Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowszy DiamondMT2?

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Będzie to ten sam stary Diamond lecz z wieloma zmianami" Czy tylko dla mnie to zdanie nie ma sensu? Chcesz zrobić rework starego serwera i dodajesz do niego cały ten syf który praktycznie niszczy dzisiejsze serwery i cały klimat gry. Konto bankowe? Co to k***a bankowości? Popieram w 100% zdanie harnasia, że wkońcu moglibyście zrobić coś nowego, swojego, zaskoczyć przy tym wszystkich, a do tego mieć jeszcze satysfakcje. A jak chcecie wrócić do przeszłości to postawcie Diamonda dokładnie takiego jaki był kiedyś bez tych wszystkich gówien i syfów.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Będzie to ten sam stary Diamond lecz z wieloma zmianami" Czy tylko dla mnie to zdanie nie ma sensu? Chcesz zrobić rework starego serwera i dodajesz do niego cały ten syf który praktycznie niszczy dzisiejsze serwery i cały klimat gry. Konto bankowe? Co to k***a bankowości? Popieram w 100% zdanie harnasia, że wkońcu moglibyście zrobić coś nowego, swojego, zaskoczyć przy tym wszystkich, a do tego mieć jeszcze satysfakcje. A jak chcecie wrócić do przeszłości to postawcie Diamonda dokładnie takiego jaki był kiedyś bez tych wszystkich gówien i syfów.

Konto bankowe działa na zasadzie takiej że wpłacasz yangi i wypłacasz przechowujesz sobie jak będziesz miał koniec limitu yang. ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

I co z tego? Przyznaje się nie grałem na diamondzie aż tyle i nie pamiętam go aż tak dokładnie, ale kiedyś na serwerach miało się po 1000 bryłek albo sztabek w zależności od serwera i to moim zdaniem zachowywało jakiś klimat bo na wielu serwerach tak było. Jak będziecie dodawać coraz więcej tych wspaniałych "nowości" to zrobi się z tego kolejny odgrzewany kotlet dzisiejszych czasów i będzie na nim 200 ludzi bo każdy serwer easy/medium będzie taki sam a ten nie będzie się niczym wyróżniać. Tego chcesz? Lepiej zachowaj honor i jeśli masz tyle pomysłów,możliwości i chęci to zrób coś swojego, a jeśli naprawdę tak bardzo mocno w c**j chcesz to robić to zrób go dokładnie tak jaki był kiedyś bez żadnych nowości.

Opublikowano

Zaraz będą reworki serwerów z przed 4-5 lat najlepiej walcie po kolei:

GladorMT2

PadnoraMT2

XenoXMT2

CavalosMT2

DragonMT2 

ErurisMt2

ProMt2

LomaxMt2

MexiliaMt2

SurfaceMt2

Jeszcze długo by wymieniał ...

To już robi się chore zróbcie coś nowego ciekawego a nie jedziecie na gotowcach, które i tak po bugowane są !!!!

A Pandora chyba coś mi się obiło, że reworka będzie mieć MASAKRA !!!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

Siema Asfen

serwery twoje są ok,nie złe. Ale nie są stabilne bo szybko sie zwijasz ;) Ale powodzenia

Tak wiem ta przeszłość teraz miałem przerwę rok dużo do zrozumienia, jak wystartuję serwer myślę że poprawię swoją reputację. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Jestem na tak, asfen będziesz jako technik?

Proponuję rework jeszcze tych serwerów:

Elite Rework

Dragon Rework

iMetin Rework

Mexilia Rework

Grayst Rework

Virtual Rework

Revential Rework

Terios Rework

O ile już ktoś nad tym nie pracuje.  :yay:

Btw. wiele kradzionych rzeczy tu widzę..

Tak wiem ta przeszłość teraz miałem przerwę rok dużo do zrozumienia, jak wystartuję serwer myślę że poprawię swoją reputację. :)

Jaki rok jak Ty w maju chyba z czymś startowałeś a w lipcu wysyłałeś mi screeny z Esseni aka Tesoria, weź skończ..

edit.

My fail, to są pliki Tesori.. pewnie znowu wywalisz się do kilku godzin, w dodatku beka - chwalenie się systemami które są w dziale tutoriale.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

W sumie to można by było zagrać, a jeżeli tak ludzi płaczą że serwer rework to zmień nazwe na Jakąś inną a w prezentacji dodaj że podstawą były pliki starego dobrego Diamond'a  ; ) i zmieniła bym tylko hwangi na nowe zbroje ; ).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tylko że diamondmt2.eu istnieje i po forum widać że są tam jacyś gracze. Na stronie ostatni wpis jest z 22.10.2015.

hwangi właśnie dają klimat staremu diamondowi ;)

Opublikowano

Wypi3rdalać już z tymi retworkami, nie macie co w domu robić ? to zamiatać ulice. Ja pierd nie wypalił raz to na cholerę ruszać po raz kolejny z gównem? Zróbcie coś Swojego cymbały ile jeszcze będzie tych tematów z zasranymi retworkami..

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jestem na tak, asfen będziesz jako technik?

Proponuję rework jeszcze tych serwerów:

Elite Rework

Dragon Rework

iMetin Rework

Mexilia Rework

Grayst Rework

Virtual Rework

Revential Rework

Terios Rework

O ile już ktoś nad tym nie pracuje.  :yay:

Btw. wiele kradzionych rzeczy tu widzę..

Jaki rok jak Ty w maju chyba z czymś startowałeś a w lipcu wysyłałeś mi screeny z Esseni aka Tesoria, weź skończ..

edit.

My fail, to są pliki Tesori.. pewnie znowu wywalisz się do kilku godzin, w dodatku beka - chwalenie się systemami które są w dziale tutoriale.

Ale teriosa zostaw w spokoju i idź zrobić 5 rework castiosa na którym będzie 200 online

Opublikowano

Siemanooo! :D

Co wy na Reworka Diamonda? Będzie to ten sam stary Diamond lecz z wieloma zmianami 

Skoro z wieloma zmianami to taki sam ( stary) raczej on nie będzie.

Zakładam że będzie to kolejny rework w którym 99% nie bd miało nic wspólnego z oryginałem ( no może poza nazwą )

Może w końcu dotrze do ludzi fakt, że dodanie jakiś pierdół do clienta gry, paru questów i zmiana paru map czy wyglądu zbroi sukcesu nie wróży 

Opublikowano

Ale teriosa zostaw w spokoju i idź zrobić 5 rework castiosa na którym będzie 200 online

Nie 5 a 2 jak już mój kochany, trzyma się do dzisiaj, więc nie muszę niczego reworkować, zrobię jego return niedługo. :*

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Asfen z tego co wiem masz zakaz na serwery na MPC. Nie ośmieszaj się proszę bo i tak nikt nie zagra na Twoim śmiesznym serwerku. Pamiętaj o socketach  :yay:  :yay: . I tak padnie więc wypier***j.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

#Socket4Life

Polecam przy tworzeniu tego przezajebistego projektu

korzystać z tego cuda 

1945489.jpeg

Polecam serwer w c**j widać ten potencjał w modelach od mizune secie od treena wszystko podjebane ale z klasą .

Polecam w c**j 

1943571.jpeg

1943571.jpeg

Opublikowano

Wystarczy mi już że zobaczyłem ten set i już widzę ze to sf/klient ethoria aka Tesoria xD

1 DmD już jest więc nwm czy to dobry pomysł,ale rób co chcesz no ni pamiętaj ASFEN KRUL !

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Asfen z tego co wiem masz zakaz na serwery na MPC. Nie ośmieszaj się proszę bo i tak nikt nie zagra na Twoim śmiesznym serwerku. Pamiętaj o socketach  :yay:  :yay: . I tak padnie więc wypier***j.

Ta ciekawe co ty masz takiego fajnego na tym serwerku twoim śmiesznym Prestia... I tak gówno nie wypali.

Ło takie nowości że ja nie wierzę! Source z buttonami no EQ na start widzę autorskie w c**j! ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

­Dobra róbkaj róbkaj serwer.

Ale jestem ciekaw gdzie zamieścisz prezentacje, bo na pewno nie w dziale MT2 tylko w Koszu.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...