Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Hard]

Multi-DC

Która data startu była by najlepsza dla Ciebie?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która data startu była by najlepsza dla Ciebie?

• Poniedziałek [26.10] - Godzina 18:00
      123
    • Piątek [30.10] - Godzina 18:00
      26
    • Sobota [31.10] - Godzina 14:00
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahahaah co za serwer, bezsens tam grać, elo Ja i moja gildia 40 osób idziemy na inny serwer.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Hejo, niestety z powodu notorycznych ataków w naszą stronę jesteśmy poraz kolejny zmuszeni przesunąć start. Nie martwcie się! Nie będzie to dużą obsuwa, potrwa ona ok. 4/5h maksymalnie. Tak jak już wczoraj mówiliśmy, problem ze stroną pokrzyżował nam plany, aczkolwiek odrazu została zamówiona nowa, rano ją odebraliśmy, co za tym idzie, konfiguracja strony jak i php wymaga również czasu, aktualnie nad tym pracujemy, ale przez notoryczne ataki ddos konfiguracja znacznie się opóźnia. Odrazu po zakończeniu prac pojawi się tu informacja o szczegółowej godzinie startu. Obserwujcie również nasz temat na MPCforum.pl!

Mamy nadzieje, że wybaczycię nam ten drobny błąd i będziecie z nami na starcie, oczywiscie zostanie Wam to nagrodzone odpowiednio.

Przepraszamy za utrudnienia / Flourine oraz Multi-DC

Opublikowano

­Gratuluje już możecie sprzedawać pliki bo i tak będzie niewypał.

Wy to macie 100 wymówek na minute.

Najpierw instalacja a teraz ataki DDOS.

A przyznajcie się że technik dopiero wstał na kacu i nie wie za co się zabrać.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

"drobny błąd" Jeśli macie honor to zostawcie już ten serwer i nie próbujcie już go uruchamiać bo tylko się ośmieszacie :D

Opublikowano

­Gratuluje już możecie sprzedawać pliki bo i tak będzie niewypał.

Wy to macie 100 wymówek na minute.

Najpierw instalacja a teraz ataki DDOS.

A przyznajcie się że technik dopiero wstał na kacu i nie wie za co się zabrać.

Jeszcze byla wersja ze maja awarie dyskow a potem ze strona a teraz ze ataki ddos

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

została wyłączona*

PS. Na ddosy właśnie czekamy by się pośmiać ;)

Jedna osoba aktualnie pracuje nad uruchomieniem maszyny od strony ( trochę mu zrywało internet i musiał zaczynać od nowa) .Gdy już skończy wrzucić kopie forum to chwilka jak i zarówno stronę.

Strona jest gotowa tylko host od strony wymagał reinstalacji także dzisiaj startujemy już na 100% teraz tylko czekamy aż skończą się moduły instalować na maszynie od strony.

Powie mi ktoś do kur*y nendzy co jest prawdą a co mydleniem oczu? Mi to wszystko wygląda na mydlenie... Ewidentnie coś poszło nie tak, najprawdopodobnie w głowach wam się popier****ło i nie potraficie zrobić strony...

Na hooj było podpinac domene żeby były ddosy? Można było najpierw zrobić strone wszystko żeby smigało a później podpiąć domene i śmiga... Ale to za duża filozofia, lepiej tracić graczy i mydlić każdemu oczy.

Opublikowano

­

Popłakałem się ze śmiechu , dzięki ziom za poprawienie humoru xDDDD

Nie ma sprawy.

Ale takie są realia...

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Nie polecam serwera   :D

Ja sam grałem na Ascarialu s1 ( zaczynałem 13 grudnia 2013 roku) serwer był mega mimo że było pełno bugow  spowodowanych faktem że Azprime bawił sie w technika którym nie był a potem Endymion musiał wszystko naprawiać. I ogólnie to grało sie fajnie mieliśmy zgrana ekipę były spiny z inna gildia serwer był kwintesencja metina ale wszystko się skończyło przez Azprima gdy zaczęło mu odpie***ć i za napisane postu na forum który mu się nie podobał dawał permy a potem zaczął okradać ludzi od tego momentu nie polecam grac na serwerze który jest w najmniejszym stopniu powiązany z Azprimem 

SDdMq3R.png

Opublikowano

Ahahaah co za serwer, bezsens tam grać, elo Ja i moja gildia 40 osób idziemy na inny serwer.

JA P******E XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem czy jest się czym chwalić że masz taką masówkę w gildii ale no1 cares

Dla nich 40 graczy w tą czy w tą nie zrobi różnicy xDDDD

Opublikowano

Powie mi ktoś do kur*y nendzy co jest prawdą a co mydleniem oczu? Mi to wszystko wygląda na mydlenie... Ewidentnie coś poszło nie tak, najprawdopodobnie w głowach wam się popier****ło i nie potraficie zrobić strony...

Na hooj było podpinac domene żeby były ddosy? Można było najpierw zrobić strone wszystko żeby smigało a później podpiąć domene i śmiga... Ale to za duża filozofia, lepiej tracić graczy i mydlić każdemu oczy.

Dobrze wnioskujesz, wszystko ściema :D:D to samo na s2 było...  tak że kaaabuummmm bejbeee 

Opublikowano

JA P******E XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem czy jest się czym chwalić że masz taką masówkę w gildii ale no1 cares

Dla nich 40 graczy w tą czy w tą nie zrobi różnicy xDDDD

Przez te spierdolone starty odejdzie kilkaset graczy, elo

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...