Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DreamHack 2015 Cluj-Napoca - dyskusja

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pytanie. Co kiedy jest szansa na dropniecie skrzynki z dreamhacku? Bo mnei to ciekawi. Czy jest tak ze np. po meczu czy tam po rundzie? Nwm Czy ogolnie losowo co jakis czas ten lub ten dostaje

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Witam mam pytanie. Co kiedy jest szansa na dropniecie skrzynki z dreamhacku? Bo mnei to ciekawi. Czy jest tak ze np. po meczu czy tam po rundzie? Nwm Czy ogolnie losowo co jakis czas ten lub ten dostaje

W każdej rundzie, tylko nie wiem ile osób. 

­

Opublikowano

Co rundę dropi określona ilość skrzynek, która jeśli się nie mylę zależna jest od ilości oglądających. Aktualnie wylatuje po 300 co rundę.

Opublikowano

A zebym mial szanse wystarczy na twitchu ogladac? i meic konto polaczone z twitchem? i steama wlaczonego miec ta? CS'a juz nie musze?

Steam ani cs nie musi być uruchomiony żeby poleciała skrzynka wystarczy oglądać twitch.

Opublikowano

Nieźle, 3 z 4 faworytów odpadło w ćwierć finałach. Szkoda mi virtusów, ale cóż G2 zagrało lepiej. Mam chociaż nadzieje, że NIP będzie stanowić mocną konkurencję dla Na'Vi i, jeżeli im się uda to w finale.

Opublikowano

Wy oglądacie streama Izaka że wam skrzyneczki poleciały ? Od wczoraj siedzę non stop i dalej nic...

Dropią, na jego streamie dropł mi train.

wjub1h.jpg

Opublikowano

­

Wy oglądacie streama Izaka że wam skrzyneczki poleciały ? Od wczoraj siedzę non stop i dalej nic...

Nie martw się, niektórzy oglądają 4 majory i nic nie dropią, inni obejrzą 1 mecz i dostaną 2 skrzynki. Trochę to słabe, powinno być tylko dla tych co oglądają na GOTV.

tenor.gif

Opublikowano

Bawiliście się w otwieranie kapsułek z naklejkami? Ja otworzyłem sobie jednego foil - trafiłem boltza i kilka normalnych: get right, xizt, cajunb, taz + dokupiłem sobie naklejki teamów vp, tsm oraz nipu.

Opublikowano

Mi na streamie izaka wypadła skrzynka overpass - zawszte to jakieś pocieszenie po przegranej Virtus.Pro :(

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Na moje po wczoraj to NiP jest faworytem. Prawdopodobnie finał G2 vs NiP. Jednak licze na Envy i Navi bo na nich mam postawione na pickem. Odnośnie kapsuł otworzyłem ich troche w sumie około 20 virtusów 5 titanów i 7 envy. Drop w miare 2 x scream 2 x shox 6 x pasha tylko z envy słabo 5 x nbk boje się że mi dziś z lodówki wyskoczy ;> Odnośnie dropu drugi major 0 drop zastanawiam się czy to jest zbugowane czy mam po prostu mega pecha.

Opublikowano

Teraz naklejki są po 0.22 ile będą później warte po np

2 miesiącach i czy je otwierać

Jakieś 0.25? Takie nie podrożeją szybko.

#g2 w finale #cfrmd

Raczej nie :D Nie wiem czemu piszecie że G2 w finale dla mnie EnVyUs wygra finał.

Opublikowano

Dzis na obstawianiu wlep za kazdy poprawnie obstawiony mecz jest 9 punktow czy za wszystkie 3 ?

za każdy 9 osobno.

Jakieś 0.25? Takie nie podrożeją szybko.

Raczej nie :D Nie wiem czemu piszecie że G2 w finale dla mnie EnVyUs wygra finał.

Może szybko nie podrożeją, ale na pewno się na nich nie straci. Po poprzednim majorze wystarczył tydzień żeby kapsuły strzeliły do 40-50 centów i na to liczę. Same naklejki z autografami większość będzie za około 30 centów. Ogółem te powinny być więcej warte bo miej osób już liczy na zarobek z naklejek po ostatnich porażkach w biznesie a do tego według mnie i wielu innych naklejki z dreamhacka są o wiele lepsze niż te z kolonii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...