Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DreamHack 2015 Cluj-Napoca - dyskusja

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że taki temat powinien zostać podpięty, bo nie widzę żadnego zainteresowania moderacji czy redakcji tego działu (nie licząc lidera, który jest na urlopie)

Terminarz: http://www.hltv.org/news/16218-dh-open-cluj-viewers-guide (potem wstawię go tutaj)

Możecie też pisać o pickemie, na pewno znajdą się chętni do pomocy.

Ode mnie - jeżeli chodzi o Fantasy League, to polecam zakupić krimza oraz przynajmniej dwóch grajków z TSM już teraz, póki cena ich jest mała, a oba zespoły mają łatwe grupy. 

W pierwszym dniu jeżeli chodzi o teamy - Fnatic, Envy i TSM, reszta meczy jest praktycznie 50/50. 

­

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie racja. Mniejszy spam tematami oraz wszystko będzie w kupie. 

Podpinam na czas DH.

Oraz od razu w temacie... Kto jest waszym faworytem? Komu kibicujecie?

313561454060320945952.gif
Opublikowano

TSM i Envy chyba faworytami tego majora, chociaż mam nadzieje, że FNC i VP się pokazą z lepszej strony.

W ogóle grupy pojebane, chyba C najtrudniejsza, ale wierze w polski zespół.

Opublikowano

TSM i Envy chyba faworytami tego majora, chociaż mam nadzieje, że FNC i VP się pokazą z lepszej strony.

W ogóle grupy pojebane, chyba C najtrudniejsza, ale wierze w polski zespół.

Każda grupa podobna, Titan i NiP grają gówno od 128 dni, polaksy powinni awansować.

­

Opublikowano

Takie pytanie, cz aby dostać drop muszę być online na steamie, albo oglądać przez CSGO ? BO ostatniego majora oglądałem po prostu na przeglądarce i oglądając praktycznie cały turniej, bez może 3-4 meczy, nie wydropiło mi nic. Może to po  prostu pech, bo konto twitch połączone ze steam, ale na steamie byłem offline, myślicie, że to mogło mieć znaczenie ? 

Opublikowano

Takie pytanie, cz aby dostać drop muszę być online na steamie, albo oglądać przez CSGO ? BO ostatniego majora oglądałem po prostu na przeglądarce i oglądając praktycznie cały turniej, bez może 3-4 meczy, nie wydropiło mi nic. Może to po  prostu pech, bo konto twitch połączone ze steam, ale na steamie byłem offline, myślicie, że to mogło mieć znaczenie ? 

Nie, wystarczy, że masz połączone konto z twitchem, możesz oglądać tylko na przeglądarce.

Jakie są Wasze typy na Pick'em? Ja typuję - fnatic, c9, tsm, mouse, vp, nip, envy, na'vi. Zastanawiam się pomiędzy G2, a mouse? Co proponujecie ? ;)

Opublikowano

­

W sumie racja. Mniejszy spam tematami oraz wszystko będzie w kupie. 

Podpinam na czas DH.

Oraz od razu w temacie... Kto jest waszym faworytem? Komu kibicujecie?

envy

Byli ćwierćfinalistami, potem półfinalistami, w kolonii byli finalistami... No to nie zostaje nic innego jak champion na DH :v

tenor.gif

Opublikowano

Liczę na kilka skrzynek, ostatnio wszystkie mecze na dwa konta i brak dropu :>

Jakie są Wasze typy na Pick'em? Ja typuję - fnatic, c9, tsm, mousesports, vp, nip, envy, na'vi. Zastanawiam się pomiędzy G2, a mouse? Co proponujecie ? ;)

A - fnatic i vexed :yay:

B - tsm i flipside

C - vp i nip

D - envy i dignitas

Opublikowano

Liczę na kilka skrzynek, ostatnio wszystkie mecze na dwa konta i brak dropu :>

A - fnatic i vexed :yay:

B - tsm i flipside

C - vp i nip

D - envy i dignitas

czy ja wiem, czy digni? Wiem, że navi gra gówno od miesięcy, ale to zawsze navi + doświadczenie.

nip = titan

w grupie tsm 3 zespoły są na tym samym poziomie.

9ukm2Ql.png

Tu pewnie wszyscy, którzy są starsi kjerbiego mają jakieś szeryfy max ://///

­

Opublikowano

Jak klikne to GOTV teather np. O 8 to o 10 przejdzie na mecz z dreamhack?

Nie do końca rozumiem.

Chcesz zostawić PC rano i iść do szkoły, ta?

Jeżeli tak, to włącz streama na twitchu

­

Opublikowano

Kiedy dokładnie będzie przecena? W niedziele?

zazwyczaj w ostatni dzień majora, więc pewnie w niedzielę.

Jak myślicie, na kogo jutro obstawić C9 czy Vexed? Vexed dziś pokazało klasę, więc myślę, że mają szanse z C9. ;)

Opublikowano

To prawda, że jak ma się włączonego adblocka to skrzynki nie wypadają?

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

To prawda, że jak ma się włączonego adblocka to skrzynki nie wypadają?

Wypadają

http://prntscr.com/8wdkm0

hehe, plebsy zazdroszczą, ez money for dinner.

Stawiam na C9. Co sądzicie o kupnie kapsułek z autografami zwykłych? Chodzi mi o ponad 150sztuk

Nie opłaca się, zbyt popularny sposób, pewnie dopiero za rok cena wzrośnie do 0,50, ogólnie tylko z Katowic naklejki są spoko. Sam zainwestowałem w folię i stickery 60 euro na Kolonii, ale po miesiącu sprzedałem, bo to nie ma sensu, ale jeżeli chcesz iść w zaparte, to najlepiej kupić kapsułki z foliami i je trzymać.

­

Opublikowano

Chłopaki sprzedawać cobblestone-a czy zostawiać?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...