Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DreamHack 2015 Cluj-Napoca - dyskusja

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oni tego cobbla to specjalnie losują żeby oglądalność podbić czy jak? 5/8 meczy dzisiaj na tej mapie, rzygać się chce.

Vexed myślę że jutro mogą rozklepać C9. Co do VP vs. Titan mam wątpliwości, bo Francuzi dzisiaj grali bardzo ładnie. No i mam nadzieję na pobudkę NiPu, to ich terro dzisiejsze wyglądało jak na mm'ie.

Opublikowano

Oni tego cobbla to specjalnie losują żeby oglądalność podbić czy jak? 5/8 meczy dzisiaj na tej mapie, rzygać się chce.

Vexed myślę że jutro mogą rozklepać C9. Co do VP vs. Titan mam wątpliwości, bo Francuzi dzisiaj grali bardzo ładnie. No i mam nadzieję na pobudkę NiPu, to ich terro dzisiejsze wyglądało jak na mm'ie.

nip gra gówno, będzie tak do końca roku, wtedy im się kontrakty kończą.

Vexed może wygrać, bo c9 nic nie gra od dłuższego czasu, vp vs titan to titan ofc, bo1, shox gra obecnie lepiej od każdego grajka z vp, a nipy pewnie słabo zagrają, bo liquid jest obecnie na wysokim poziomie. 

­

Opublikowano

nip gra gówno, będzie tak do końca roku, wtedy im się kontrakty kończą.

Vexed może wygrać, bo c9 nic nie gra od dłuższego czasu, vp vs titan to titan ofc, bo1, shox gra obecnie lepiej od każdego grajka z vp, a nipy pewnie słabo zagrają, bo liquid jest obecnie na wysokim poziomie. 

Nie wiem czy VP i Titan taki pewny mecz.. Mimo to, że nie jestem sajko VP.

Opublikowano

Nie wiem czy VP i Titan taki pewny mecz.. Mimo to, że nie jestem sajko VP.

Mówię, że to jest 50/50, jak każdy mecz dzisiaj, bo1, vp gra gówno, titan coś strzela, nawet bot rpk już powoli god rpk się robi. 

­

Opublikowano

Czy ktoś oprócz mnie nie dostał do tej pory case'a? Ja nie dostałem z poprzedniego, pewnie teraz tak samo ;(

Ten sam ból wszystkie mecze obejrzane i nawet marny dust nie wleci. Łudzę się że chociaż jeden cobble wleci. Ogółem ten drop jest bez sensu 3/4 nic nie dostaje a inni dropią po 5...

@kokoszka jakiś tip co do dropu, bo z tego co pamiętam w poprzednim miałeś podobnie ;P

Opublikowano

Ten sam ból wszystkie mecze obejrzane i nawet marny dust nie wleci. Łudzę się że chociaż jeden cobble wleci. Ogółem ten drop jest bez sensu 3/4 nic nie dostaje a inni dropią po 5...

@kokoszka jakiś tip co do dropu, bo z tego co pamiętam w poprzednim miałeś podobnie ;P

nie, to dopiero pierwszy raz, wszystko zależy od szczęścia. 

­

Opublikowano

Drop skrzynek powinni zwiększyć o jedno 0 aby chociaż 50% mogło wydropić coś, a nie szansa na wydropienie skrzynki to 1:2000 czasem większe lub mniejsze szanse ale tak obliczam średnio, więc nie ma co się spodziewać. Mecze ogółem i tak bym oglądał, więc jeśli przy okazji coś wpadnie (wątpliwe) to będzie mały bonus za poświęcony czas.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

­

Ale Ty ku*wa oglądasz te mecze, żeby zobaczyć jak grają prosi, czy tylko dla jakichś skrzynek? wtf ludzie

Algorytm dropienia skinów z normalnych skrzynek też mają zmienić, bo jeden miał z pierwszej skrzynki kosę, a izak wydał je*ane +/- 14000zł na skrzynki i klucze, żeby dropnąć kosę?

mam pytanie bo udalo mi sie wydropic Cobbla tylko jest problem bo rynek mi sie za 15 dni odblokuje do tego czasu beda cos jeszcze warte ?

i czy beda je jeszcze kupować ?

­

Sprzedaj w marcu, będą warte dużo więcej

Za 2 tygodnie to one będą po 20€.

Aha, fajnie, że mecz envy vs navi o 21:55, chociaż miał być 19:50. No cóż, najwyżej na polski nie pójdę B)

tenor.gif

Opublikowano

Jak przeznaczyć 23euro na promocji? Kupić kapsułki z autografami i otwierać? Czy coś innego?

Kupiłbym tanio skrzynki Cobblestone i sprzedał je z zyskiem, najlepiej doładuj sobie 10€ jeśli masz jak i za 33€ kupisz 2 skrzynki a po miesiącu czasu weżmiesz 50€ a jeśli nie będzie ci spieszno to poczekaj dłużej to weźmiesz z 5€ więcej za 1 skrzynkę to w sumie będzie 60€ za obie.

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Ja kupuję kapsułki zwykłe z naklejkami vp bo one szybko dobiły cene 60 centów po poprzednim majorze więc zysk w miare spoko z jednego klucza robi się drugi. Jednak cobble na dłuższą mete wydają się lepsze najlepiej kupić gdy jest któryś mecz z rzędu na cobblu wtedy nawet za 11 € można ogarnąć przez co po miechu będziesz  miał z 15€ zysku na sztuce.

Opublikowano

Nowy zawodnik Virtus.pro - po wczorajszym meczu dołączył do najlepszego zespołu  :)

C8qH9Wp.jpg

sygnaturkaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...