Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DreamHack 2015 Cluj-Napoca - dyskusja

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na replayach lecacych na zywo na DreamhackCS tez jest szansa ze cos dropnie? Czy tylko ogolnie na meczach ktore na zywo leca

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Envy is a winner of the DreamHack Cluj Napocca 2015, ggwp : D

Jak obstawialiście? Imho, oni od początku byli faworytem.

Ja po pierwszych meczach byłem pewny że TSM wygra bez najmniejszych problemów i będą w finale z Envyus. Po wczoraj myślałem że NiP się odpaliło i wygra a tu niespodzianka. Ogółem i tak na pick'em stawiałem finał Navi Envy i jako zwycięzce Envy bo tylko takie miałem naklejki. 65 ptk na pick'em  meh szkoda ;(

Jedno pytanie ile z reguły się czeka na odznaki za pick'em?

Opublikowano

Ten Major był jednym z najbardziej niespodziankowych : D, nie spodziewałem się przykładowo tego, że G2 tak się odpali. Że Na'Vi przejdzie do finału. Że NIP da tak dupy.

@Emas1878 też się zastanawiam : ), 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ja po pierwszych meczach byłem pewny że TSM wygra bez najmniejszych problemów i będą w finale z Envyus. Po wczoraj myślałem że NiP się odpaliło i wygra a tu niespodzianka. Ogółem i tak na pick'em stawiałem finał Navi Envy i jako zwycięzce Envy bo tylko takie miałem naklejki. 65 ptk na pick'em  meh szkoda ;(

Jedno pytanie ile z reguły się czeka na odznaki za pick'em?

Ja jakoś nie wierzyłem w to że TSM dotrze do finału. Od początku EnVyUs moim faworytem. Ładna gra Na'Vi wreszcie dotarli do Finału a co do gry NiP trochę się zawiodłem. Wczoraj pokazali klasę ale dziś troche słabo im poszło. 

Opublikowano

Jak myslicie czy cobblestone cluj, bedzie wart wiecej za jakies 3-4 dni?

Na pewno = im mnie tym więcej będzie wart. W przeciągu 2 tyg cena powinna ustatkować się na poziomie 30 € i potem będzie trzeba czasu zanim jeszcze bardziej podrożeje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...