Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem okradziony na wirtualne przedmioty CS:GO!

Tomek45092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostałem okradziony na wirtualne przedmioty CS:GO. Sam wysłałem ofertę do złodzieja i miał wysłać mi pieniądze. Pieniędzy nie dostałem. Co mogę z tym zrobić? Ofertę wysłałem pierwszy po prostu na jego konto Steam. Pomocy.. 

Opublikowano

On wysłał mi screena niby dowodu przelewu, a to był zedytowany za pomocą zbadaj element przelew z paypala. zamiast maila wkleil numer mojego konto a tam nie bylo jego danych nawet.

Opublikowano

Nikt Ci nie pomoże i nie odzyskasz tego/tych przedmiotów. Aż dziwię się że ludzie potrafią się nabrać na takie rzeczy, trzeba mieć 10 lat albo być naprawdę głupim 

XPA9.png

Opublikowano

Ale jak myślicie?

Nic z tym nie zrobisz i nikt Ci w tym nie pomoże (nawet policja) więc daruj sobie zakładanie tematów i pogódź się ze startą swojego noża. Zakładanie tematów tego typu i spamienie nic Tobie nie da (takich tematów przewinęło się juź xxx na tym forum). Powiem Ci tak, kiedyś musiał być ten pierwszy raz. Masz nauczkę na przyszłość.

Temat zgłoszony do moderatora.... bo jedynie nadaje się on do zamknięcia. 

True love survives all

Opublikowano

Policja nie ma co robić tylko będzie szukać gościa co ukradł Ci skiny w grze xD

Sorry, nie ukradł, sam mu dałeś.

Dobrze, że Cię okradł, sam bym tak zrobił, za głupotę się płaci dzieciaku, go to school i uważaj na lekcjach lepiej :v :v :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Hahahah ile już było takich przypadków i dalej się nie nauczyli. Sam oddałeś nawet 1 dałeś bez gadania no to masz. A na policję to będą mieli cie w dupie bo jakiś koleś ukradł ci w grze jakiś wirtualny przedmiocik. Wbijcie sobie to do głów. Najpierw hajs

Opublikowano

Policja nie ma co robić tylko będzie szukać gościa co ukradł Ci skiny w grze xD

Sorry, nie ukradł, sam mu dałeś.

Dobrze, że Cię okradł, sam bym tak zrobił, za głupotę się płaci dzieciaku, go to school i uważaj na lekcjach lepiej :v :v :v

Obys zdech wpierdlu

@top niestety ale policja ani valve nic z tym nie zrobi bo podczas wymiany zaakceptowales tzn "Prezent"

graphic.png
Opublikowano

Obys zdech wpierdlu

@top niestety ale policja ani valve nic z tym nie zrobi bo podczas wymiany zaakceptowales tzn "Prezent"

Razem z twoim ojcem? Podziękuje xD

Wgl. to naucz się składać zdania siódemkarzu a potem się wypowiadaj.

"nic z tym nie zrobi bo podczas wymiany zaakceptowałeś tzn. "prezent".

Swoją drogą powinno być tam tzw. o ile wiesz co to znaczy :)

Tak jak mówiłem za głupotę się płaci, wykorzystał głupka i dobrze zrobił, takich ludzi się wykorzystuje, w każdej grze tak było, tak jest i tak będzie, okradanie dzieci i wykorzystywaniem ich głupoty.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

1. Naprawdę za spam tymi ,,wsparciami" do autora tematu należą się warny. Nie macie pojęcia co robić w takiej sytuacji, a i tak dyskutujecie tylko o tym, że autor tematu dał ,,Free Itemsy".

2. Cóż, możesz spróbować napisać do Support Steam, ale nie wiadomo czy oni zechcą coś z tym zrobić.

Sprawę możesz wyjaśnić drogą sądową, lecz sam adwokat będzie cię kosztował o wiele razy więcej pieniędzy niż to co straciłeś. Jak wspomniałem za podaniem druku rozmowy z facebooka czy z innego portalu społecznościowego, czy programu do komunikacji oraz wymianę to faktycznie możesz podać złodzieja do sądu, gdyż zostałeś oszukany (otrzymałeś towar, który się nie zgadzał z proponowaną przez oszusta ofertą, lub nie otrzymałeś go wcale, takie prawo). Lecz tak naprawdę to się ci nie opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...