Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SF GladoR s2 Official

Invoice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Udostępniam Wam dzisiaj pliki serwerowe GladoR s2, ponieważ już nie jestem nimi zainteresowany oraz ich nie wykorzystam.

Pliki kupiłem jakiś czas temu. Nie udostępniam bazy account !

DL :

To jest ukryta treść, proszę

Hasło do paczki : cannzas

SKAN : 

Jeżeli będzie tutaj dużo like, kolejna wrzutka !

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No troszkę już czasu mają, chyba już dużo osób to miało, ale do podstaw mogą być użyte, pytanie czy mają dużo bugów? ;) ­

Dark sprzedawał owe pliki Gladora kilka razy, więc napewno kilka osób je miało.

Bugów jest zapewne dużo jak na tamte czasy.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Dziękuję, a u ciebie proszę cię jako klienta?

Postaram się wam wrzucić go jutro :)

Opublikowano

Dark sprzedawał owe pliki Gladora kilka razy, więc napewno kilka osób je miało.

Bugów jest zapewne dużo jak na tamte czasy.

Trzeba było wrzucić wcześniej to by nie miał zarobku :D dzięki xD
Opublikowano

Trzeba było wrzucić wcześniej to by nie miał zarobku :D dzięki xD

Wiesz szczerze, to co zapłaciłem za te pliki też mi się musiało po części zwrócić nie prawda?

To są pliki z tego tematu ? :

?

Tak to są pliki S2 z tego tematu.

Opublikowano

@Invoice Ale jak to skoro w CONFIG max lvl jest 120 to nie sa te pliki z tego tematu to sa pliki jakiegos hard/medium a nie easy GladoR s2

to są sf hard/medium gladora :)

Opublikowano

@Invoice Prośba dałbyś GladoR easy jak masz ? Dzieki z góry.

Moźe jak bd wiecej lajków

Opublikowano

To mega stare pliki... nie bardzo przydadzą się do niczego, ale życzę powodzenia :)

Jeżeli będzie 50lajków udostępnie s2 easy oraz s1.

Opublikowano

@Heliors to są pliki z harda a nie z easy ... Max lvl 120 obczaj pliki nastepnie sie udzielaj.

Najpierw obczaj co to jest easy a co jest hardem.

Bo mogę poziom ustawić na 20 nazwać go hardem dając raty 90% mniejsze od globala. Też mi rozeznanie.

Nie znasz się i tyle.

Po za tym hard/medium więcej możliwości posiada. Nie bądź taki noob. Nie mów nawet że ci ciężko w CONFIG ustawić ten maksymalny poziom z 120 na 200 czy jaki wolisz.. No ludzie! Nie jeden easy co miał 100lvl Ale tak, im mniejszy poziom tym szybciej wbije z założenia. Więc easy.. A jeśli nie wbiłem go po tygodniu to już nie easy.. Co wy o tej grze wiecie? Co w tym dziale robią osoby, które się kompletnie na niej nie znają a zakladają jej prywatne serwery?

Pliki jak pliki. Jedno drugie wyciągasz, edytujesz questy i wrzucasz do swoich. 

Jak pisałem wyżej pliki są spoko, a w tym dziale nawet najgorsze by się przydały, bo nawet z takich wyciągnąć coś można.

Pozdrawiam Serdecznie. Nie oznaczaj mnie już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...