Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PVE

Waruniverse.Space (Online) *DOWNLOAD*

Zejdź do postu (Click)

To jest ukryta treść, proszę

Andromeda (Offline)

OrbitWars - Pliki Andromedy (Online)

Coalescence (Start 28.07)

UberOrbit v3 (Online)

StellarSpace (Offline)

ExplosiveSpace (Offline)

EliteServer (Offline)

OrbitWorld (Offline)

DarkSpacesPVE (Offline)

Dark Monster v2 (BETA) (Offline)

PVP

UberOrbit v2 (Offline)

OneUltimate (Offline)

PVPCoolers (Offline)

DarkSpaces (Offline)

LiderDark (Offline)

Aby zagrać na LiderDark, należy wejść na główną stronę i dołączyć do grupy podanej na stronie.

FightUniverse (Offline)

FuckOrbit (Offline)

LiderOrbit/OrbitWarrior (Offline)

OrbitalWars (Offline)

BattleUniverse (Offline)

PVE/PVP

G-One Server (Offline)

DarkBush (Online)

Znasz jakiś serwer online? Wrzuć go w temacie lub wyślij mi na priv, a ja go dodam.

Ze względu na małą ilość serwerów prywatnych DO, postanawiam iż będę aktualizować temat raz na miesiąc.

Opublikowano

Do Andromedy możesz przyczepic moja prezentacje - jest tam wiecej informacjii o serwerze :)

Dodane :)

Właściwie to miałem pisać do Ciebie z prośbą o zezwolenie opublikowania stworzonej przez Ciebie prezentacji Andromedy w tym temacie :)

Opublikowano

taka mala prosba i porada pisz kolo serwerow czy sa pve czy pvp :) pozdrawiam

Dziękuje za poradę, już dodaje :) (gdybym jednak źle wpisał, ponieważ może się zdarzyć tak że nie będę grać na danym serwerze i nie będę przez to wiedział czy pvp czy pve, to proszę o poprawienie mojej decyzji w komentarzu - choć zazwyczaj staram się nie wpisywać czegoś gdy nie jestem pewny - ale to tak na wszelki wypadek) :)

Podpinam, proszę o aktualizowanie spisu na bieżąco. :)

Dziękuje bardzo za podpięcie :) Od jutra zamierzam rozpocząć szersze poszukiwania prywatnych serwerów, a gdy owe wynajde od razu temat będzie poddany aktualizacji.

Opublikowano

@ref

Jeżeli ktoś zna serwery których nie widział na forum, a podpatrzył gdziekolwiek indziej (ewentualnie które są na forum, a ja ich nie dodałem) - napiszcie do mnie na pw :) Pamiętajcie, każda pomoc jest zawsze jakoś nagradzana :D

Opublikowano

Który serwer ma najwięcej wiary? Bo widzę, że OU już upada.

Zdaje mi się że Andromeda ma aktualnie najwięcej wiary, lecz zobaczymy jak to będzie wyglądać po starcie UberOrbit.

Opublikowano

mozesz dodac 2 serwery (jezeli chcesz :P ) Pro-darkorbit.com (chyba jedyny serwer w 3d xD ) oraz DarkMonster.ga

Dodam jakoś wieczorem, a może dopiero jutro - pierw zagram, poznam stan i ocenie - dopiero wtedy je tutaj wrzucę :) ps. dziękuje za podrzucenie serwerów :)

OU lider i coolerzy chyba padlo :( a na OU byłem top 100 ;-;

Cooler właściwie to padł już dawno, ale znajdzie się wyrywkowo kogoś kto tam gra - dlatego właśnie wrzuciłem do spisu Coolera. Natomiast co do OU - żadnych renowacji już nie prowadzili, nic się nie działo, dlatego ludzie znudzeni byli ich serwerem, więc serwer po prostu off :)

Opublikowano

czekam na kolejne serwery.

Przepraszam za mój chwilowy brak wkładu w dany spis, natomiast miałem teraz dużo spraw na głowie związanych z pracą :) Gdy tylko znajdę możliwą chwilę, dodaje serwery które już mam zapisane do sprawdzenia. Sprawdzę je, poznam stan, ocenię i wrzucam dla was abyście mogli zacząć przygody na nowych serwerach :)

Opublikowano

http://pve.orbitworld.eu/nowy serwer do dodania niedawno byl start 2 moze 3 dni temu :) Pozdrawiam

Dziękuje za link :) Muszę przyznać że serwer mi się bardzo podoba :D

Dziś dodam kilka serwerów do spisu, akurat mam wolną chwilę także czekajcie cierpliwie :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aktualizuj listę... 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...