Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pack metin2essential (dużo modeli)

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem rozwiązany wina iż miałem ich Starszego Clienta z przed jakiegoś dłuższego okresu niż dałeś bo teraz co pobrałem wypakowało normalnie i bym wypakował też wcześniej ale nie pasował i tak klucz.

Dzięki Wielkie!

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Problem rozwiązany wina iż miałem ich Starszego Clienta z przed jakiegoś dłuższego okresu niż dałeś bo teraz co pobrałem wypakowało normalnie i bym wypakował też wcześniej ale nie pasował i tak klucz.

Dzięki Wielkie!

Jakbyś był tak miły i zrobił skan tego klienta i podrzucił o ile masz antywira, bo ja nie mam i nie zamierzam mieć xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale u mnie nie da się tego wypakować, Decompression Failed, Poprosił bym o wrzucenie folderu "NPC", bądź dodanie prawidłowego packera, pobrałem ten i dodałem dl,ki.

image.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale u mnie nie da się tego wypakować, Decompression Failed, Poprosił bym o wrzucenie folderu "NPC", bądź dodanie prawidłowego packera, pobrałem ten i dodałem dl,ki.

Ale packer jest prawidłowy, coś musisz źle robić.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

po erroerze powinien pokazać się folder Epack32.log czy coś takiego, daj zawartość.
Opublikowano

Na każdym modelu jest tag Metin2 Essential, dlatego bez sensu jest to dodawać do swojego serwera. 

Jak ktoś potrzebuje pakera, to mogę podesłać nawet fileextractora z zmienionym lzo i rozszerzeniami indexów / patchów.

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Opublikowano

Wrzucacie unpackery a potem cały "fejm" scammerów przejdzie na polaków z rumunów i nikt zagraniczny nie będzie chciał z nami robić deali.

Tobie to raczej nie będzie przeszkadzało :v

Opublikowano

Na każdym modelu jest tag Metin2 Essential, dlatego bez sensu jest to dodawać do swojego serwera. 

Jak ktoś potrzebuje pakera, to mogę podesłać nawet fileextractora z zmienionym lzo i rozszerzeniami indexów / patchów.

No jasne, ale jak ktoś będzie chciał użyć modelu, to z pewnością usunie te logo, lub zleci komuś usunięcie hehe

Regulamin sygnatur

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...