edytowane)

Rodzaj gry - MMORPG jakieś, w stylu metin2, lc, lub coś w stylu warthundera
Czego oczekuję od gry - Żeby mnie wciągnęła haha
Specyfikacje komputera / laptopa - Procesor: Inter Pentium CPUB950 2.10GHz, RAM: 4GB grafika jakaś zintegrowana.
Dodatkowe informacje - szukam czegoś na długie godziny, gra w której można znaleźć jakąś fajną ekipę, coś takiego.

PS. No i zapomniałem. Gry w stylu Planetside2 też mnie bardzo interesują.

Edytowane przez Yia
Opublikowano (edytowane)

Szukam gry MMORPG,która 

-była by po polsku {nie musi,ale żeby chociaż spolszczenie było}  :D

-jeśli chodzi o system targetowania obojętny

-dosyć popularna

-spoko fabuła

-OTWARTY ŚWIAT i właśnie TO chyba jest dla mnie najważniejsze. Nie musi być,ale żeby jakieś duże ciekawe poziomowe lokacje były  :D

-ciekawe lokacje

-grafika obojętna

-nie proponujcie TIBII

-żeby poszła chociaż na minimalnych ust. graf. na moim komputerze.

-aby nie miała zbyt dużo GB

Mój komputer: 

Windows 7 64bit Service Pack 1

ATI RADEON HD 4550

Pentium Dual Core E5300 2.60GHz

RAM: 2GB

Edytowane przez Koxu155
Opublikowano

Rodzaj gry: MMORPG

Czego oczekuję od gry: Grafika w stylu WoW/Allods (Realistyczna grafika w MMO to złooo), Dobry endgame, Miłe Community, Gra nie musi być jakaś super nowa

Specyfikacje komputera: Mid-Low

System Operacyjny: Win 8.1

Dodatkowe Informacje: Brak

ELOA ma nierealistyczną grafikę, ale endgame potrafi znudzić po miesiącu. Talisman Online jeszcze się całkiem podobna grafika, czytałam opinie i ludzie zachwalają. Ja w nią nie grałam, bo preferuję realistyczne mmo. :)

Rodzaj gry - MMORPG jakieś, w stylu metin2, lc, lub coś w stylu warthundera

Czego oczekuję od gry - Żeby mnie wciągnęła haha

Specyfikacje komputera / laptopa - Procesor: Inter Pentium CPUB950 2.10GHz, RAM: 4GB grafika jakaś zintegrowana.

Dodatkowe informacje - szukam czegoś na długie godziny, gra w której można znaleźć jakąś fajną ekipę, coś takiego.

PS. No i zapomniałem. Gry w stylu Planetside2 też mnie bardzo interesują.

Mogę polecić Elsword, gram od niedawna i gierka wciąga, ale nie wiem jak wygląda tam end-game. ;) Jest 2d, więc może odpychać. Z 3d mogę jeszcze podrzucić Rappelz - małe wymagania, duży świat. Mnie kiedyś bardzo wciągnęło i nadal chętnie zagrałabym na jakimś privku.

Szukam gry MMORPG,która 

-była by po polsku {nie musi,ale żeby chociaż spolszczenie było}  :D

-jeśli chodzi o system targetowania obojętny

-dosyć popularna

-spoko fabuła

-OTWARTY ŚWIAT i właśnie TO chyba jest dla mnie najważniejsze. Nie musi być,ale żeby jakieś duże ciekawe poziomowe lokacje były  :D

-ciekawe lokacje

-grafika obojętna

-nie proponujcie TIBII

-żeby poszła chociaż na minimalnych ust. graf. na moim komputerze.

-aby nie miała zbyt dużo GB

Mój komputer: 

Windows 7 64bit Service Pack 1

ATI RADEON HD 4550

Pentium Dual Core E5300 2.60GHz

RAM: 2GB

Rappelz, Aion, Continent of the Ninth. 

Opublikowano (edytowane)

[b][color=yellow]Rodzaj gry - TES Online OR Guild Wars 2 Heart of Thorns
[b][color=yellow]Czego oczekuję od gry -  By nie znudziła mi sie po paru tyg, czy miesiącach, a zawsze zachwycała i było co do robty :)
[b][color=yellow]Dodatkowe informacje - Mam dylemat między tymi dwoma tytułami, który lepszy ?

Edytowane przez VarkiR
Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Szukam konkretnej gry

Specyfikacje komputera / laptopa - i5 + gtx 650ti (pójdzie większość gier)

System operacyjny: - Win 7

Dodatkowe informacje - jedyne co pamiętam, to że:

1. Nie była to gra z grafiką anime

2. Był domek na drzewie, obok jeziora/morza.

3. Na brzegu były jakieś latające moby

4. Był dungeon na statku.

5. Mapy były duże. Pamiętam, że z takiej normalnego otoczenia (mam na myśli trawa normalna, drzewa, etc) było przejście do takiej czerwonej części mapy

6. Były pety i można było skakać bodajże

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG

Czego oczekuję od gry - Szukam konkretnej gry

Specyfikacje komputera / laptopa - i5 + gtx 650ti (pójdzie większość gier)

System operacyjny: - Win 7

Dodatkowe informacje - jedyne co pamiętam, to że:

1. Nie była to gra z grafiką anime

2. Był domek na drzewie, obok jeziora/morza.

3. Na brzegu były jakieś latające moby

4. Był dungeon na statku.

5. Mapy były duże. Pamiętam, że z takiej normalnego otoczenia (mam na myśli trawa normalna, drzewa, etc) było przejście do takiej czerwonej części mapy

6. Były pety i można było skakać bodajże

Po takim opisie można tylko strzelać, to może być praktycznie każda gra. Podaj coś bardziej charakterystycznego.

Opublikowano

Rodzaj gry - MMORPG
Czego oczekuję od gry - Szukam gry która wciągnie mnie nie na miesiące, ale na lata
Specyfikacje komputera / laptopa -  wystarczające :)
System operacyjny: - Win 7
Dodatkowe informacje: 

Gra której szukam najlepiej żeby była f2p lub b2p ( bez żadnych p2w, mikropłatności które dają przewagę nad innym graczami ). Azjatyckiej grafice mówimy nie xD. Gra która nie znudzi się po pół roku grania. Gra z dobrze rozbudowanym end game.