Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowszy DiamondMT2?

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanooo! :D

Wiem że była reaktywacja lecz ta sama, bez zmienionej jakiejkolwiek rzeczy ja chcę serwer w większości zmienić lepszy Diamondzik! ;)

Co wy na Reworka Diamonda? Będzie to ten sam stary Diamond lecz z wieloma zmianami czyli:

- Source podstawowy.

- Więcej Questów, nowszy biolog.

-  Nowe Itemy na start.

- Zmienione 2 ostatnie mapy.

- Dodany kolekcjoner coś jak biolog.

- Crafting zbrojek do Expa oraz Biżuterii.

- Zmienione tekstury 2 ostatnich zbrojek/broni.

- Zmienione rzeczy w kliencie.

- Dodanie opcji zmiany ch szybkiej.

- Encyklopedia dropu.

- BS 7 Slotów.

- Zmiana mobów na psy.

- Inny sposób zarabiania, zastąpić sztabki itd.

- Inne waluty serwerowe, ceny.

- Max poziom dać 170.

- Dodać 2 nowe Dungeony bez PT szybkie.

- Inne kostiumy, pety.

- Nowy wygląd Miast, tekstur.

- Oraz parę, więcej innych rzeczy jeżeli ktoś pamięta Diamond i chciał by jego lepszą odsłoną odświeżoną z 30% zmienionymi rzeczami to piszcie czego tam brakowało co dodać, usunąć.

Nad reworkiem już działamy parę ssów:

94604586273440824545.jpg

80145630110554711669.jpg

20651752359565741156.jpg

45568015357422337191.jpg

25737370839543113250.jpg

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnijcie dupe z tymi reworkami, sami coś zróbcie.

Chcemy zrobić zmieniony serwer Harnaś. :)

Diamond lecz jako nowy serwer, tylko podstawa Diamonda chcę odmienić serwer na innowacyjny. ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Chcemy zrobić zmieniony serwer Harnaś. :)

Diamond lecz jako nowy serwer, tylko podstawa Diamonda chcę odmienić serwer na innowacyjny. ;)

Sratatata, lepiej zrób wreszcie coś własnego, innowacyjnego a nie na gotowcach lecisz. Jedyne co robicie tymi reworkami to zasyfiacie dział publikacje, 7 reworków w ostatnim czasie, brak słów.

Opublikowano

Sratatata, lepiej zrób wreszcie coś własnego, innowacyjnego a nie na gotowcach lecisz.

Tak jak większość leci na podstawach, terenzo itd to też gotowce. ;)

Każdy wie że z Gotowców robi się najlepsze serwery i gra sporo osób.

nie, nie i jeszcze raz nie kolejny rework bez przyszłości :)

Reklamę będziemy mieli bardzo dużą, także o graczy się nie boimy, będą gracze będzie dobra zabawa. ;)

Chodzi nam aby kto grał na Diamondzie podał jakieś plusy i minusy co dodać, wywalić.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Tak jak większość leci na podstawach, terenzo itd to też gotowce. ;)

Każdy wie że z Gotowców robi się najlepsze serwery i gra sporo osób.

Reklamę będziemy mieli bardzo dużą, także o graczy się nie boimy, będą gracze będzie dobra zabawa. ;)

Chodzi nam aby kto grał na Diamondzie podał jakieś plusy i minusy co dodać, wywalić.

Co innego czysta podstawka a co innego kupione całe pliki serwerowe. Dobrze, że masz zakaz publikowania prezentacji na forum. :-) 

Opublikowano

OHOHOHOHO :D

Pan "Przerobione Pliki"

Sam piszesz, że pliki przerobione albo gotowiec.

A ty ? Sam teraz lecisz na gotowcu który będzie lekko przerobiony.

ZRÓB COŚ SAM. Kasa się nie zgadza ?

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

­Spadaj Asfen z tym, a chociaż loga z tych budynków usunąłeś?

No tak bym nie wgrywał tego, pracuję z 2 osobami nie sam! ;)

Duża reklama - co z tego, youtuberzy pokończą serię spadek graczy, upadek serwera i wypuszczanie kolejnego odgrzanego kotleta :)

Jak na serwerze będzie dobrze się grało to serwer się dosyć dobrze utrzyma.

OHOHOHOHO  :D

Pan "Przerobione Pliki"

Sam piszesz, że pliki przerobione albo gotowiec.

A ty ? Sam teraz lecisz na gotowcu który będzie lekko przerobiony.

ZRÓB COŚ SAM. Kasa się nie zgadza ?

Nigdy nie leciałem na hajs i nigdy nie dostałem z swojego serwa kasę. :) Może raz? :)

Asfen, zrób własny serwer jakiś easy/4fun (Coś jak xenox) zamiast reaktywować padnięty serwer. A co najważniejsze polepsz swoją opinię.

Chcę poprawić ją teraz wykazać się że z Padniętego serwera, można zrobić lepszy, nowszy, ulepszony serwer. :)
Gdyby to był sam Diamond bez zmian to okej rozumiem bez sens, ale zmieniamy tyle ile możemy aby lepiej się grało inaczej wszystko zdobywało. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

wypuściłby by ktoś w końcu jakiegoś dobrego harda jakim była concordia a nie tylko te easy/medium które się kończą po 2 miesiącach, jakbym chcial zagrać na easy/medium to bym poszedł na invorie a nie czekał na jakiś rework który i tak nie ma potencjału i przyszłości - diamond już sie dawno wypalił.

Opublikowano

wypuściłby by ktoś w końcu jakiegoś dobrego harda jakim była concordia a nie tylko te easy/medium które się kończą po 2 miesiącach, jakbym chcial zagrać na easy/medium to bym poszedł na invorie a nie czekał na jakiś rework który i tak nie ma potencjału i przyszłości - diamond już sie dawno wypalił.

Tak lecz zobacz ile zmian chcemy dodać, można powiedzieć że będzie to całkowicie inny serwer bazowany na Diamondzie. ;)

Source = Dużo fajnych możliwości, Diamonda na Source jeszcze nie było.

Brakowało tam ułatwień, trudności, pythona.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Na serio mpc zalewa fala reworków. Jaki jest kur*a sens odgrzewania tygodniowego kotleta skoro i tak go nikt nie zje?  @harnaś zgadzam się zróbcie coś sami  i wykażcie się skillem, nie to Hasta la Vista, baby!

Opublikowano

­Asfen, Twoje serwery są okej, nawet na gotowych plikach, przyjemne, ale proszę, nie odkopuj diamonda, to jak odkopać tiverię tylko dać source, konia na start i szybszy drop kasy...

Reworki padają, jedyne, które się utrzymują to Invoria/Vesteris. 

Zrób coś z tych plików Deili... Są dobre. Jedyne co trzeba to dodać pare systemów, odświeżyć mapy.

Pamiętam jak grałem na tych serwerach i nie dosyć, że ponad 500 osób w temacie i to bez większej reklamy, to na serwerze 750-900 osób.

Gdybyś dopracował to co spierdzieliłeś wtedy to by Ci wyszło. Jak chcesz to mam pomysły na kilka systemów, które nie są ciężkie, więc jesteś wstanie je dodać, napisz tylko na PW.

P.S.

To, że dodasz zmianę CH, bank, lepszego bs'a na to co było kilka lat temu to nie przyciągnie graczy, liczą się systemy typu alchemia, którą rozwijasz i jest losowa, dungeony, wymiary władców, drop z bossów np.pety czasowe(3-5dni), lizaki, ppk osłabione. To się podoba, przynajmniej ja tak myślę.

Opublikowano

­Asfen, Twoje serwery są okej, nawet na gotowych plikach, przyjemne, ale proszę, nie odkopuj diamonda, to jak odkopać tiverię tylko dać source, konia na start i szybszy drop kasy...

Reworki padają, jedyne, które się utrzymują to Invoria/Vesteris. 

Zrób coś z tych plików Deili... Są dobre. Jedyne co trzeba to dodać pare systemów, odświeżyć mapy.

Pamiętam jak grałem na tych serwerach i nie dosyć, że ponad 500 osób w temacie i to bez większej reklamy, to na serwerze 750-900 osób.

Gdybyś dopracował to co spierdzieliłeś wtedy to by Ci wyszło. Jak chcesz to mam pomysły na kilka systemów, które nie są ciężkie, więc jesteś wstanie je dodać, napisz tylko na PW.

P.S.

To, że dodasz zmianę CH, bank, lepszego bs'a na to co było kilka lat temu to nie przyciągnie graczy, liczą się systemy typu alchemia, którą rozwijasz i jest losowa, dungeony, wymiary władców, drop z bossów np.pety czasowe(3-5dni), lizaki, ppk osłabione. To się podoba, przynajmniej ja tak myślę.

Lepiej jest zrobić easy/4fun z expem i napierdalanie się w pvp

Opublikowano

Lepiej jest zrobić easy/4fun z expem i napierdalanie się w pvp

Easy/pvp? xD Brakuje Ci? Invorię/Laneris s2 masz nie wiem czego Ci więcej trzeba, jeśli Ci to nie pasuje to idź na Argentus, dużo osób wciąż tam gra. ^^

­

Opublikowano

W sumie to można by było zagrać, a jeżeli tak ludzi płaczą że serwer rework to zmień nazwe na Jakąś inną a w prezentacji dodaj że podstawą były pliki starego dobrego Diamond'a  ; ) i zmieniła bym tylko hwangi na nowe zbroje ; ).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tylko że diamondmt2.eu istnieje i po forum widać że są tam jacyś gracze. Na stronie ostatni wpis jest z 22.10.2015.

Opublikowano

W sumie to można by było zagrać, a jeżeli tak ludzi płaczą że serwer rework to zmień nazwe na Jakąś inną a w prezentacji dodaj że podstawą były pliki starego dobrego Diamond'a  ; ) i zmieniła bym tylko hwangi na nowe zbroje ; ).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tylko że diamondmt2.eu istnieje i po forum widać że są tam jacyś gracze. Na stronie ostatni wpis jest z 22.10.2015.

Tak nazwa będzie inna nie żadna Diamondmt2 Rework czy coś, Hwangi zostaną lecz 2 ostatnie będą nowe nie hwangi. ;)

czyli pliki dzialaja?  xD

Nie brałem twoich Sapphiry Vetitum, mam czyste Diamondy nie Sapphira. ;)

53594961070274399019.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...